65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Emiraterne

En rejse til Emiraterne bliver mere og mere populært hos mange danskere. Især på grund af områdets solsikkerhed, men også på grund af de mange fremmedartede indtryk og oplevelser, som en rejse til Emiraterne kan byde på.

En rejse til Emiraterne er en rejse ind i en forunderlig og kontrastfyldt verden, som er så anderledes fra den vestlige verdens kultur, som den næsten kan være, og så alligevel.

For få andre steder kan fremvise så mange Mercedes, Rolls Royce og BMW’er som her og Emiraterne er notorisk kendt for sine futuristiske shopping Malls med en perlerække af vestlige designervarer. Så helt fremmed er det ikke helt alligevel.

 

1001 års-agtig fantasiverden

En rejse til Emiraterne er en rejse til en – næsten 1001 års agtig - fantasiverden flydt med glimmer, guld, store biler, futuristisk arkitektur og vilde hoteller og resorts. På sidelinien stikker urgammel kultur sin næse frem og sikrer at alt sker i bedste overensstemmelser med traditionelle sæder og skikke. 

Emiraterne, eller de forenede arabiske emirater, som det retteligt hedder, er et relativt nyt land, siden 1971, og består af i alt 7 emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain. Oprindelige skulle Bahrain og Qatar have været med i forbundet, men de trak sig til sidst og foretrak at være selvstændige.

For ca. 200 år siden var her ikke andet end sand, sand og atter sand, og befolkningen var overvejende nomadefolk, der vandrede med deres kameler.

Lykken blev gjort med opdagelsen af olie under det røde sand; en opdagelse, der har bragt uanet rigdom og velstand til området, om end det især er Dubai og Abu Dhabi som synes at have fået mest glæde af rigdommen.

 

Rejser til Dubai

For mange er en rejse til Emiraterne lig med en rejse til Dubai. Dubai har på fornem vis fået sig placeret på landkortet med de fantastiske shopping malls, unikke hoteller, som f.eks. Burj Al Arab, og generelt bjergtagende arkitektur som f.eks. verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

 

Rejser til Abu Dhabi

Abu Dhabi, som er Emiraterne hovedstad og rigeste emirat generelt, er helt på forkant med at forske i ’grøn’ arkitektur og kan 100% matche Dubai på fancy arkitektur, seje biler og superluksuriøse hoteller. Hertil kommer Adu Dhabis hang til at afholde store sportsarrangementer som formel 1 og lignende.

 

De andre Emirater

Vil man opleve hvordan Emiraterne kunne have se ud før olien, kan man tage til de mindre emirater Ajman and Umm Al Quwain. Her leves livet mere adstadigt og ikke i overhalingsbanen som i Dubai og Abu Dhabi. Fantastisk natur kan opleves i Ras Al Khaimah med de  mægtige Hajar Mountains og udsøgte badestrande kan opleves i Fujairah området.

 

Højdepunkter på en rejse til Emiraterne

Emiraterne rummer et utal af forskellige attraktioner og her skal de væsentligste nævnes

  • Dubai Mall, Dubai. 1200 butikker i topklasse
  • Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi. Plads til 41.000 bedende
  • Sharjah Heritage Museum, Sharjah
  • Al ain Oasis, Abu Dhabi. Berømt Oase med 150.000 træer.
  • Burj Khalifa, Dubai. Verdens højeste bygning med 828 m
  • Emirates Palace, Abu Dhabi. Luksushotel.
  • Masdar City, Abu Dhabi. Verdens første CO2 neutrale bydel.
  • Qasr Al Hosn Abu Dhabi. Ikonisk fort fra 1760
  • Fujairah Fort. Gammel fort fra 1600-tallet.
  • Burj Al Arab, Dubai. Verdens eneste 7-stjernede hotel

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Emiraterne. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Mellemøsten her. 

Rejser til emiraterne, Al Jahili Fort, Abu Dhabi
Rejser til emiraterne, Al Jahili Fort, Abu Dhabi
Emiraterne
Emiraterne
Dubai
Dubai
Emiraterne
Emiraterne

Læs mere

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Emiraterne

Interesseret i en rejse til Emiraterne?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Emiraterne!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: