Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Caribien

Sig navnet Caribien, og søg musik opstår i danskernes ører. Rejser til Caribien optræder igen og igen i toppen af danskernes liste over deres drømmerejsemål. Det er ikke uden grund for rejser til Caribien er indbegrebet af den tropiske drøm.

For de fleste danskere er rejser til Caribien lig med rejser til det tidl. Dansk Vestindien. Forståeligt nok fordi den danske historie her spiller væsentligt ind.

Caribien rejser er ensbetydende med azurblåt hav, kridhvide sandstrande og dybgrønne skove, i farver så klare og strålende, at man næsten får ondt i øjnene. Hertil kommer at Caribien rejser for mange også er livet under havoverfladen med de farverige fisk og koraller i alskens farver.

Rejser til Caribien er at mærke det bløde sand mellem tæerne på en eller flere af de mere 1.000 fantastiske strande i hele det caribiske område, at hike i øernes indre i smaragdgrønne regnskove med røde orkideer og gule papegøjer, og danse natten væk til inciterende calypso rytmer, mens I sipper til en rum punch! Caribien rejser har det hele – og lidt til!

 

Øer i Caribien

Af øer i Caribien er der mere end 700 i alt, og selve området har navn efter Carib-indianerne, der hovedsagelig boede på øerne i de små Antiller og oprindeligt kom fra Sydamerika. Carib-indianerne beboede mange af øerne, da spanierne med Columbus i spidsen kom til området i slutningen af 1400-tallet. De fleste øer i Caribien er beboede i dag og opdeles i to hovedområder: De Store Antiller og De små Antiller.

Øer i Caribien - de store Antiller

De Store Antiller er en gruppe af større øer i Caribien, og tegner sig for 90% af både landområdet og befolkningen i Caribien. De Store Antiller omfatter:

Øer i Caribien - de små Antiller

De små Antiller er en lang kæde af øer i Caribien, fra De Store Antiller i nord ned mod Sydamerika. Øerne er alle af samme vulkanske oprindelseog danner det Caribiske havs østlige grænse mod Atlanterhavet.

De små Antiller rummer de øer i Caibien som man oftest forbinder med Caribien rejser, bl.a. det tidl. Dansk Vestindien, i dag de amerikanske Jomfruøer. De mest kendte øer er :

 • Tidl. Dansk Vestindien 
 • Antigua & Barbuda
 • Grenada
 • Martinique
 • Guadeloupe
 • St. Maarten
 • St. Lucia 
 • Barbados 
 • Cucacao 
 • Bonaire
 • Aruba

Ø-hop i Caribien

Mange rejser i Caribien former sig som et ø-hop i Caribien, hvor man besøger flere øer på samme rejse. Her taler vi som oftest om ovennævnte små Antiller. Et ø-hop i Caribien kan også forme sig som et krydstogt i Caribien, hvor man med udgangspunkt i Miami sejler rundt til flere af de mange øer, som oftest 6-7 øer på et krydstogt. Her taler vi især om de østlige og sydlige Antiller. 

Vi er skræddersyr rejser til Caribien. Vi sidder klar til at hjælpe jer med drømmeferien til Caribien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Trinidad, Cuba - Rejser til Caribien
Trinidad, Cuba - Rejser til Caribien
St. Maarten - Rejser til Caribien
St. Maarten - Rejser til Caribien
Smukke naturoplevelser på Martinique - Rejser til Caribien
Smukke naturoplevelser på Martinique - Rejser til Caribien
St. Lucia - en perle i Caribien - Rejser til Caribien
St. Lucia - en perle i Caribien - Rejser til Caribien
Dansk Vestindien - Skønne strande og dansk historie - Rejser til Caribien
Dansk Vestindien - Skønne strande og dansk historie - Rejser til Caribien
Rokker på Cayman Islands - Rejser til Caribien
Rokker på Cayman Islands - Rejser til Caribien
St. Croix i Dansk Vestindien - Rejser til Caribien
St. Croix i Dansk Vestindien - Rejser til Caribien
Jamaica - Rejser til Caribien
Jamaica - Rejser til Caribien
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Caribien

Interesseret i en rejse til Caribien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Caribien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: