65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Cambodia

Cambodia - alene navnet emmer af eksotisk eventyr under eventyrlige rammer. Cambodia er en uimodståelig og kontrastfyldt oplevelse. På en og samme rejse til Cambodia kan man - næsten - besøge guderne i himlen i Angkor, samtidig med helvedet ved Killing Fields og Tuol Sleng.

 

Pol Pots rædselsregime

Trods den dystre historie fra 1970'erne, hvor en usandsynlig stor del af befolkningen blev myrdet af De Røde Khmerer, og hvor byerne lå øde hen, fordi de levende blev tvangsforflyttet til landet på grund af Pol Pots syge ideer, er landet i dag kommet sig og udstråler en selvtillid og tro på fremtiden, som giver sig udslag i en livsglæde og virkelyst, som ses i få andre lande i Fjernøsten.

Så en rejse eller rundrejse i Cambodia, helt eller delvist som en del af en større rejse i Indokina, er absolut anbefalelsesværdigt og alle pengene værd.

Her får man ALT:  Fascinerende kultur, charmerende byer, blændende natur, skønne strande og en imødekommende befolkning.

 

Unikke oplevelser venter på en rejse til Cambodja

Phnom Penh, hovedstaden

Den kaotiske, men karismatiske hovedstad Phnom Penh, er et knudepunkt for politiske intriger, økonomisk vitalitet og intellektuel debat. Phnom Penh ser mange som blot et pit stop på en rejse i Cambodia, inden rejsen videre mod Angkor, men intet kunne være mere forkert.

Hovedstaden blomstrer med liv og foretagsomhed og charmerer med sine mange attraktioner, gademarkeder, gadekøkkener og gode restauranter og caféer i øvrigt.

Her er nogle must-sees i Phnom Penh:

 • Royal Palace med 'The Silver Pagoda'
 • Det russiske marked
 • Killings Fields, lidt udenfor byen
 • Tuol Sleng, torturcentret i Phnom Penh, indrettet i en tidl. skole
 • Wat Phnom
 • Independence Monument


Helt givet oplevelser, der går helt ind under huden på en og giver et varigt indtryk, men det er et must at blive mindet om, hvordan verden kan ændre sig radikalt, hvis de forkerte sidder på magten.

 

Siem Reap og Angkors templer

Der er ingen tvivl om, at Angkor templerne er Cambodias altoverskyggende attraktion og en helt uundgåelig ting at opleve på sin rejse til Cambodia.

Angkor-området, med sine 400 km2, er generelt hele Sydøstasiens mest betydende arkæologiske område og rummer over vigtige reminiscenser fra de forskellige Khmer kongedømmer, der herskede her fra det 9. - 15. århundrede.

Det er her, I finder det berømte Angkor Wat tempel, som er en del af det større Angkor Thom område med det - næsten - ligeså berømte Bayon-tempel.

Hele Angkor er naturligvis på UNESCOs liste over vores verdensarv, og besøges årligt af rigtig mange rejsende.

Angkor templerne ligger ca. 5 km udenfor den lille by Siem Reap, der er vokset betydeligt de senere år. Det er ikke lang tid siden, at Siem Reap kun havde ét lyskryds. Den tid er forbi.

Men byens centrale del og det gamle franske kvarter er stadig et charmerende sted på godt og ondt. Flotte gamle franske palæer, fantastiske hoteller og herlige caféer og restauranter præger det historiske centrum af Siem Reap.

En by man nemt kan komme til at forelske sig i.

 

En rejse til Cambodia - derfor...

Din Cambodia rundrejse vil byde på strande så smukke som i Thailand; natur lige så fjern og vild som Laos, men endnu mindre udforsket; et køkken lige så diskret som Vietnams, men endnu uopdaget, og templer, der efterlader Myanmar og Indonesien i skyggen.

Cambodia er hjertet af Sydøstasien, med alt hvad regionen har at byde på, blot pakket ind i et mindre land. Hvis I kun havde planer om at tilbringe en uge i Cambodia, bør du genoverveje. Et så fængslende land kræver tid og indlevelse.

Derfor bør I overveje en rejse i Cambodia med BENNS næste gang I søger et eksotisk eventyr.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Cambodja. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Angkor Wat - Rejser til Cambodia
Angkor Wat - Rejser til Cambodia
Cambodia
Cambodia
En glad munk - Rejser til Cambodia
En glad munk - Rejser til Cambodia
Smukke Angkor Wat - Rejser til Cambodia
Smukke Angkor Wat - Rejser til Cambodia
Bedende munke - Rejser til Cambodia
Bedende munke - Rejser til Cambodia
Cambodia
Cambodia
Hovedstaden Phnom Penh - Rejser til Cambodia
Hovedstaden Phnom Penh - Rejser til Cambodia

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Shintamani Shack Siem Reap

  Shinta Mani Shack er et skønt boutiquehotel, der ligger i Siem Reaps franske kvarter midt imellem The Royal Gardens og det gamle marked og blot 15 min. kørse...

  Læs mere
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Cambodja

Interesseret i Cambodia?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Cambodia!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: