65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Costa Cruises

Costa Cruises er den største krydstogtoperatør i Europa med over 60 års erfaring.

Costa har et stort udvalg af skibe og sejlruter med noget for enhver smag, - uanset om man rejser alene, som par eller med hele familien. Costas skibe er således designede og velindrettede for at give jer uforglemmelige oplevelser til søs.

Se frem til et eventyr til søs med moderne komfort, afslapning og velvære, et varieret udvalg af underholdning og faciliteter og selvfølgelig også gastronomiske højdepunkter - alt sammen kombineret med italiensk charme og atmosfære. 

Tag med ombord og oplev fx. Norges unikke natur og fjorde, de vidunderlige, gamle byer rundt langs med Middelhavets kyster, de tropiske ø-perler i Caribien, 1001 nats stemning i Mellemøsten, farverige kulturer i Det Indiske Ocean og danseglade sambarytmer i Sydamerika. Mulighederne er nærmest uendelige, valget er jeres!

Costa Fascinosa
Costa Fascinosa

Costas krydstogtskibe

Costa Cruises' skibe er ikke inddelt i nogle specifikke klasser, men har en blanding af store og lidt mindre skibe. Skibene har deres eget tema og atmosfære, som gør hvert skib unikt bydende på en helt særegen krydstogtoplevelse. Skibene er som følger:

Kahytskategorier – komfortabel overnatning

Uanset hvilken kahytskategori I vælger, indeholder jeres kahyt bl.a. A/C, interaktivt-TV med satellitkanaler, minibar (på de fleste skibe), egen steward, samt 24-timers room service og WiFi mod betaling. Costa-skibene og kahytterne er også velegnede i forhold til handikappede. Kontakt os, hvis I har brug for en tilpasset kahyt.

MyCruise og All-inclusive:
Costa Cruises tilbyder to koncepter: 

My Cruise
My cruise inkluderer krydstogtet i valgte kahytskategori med fuld pension samt havneskatter. My Cruise kan vælges ved køb af indvendig, udvendig eller balkonkahyt (minisuiter inklusiv).

All-inclusive
All-inclusive inkluderer, udover krydstogtet med fuld pension og havneskatter, en MyDrinks drikkepakke. My Cruise kan vælges ved køb af indvendig-, udvendig- eller balkonkahyt (minisuiter inklusiv), og er altid inkluderet ved bestilling af suiter.

Eksempel på kahyt på Costa Smeralda
Eksempel på kahyt på Costa Smeralda
Restaurant på Costa Diadema
Restaurant på Costa Diadema

Drikkepakker 

Det er muligt at tilkøbe drikkepakker med ubegrænset tilgang til drikkevarer - både alkoholholdige og alkoholfrie. Priserne varierer afhængig af sæson og skib. Pakkerne skal købes af alle i samme kahyt, da de ikke sælges individuelt. Der er flere drikkepakke-alternativer: 

My Drinks 
Dette er den rigtige pakke til dig, hvis du især nyder cocktails. Foruden læskedrikke, vin, øl og kaffe omfatter My Drinks et udvalg af mindst 34 forskellige alkoholiske og alkoholfrie cocktails og drinks. Herudover inkluderer pakken en flaske vand per person (max. 2 per kahyt) per dag.

My Drinks Plus 
My Drinks Plus er den ultimative drikkepakke, som inkluderer alle drinks på drinkkortene med en værdi op til 9 EUR, molecular cocktails og premium brands. Fine vine, specialøl og alle special kaffe inkl. produkter fra Illy, samt drikkevarer fra minibaren er også inkluderet. Herudover inkluderer pakken vand på flaske.

My Soft Drinks 
My soft drinks er den alkoholfrie pakke, som inkluderer ubegrænset forbrug af drinks uden alkohol, sodavand, diverse juice, energidrikke etc. samt kaffe og te. Pakken er gældende for nævnte drikke i glas.

Derudover tilbyder vi på vores grupperejser "Fast pris fast afrejse" også denne pakke:

Lunch & Dinner 
Dette er den rigtige pakke til den rigtige pris, for dem, der ønsker at nyde et godt glas vin eller en kølig øl til deres måltid. Du kan nyde et udvalg af vine, øl og læskedrikke til frokost og middag.

Pakkepriserne er pr. person og inkluderer drikkepenge. Pakken indgår ikke på caféer og barer såsom Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato.

Pakken er personlig og skal bestilles af alle gæster, som deler kahyt/ønsker at spise ved samme bord.

Udflugter

Costa Cruises tilbyder et stort udvalg af udflugter på de mange rejsemål, som skibene sejler til. Udflugter, der helt er tilpasset kundernes interesse i spændende, anderledes og lærerige oplevelser. 

Costa Cruises arrangerer så lange stop som muligt i de forskellige anløbshavne, og tilbyder derfor også et udvalg af lange udflugter med endnu mere indhold end tidligere, og som noget nyt tilbydes nu specialudflugter i samarbejde med National Geographic.

Det er altid en god idé at gøre sig bekendt med rederiets udflugts program på den pågældende destination, og på mange destinationer er det en rigtig god idé at anvende rederiets program i stedet for at begive sig afsted selv. Årsagen er enkel:

Anvender I rederiets udflugter, kommer I altid tilbage til skibet i tide. Der kan opstå uventede situationer, hvor tidsplanen kan skride, og med skibets udflugter er I sikre på, at skibet venter på jeres tilbagekomst.

Hvis I tager på udflugt selv, og der opstår tidsmæssige problemer med at være tilbage ved skibet i tide før afgang, kan dette betyde, at skibet sejler, selv om I ikke er tilbage. Normalt venter skibet ikke. Vær derfor helt sikker på dette, inden I begiver jer afsted på egen hånd. 

For at være sikker på, at der er plads på den, eller de, ønskede udflugter, anbefales det, at de bestilles hjemmefra. Der er også mulighed for at bestille udflugter ombord på skibet.

Soldækket på Costa Pacifica
Soldækket på Costa Pacifica
Poolområdet på Costa Deliziosa
Poolområdet på Costa Deliziosa

Se alle vores krydstogter her

Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Costa krydstogt

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Costa Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: