65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til USA

USA byder på en mosaik af enestående og uforglemmelige oplevelser i landet med de uanede muligheder. Om I er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller om I vil opleve det hele, kan I få det på jeres ferie i USA – her har I virkelig mulighed for store ferieoplevelser.

USA er stort, kæmpestort, og byder på oplevelser, der kan passe enhver familieform, enhver pengepung og enhver rejseform. Så uanset om I er til familieferie, strandferie, storby eller natur, evt. i kombination, er der et utal af muligheder på jeres rejse til USA.

På en rejse til USA får I serveret alt fra historiske og naturskønne rammer i New England og hovedstaden Washingtons imponerende monumenter til de brede strande i Florida, de unikke nationalparker i Nevada, Utah m.m. eller jazzstemning og enorme plantager i sydstaterne? Skal det være USA's østkyst eller USA's vestkyst eller måske begge på en rundrejse i USA. Ja, valget er jeres.

Mange har allerede deres drømmerejse i USA på nethinden og for mange er turen langs Stillehavets kyst højt på ønskesedlen. I Californien ligger storbyerne Los Angeles og San Francisco, der altid er en rejse værd.

Mulighederne er uendelige, og det er ikke uden grund, at USA er kendt som mulighedernes land! Landet er desuden kæmpestort – ca. 4.500 km fra øst til vest og 2.500 km fra nord til syd, så en rejse til USA kræver god planlægning.

Befolkningen er et kapitel for sig selv. De fleste amerikanere er utroligt imødekommende, og selv om deres “how are you” ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede en snak og få nye venner - om ikke for livet - så for en time eller to. 

USA er et oplagt rejsemål uanset om det er voksne, der rejser sammen, eller om man rejser med børn. Ofte kan man også få forholdsvis billige billetter til USA, hvis man er ude i god tid.

Vi har skræddersyet rejser til USA siden 1963, og vi er gode til det! Så tag roligt kontakt til os for et uforpligtende, gratis tilbud på overlevelser 'Over There'.

 

USA's utrolige nationalparker

USA er mange ting, men de mange smukke og imponerende nationalparker er om noget med til at forme landets DNA, og parkerne er selv sagt populære rejsemål for mange. Ikke færre end 58 områder i USA er blevet beskyttet som nationalparker, siden Yellowstone åbnede i 1872 som verdens første. Hurtigt fulgte både Yosemite og Sequoia efter i 1890. 

Den største koncentration af nationalparker finder man i det sydvestlige USA i staterne Californien, Utah, Colorado og Arizona, hvor 21 af parkerne befinder sig. National Park Service, som administrerer alle nationalparkerne, betjener også en lang række nationale monumenter og rekreative områder.

Entré til en af nationalparkerne koster ca. 30 USD pr. bil/autocamper. Skal I besøge flere end 3 nationalparker, kan det betale sig at købe et Annual Pass, som gælder for alle nationalparker og Federal Recreational Lands i et helt år for indehaveren af kortet og 3 voksne passagerer. Børn under 16 år er gratis med i et Annual Pass og skal således ikke tælles med som ekstra passagerer. Et Annual Pass koster i 2022 80 USD.

Staterne har også deres egne beskyttede områder, statsparkerne. De koster ofte 5-15 USD at besøge, og mange af dem tilbyder også primitive overnatningsmuligheder i autocamper.

 

USA's metropoler

Er der noget andet, der for alvor karakteriserer USA, så er det de helt unikke millionbyer, der med deres utrolige skylines kan tage pusten fra enhver. På toppen af kransekagen finder man naturligvis New York, der med sin kosmopolitiske atmosfære og sin fantastiske hype og fortravlede stemning går helt ind i sjælen på enhver besøgende. New York er helt i sin egen klasse, men nærliggende Boston og Washington byder på helt andre historiske og interessante attraktioner.

På vestkysten tiltrækker smukke San Francisco med den afslappede stemning og Los Angeles med glamour og stjernestøv sig den største opmærksomhed. Miami i Florida er særdeles populær på grund af dels selve byens charme, atmosfære og gyldne strande dels på grund af nærheden til de berømte The Keys med perlen Key West. Er I til byer på jeres rejse til USA, er I sikre på at kunne få opfyldt jeres behov, uanset om I er til New Yorks hype, Miamis sol og strand, San Franciscos flamboyante livsstil eller Denver med Rocky Mountains i baghaven.

 

USAs historiske trafikåre, Route 66

Route 66 er et trafikmæssigt ikon og helt ideel for såvel en motorcykelrejse eller en bilferie. Route 66 blev etableret i 1926 ifm. en større udvidelse af vejnettet i USA, og året efter blev de berømte Route 66 skilte opsat. Route 66 var en flad vej, som hurtigt blev en vigtig rute for lastbiltrafikken mellem øst og vest. Mange små samfund voksede op langs Route 66, og under depressionen i 1930’erne klarede disse samfund sig noget bedre end andre små samfund i USA. Tankstationer, restauranter og moteller langs Route 66 havde kronede dage.

I 1938 blev Route 66 den første hovedvej i USA, der var asfalteret i hele sin længde, men slap ikke for øgenavnet 'Bloody 66', da den flere steder var livsfarlig pga. de skarpe hårnålesving og stejle stigninger i Black Mountains i Arizona.

I 1950’erne fik amerikanerne mere fritid, og turismen begyndte at præge ruten, når folk rejste til Los Angeles for at holde ferie, og man fik øjnene op for Grand Canyon og Painted Dessert. Hermed blomstrede skilte med turistattraktioner og indiansk håndværk frem langs Route 66. I Springsfield Missouri opstod verdens første ‘drive through’ restaurant, så man kunne spise sin mad, mens man kørte videre.

I 1956 begyndte nedturen for Route 66, da daværende præsident Dwight D. Eisenhower startede etableringen af et stort nyt motorvejsnet. I dag er det ikke længere muligt at køre hele den oprindelige Route 66 strækning, da kun 80 % af den oprindelige vej stadig eksisterer. Men i 1990 opstod flere foreninger for Route 66, og nye skilte med betegnelsen  'Historic Route 66' blev opsat langs ruten.

I Williams i Arizona hedder hovedgaden stadig Route 66, og flere store selskaber har taget navn efter Route 66. U2 nævner vejen i deres sang 'Heartland', og i 2006 hyldede Disney og Pixar ruten med den store familietegnefilm  'Biler'. Her sætter hovedpersonen, en racerbil, liv i den ellers dødsdømte rute. Route 66 lever stadig og er stadig for mange drømmeruten gennem det fantastiske USA.

 

USA er også sol og strand & for familier

Er I til sol, strand, familievenlige strande og oplevelser og aktivteter for hele familien, så er Florida stedet. Florida kaldes også for solskinsstaten pga. af sit fine, varme klima. Her kan I også besøge verdens største legeplads, Orlando, med de største temaparker, Walt Disney World og Universal Studios.

I kan nyde hvide og smukke sandstrande ved Den Mexicanske Golf og på The Keys, gå på opdagelse i hippe Miamis Art Deco kvarter på Miami Beach og lade jer fascinere af alligatorerne i naturreservatet Everglades. En stor buket af familievenlige oplevelser på en afslappende, familievenlig rejseform gennemført i jeres helt eget tempo.

 

Hawaii - USA's tropiske alternativ

En rejse til Hawaii er en rejse til et meget anderledes sted på vores klode. Øerne er hjemsted for nogle af verdens mest aktive vulkaner, for verdens højeste undervandsbjerg og er fødestedet for surferkulturen, hula’en og Hawaii Regional Cuisine.

Hawaiis mest unikke træk er givetvis ALOHA ånden. Det hawaiianske folks varme, gæstfrihed og imødekommenhed som på vidunderlig vis kompletterer øernes nærmest perfekte temperaturer og klima.

Der er 6 væsentlige øer i Hawaii, som I bør besøge: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui og Hawaii’s Big Island. Hver ø har sin egen helt særlige personlighed og karakteristika med helt særegne oplevelser, aktiviteter og attraktioner. Så en tur til Hawaii er en hel odyssé gennem forskelligartet natur, varierede oplevelser og seværdigheder, men med samme møde med menneskelig varme og gæstfrihed.

Allerede når I fra flyveren ser ud af vinduet, ser I hvorfor Hawaii er så speciel. Det turkisblå vand, de smaragdgrønne dale, de gyldne sandstrande og de mange vulkantoppe giver forventning om et naturparadis af en anden verden. Sammen med ALOHA ånden gør det Hawaii-øerne til et unikt sted; et sted, I bør unde jer at opleve mindst én gang i sit liv.

Hawaii er det perfekte ferierejsemål; et sted, der er så varieret og anderledes, at der er noget for enhver: Om I er unge, lidt oppe i årene, børnefamilie, nygifte, ønsker masser af aktivitet eller blot vil slappe af, så er Hawaii stedet, hvor alles ønsker og behov kan opfyldes. Betænk jer ikke, I vil aldrig fortryde det!

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse til USA. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen. Vi er eksperter i at skræddersy rejser til USA, og har gjort det siden 1963!

Se alle vores rejser til Nordamerika her. 

Besøg Los Angeles på en ferie i USA
Besøg Los Angeles på en ferie i USA
Gå en tur gennem Bostons gader på en rejse i USA
Gå en tur gennem Bostons gader på en rejse i USA
Imponerende Antelope Canyon i USA
Imponerende Antelope Canyon i USA
Sequoia National Park er blot en af mange fantastiske parker i USA
Sequoia National Park er blot en af mange fantastiske parker i USA
Monument Valleys utrolige klippeformationer
Monument Valleys utrolige klippeformationer
Oplev byen der aldrig sover - New York
Oplev byen der aldrig sover - New York
Route 66 er en oplagt rute på en ferie i USA
Route 66 er en oplagt rute på en ferie i USA
Nyd de skønne strande i Miami på en rejse til USA
Nyd de skønne strande i Miami på en rejse til USA
Naturen på Big Island, Hawaii er virkelig smuk
Naturen på Big Island, Hawaii er virkelig smuk
Oahu er et stort ønske for mange
Oahu er et stort ønske for mange
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: