65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Rejser til Australien med BENNS

Rejser til Australien er rejser til et af verdens mest kontrastfyldte og betagende lande med en enorm vifte af forskellige tilbud og rejsemuligheder. En Australien ferie byder på alt fra tropiske regnskov, knastørre ørkener og kridhvide sandstrande til moderne verdensmetropoler og ældgammel aboriginerkultur. Her hos BENNS siger vi altid, at rejser til Australien er som rejser til drømmeland - her finder I alt, hvad I drømmer om! Er I flere, der rejser til Australien sammen, har vi gode priser for større grupper.

Natur og dyreliv i verdensklasse

Mange rejser til Australien for at opleve den enestående flora og fauna, som findes her - og den australske natur kan næsten heller ikke sammenlignes med andre steder på jorden! På en Australien ferie har I mulighed for at opleve alt lige fra øde vildmark & bjerglandskaber til tropiske regnskove og idylliske strande - og oveni det tilsættes en lang række fascinerende byer som Sydney, Melbourne & Brisbane.

Deruodver er det australske dyreliv helt ekstraordinært, og på en rejse hertil kan I bl.a. opleve kænguruer og koalaer, som nok er de to dyr, de fleste forbinder med landet 'down under'.

Fascinerende historie og en ældgammel kultur

Landets kultur og traditioner er flere tusinde år gamle, og til trods for mange års undertrykkelse af den indfødte befolkning, aboriginerne, så er deres kultur stadig meget udbredt i det meste af Australien, og denne kultur er yderst spændende at udforske. Selvom Australien som nation blot er 200 år gammel, så går vores viden om landet går mere end 250 millioner år tilbage, og der opdages stadig nye, spændende ting i rundt om i dette enestående land.

Særligt er et besøg i den ikoniske 'outback', eller hvad vi her hos BENNS kalder Red Centre, særdeles anbefalelsesværdigt. Hele området er dækket af rødt støv og røde klipper, hvilket giver nogle meget unikke naturoplevelser og ikke mindst helt fantastiske solnedgange.

Den varierende natur, de unikke landskaber og Australiens skønne byer byder på et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser - så er du typen, der ønsker lidt af hvert på din ferie, er en rejse til Australien helt perfekt for dig!

Hvor i Australien skal rejsen gå til?

Australien er et kæmpe land, som spreder sig over godt 19 mio. km2,, og det er derfor noget nær umuligt at besøge det hele på én gang! Men hvilken del skal jeg så besøge på min rejse til Australien, sidder du måske og tænker nu? Lad os hjælpe dig lidt på vej!

For at gøre valget en smule nemmere, er Australien inddelt i 6 stater og 2 territorier, som hver især har særegne karakteristika, som gør området unikt. Vi har skrevet lidt om de forskellige områder nedenfor:

 • New South Wales
 • Victoria
 • Queensland
 • Tasmanien
 • Northern Territory
 • Western Australia
 • South Australia
 • Canberra | Australian Capital Territory (hovedstaden)

Rejser til New South Wales

Selvom New South Wales er Australiens folkerigeste stat, er det på ingen måde noget, man mærker på en rejse hertil, da her, ligesom i det øvrige Australien, er langt mellem husene og meget højt til loftet!

New South Wales tiltrækker hvert år masser af turister på grund af særligt én ting: Verdensbyen Sydney. Sydney er Australiens største by, og den er intet mindre end fantastisk. Byen har opnået ikonstatus på grund af sine vidunderlige seværdigheder, den smukke beliggenhed og den skønne laid-back, men samtidig storladne atmosfære. Attraktioner er mange, men nogle af de vigtigste er:

 • Utzons ikoniske operahus og Harbour Bridge
 • Det historiske område, The Rocks
 • Den smukke botaniske have
 • Den enestående nationalpark, Blue Mountains i byens baghave

Drømmer I om en rejse til Australien, er New South Wales og Sydney et godt sted at starte! 

Rejser til Victoria

Syd for New South Wales finder man staten Victoria, som er mindst lige så fantastisk. Her kan I opleve fantastisk natur, fede road trip strækning og besøge landets næststørste by, Melbourne, der på mange måder er Sydneys modsætning.

Melbourne, som er noget mindre end Sydney, er nok Australiens mest 'europæiske by', og kan især prale af et meget fascinerende kulturelt og kunstnerisk miljø, hvor det frie initiativ og græsrodskulturer trives i bedste velgående.

Derudover byder Melbourne også på en skøn kaffekultur og en gastronomisk scene i verdensklasse, hvor I bl.a. kan smage fantastiske retter lavet med ingredienser fra den indfødte befolkning. Uanset hvad I er til, så er Melbourne en by, man kun kan holde af! Ligesom Sydney byder Melbourne på masser af seværdigheder både i og udenfor byen. Her kan vi blot nævne:

 • Royal Botanic Garden & Fitzroy Gardens
 • Federation Square Shrine of Remembrance
 • St. Kilda
 • Great Ocean Road, en af verdens smukkeste kyststrækninger

Rejser til Queensland

Længere mod nord finder I Queensland, Australiens solskinsstat, og drømmer du om sol, tropeøer, koralrev og frodig regnskov på rejsen til Australien, er Queensland det helt rette sted at besøge!

Queensland gemmer på to fantastiske naturfænomener, som begge optaget på UNESCOs liste over beskyttelsesværdig natur: Det verdensberømte Great Barrier Reef og Daintree National Park, som er et fabelagtigt regnskovsområde.

Statens største by er Brisbane, som er en charmerende by i sig selv, og en by som lige nu er i en rivende udvikling. Byen er desuden er godt udgangspunkt at besøge verdens største sandø, Fraser Island.

Helt mod nord i Queensland ligger Cairns, som er centrum for udflugter til Great Barrier Reef og Daintree National Park. Cairns er en mindre, men hyggelig og laid-back by uden nævneværdige attraktioner. Vil I bo i en hyggelig kystby kan Port Douglas, ca. 70 km. nord for Cairns, anbefales.

Er du på udkig efter en solskinsferie fyldt med eksotiske tropeøer, palmetræer, sandstrande og krystalklart vand, er en rejse til Queensland som nævnt helt oplagt, og særligt Whitsundays er et godt bud på en destination for en afslappende daseferie. Her finder I bl.a. verdensberømte Whitehaven Beach.

Rejser til Tasmanien

Nærmest som et bilag til Australiens fastland, finder I Tasmanien. En vidunderlig ø med masser af kultur fra englændernes tid, charmerende byer, unikke landskaber og en ganske ekstraordinær flora og fauna - på en rejse til Tasmanien er det ikke svært at forstå, at vores kronprinsesse er stolt over sit ophav! Seværdighederne her er ligeledes mange og forskelligartede:

 • Hovedbyen Hobart
 • Den gamle engelske fangeby, Port Arthur
 • Cradle Mountains
 • Freycinet National Park med berømte Wineglass Bay

Rejser til Northern Territory / Red Centre

Vil I blive klogere på Australiens ophav og sanse den urgamle Aboriginerkultur, som har været med til forme dette fanstatisk land, er der i virkeligheden kun ét sted, det kan opleves på rejsen til Australien: Red Centre i Northern Territory, som også kaldes 'The Outback'.

Red Centre er hjertet i Australien, og rummer på fineste vis landets DNA. En helt utrolig sanselig oplevelse, der går ind under huden på én i samme øjeblik, man sætter foden på den røde jord. Du vil straks fornemme, at her er noget andet og på mange måder udefinerbart i gære.

Byen Alice Springs vil ofte være porten til de mageløse oplevelser i Red Centre, der som hovedregel indbefatter et besøg ved den ikoniske røde klippe Uluru/Ayers Rock, Kata Tjuta/the Olgas og Watarrka/Kings Canyon. Alle tre steder er hellige steder for Australiens indfødte befolkning, omend Uluru er noget mere hellig end Kings Canyon. Af samme årsag er det Aboriginerne selv, der har styringen i disse områder.

Hvis du vil blive klogere på det ægte Australien, og hvordan landet er blevet til, er et besøg i Red Centre et must. En hårrejsende oplevelse på mange måder, og et besøg, der bliver hos jer for altid. Udover Outbacken byder Northern Territory på et utal af andre oplevelser og attraktioner såsom:

 • Darwin, byen helt mod nord
 • Nationalparken Kakadu
 • Nationalparken Litchfield

Rejser til Western Australia

Langt ude vestpå ligger landets største stat, Western Australia, og frister med masser af uberørt natur, kilometerlange strande, aboriginer-kultur og spændende byer:

 • Kosmopolitiske Perth
 • Charmerende Broome
 • Naturfænomenet Bungle Bungle
 • Naturfænomenet Pinnacles
 • Kimberley-området

I de senere år er Western Australia blevet en mere og mere populær destination hos danskerne, og det er særligt den fantastiske natur, der lokker mange til denne unikke del af Australien. Læs mere om, hvorfor den lidt ukendte stats popularitet er stigende her.

Rejser til South Australia

South Australia er Australiens fjerdestørste stat og er et mindst ligeså spændende bekendskab som Western Australia. Her er den smukke storby Adelaide, den enestående natur ved Flinders Ranges, bølgende vinmarker ved Barossa Valley og open-air zoo på Kangaroo Island

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres Australien ferie. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Oceanien her. 

Rejser til Australien - Vores rejseeksperter er certificerede 'Aussie Specialists'
Rejser til Australien - Vores rejseeksperter er certificerede 'Aussie Specialists'
Oplev det mageløse Red Centre med Uluru på din rejse til Australien
Oplev det mageløse Red Centre med Uluru på din rejse til Australien
Blue Mountains National Park med "The Three Sisters"
Blue Mountains National Park med "The Three Sisters"
Sydney er for mange et must på en rejse til Australien
Sydney er for mange et must på en rejse til Australien
Vi kan i høj grad anbefale en bådtur på det smukke Great Barrier Reef
Vi kan i høj grad anbefale en bådtur på det smukke Great Barrier Reef
Oplev koalaer i Australien
Oplev koalaer i Australien
Går rejsen til Queensland, så kan vi anbefale en togtur på Kuranda Scenic Railway
Går rejsen til Queensland, så kan vi anbefale en togtur på Kuranda Scenic Railway
Hvad med at besøge hyggelige Melbourne på din rejse til Australien?
Hvad med at besøge hyggelige Melbourne på din rejse til Australien?
Oplev det farvestrålende liv under overfladen ved Great Barrier Reef
Oplev det farvestrålende liv under overfladen ved Great Barrier Reef
Australien huser verdens største sandø, Fraser Island
Australien huser verdens største sandø, Fraser Island
Cairns er en oplagt destination på din rejse til Australien
Cairns er en oplagt destination på din rejse til Australien
Hvad med en tur til unikke Tasmanien?
Hvad med en tur til unikke Tasmanien?
Oplev f.eks. Australien på en rejse med det legendariske tog,The Ghan
Oplev f.eks. Australien på en rejse med det legendariske tog,The Ghan
Kakadu National Park i Northern Territory
Kakadu National Park i Northern Territory
Western Australia giver helt unikke oplevelser
Western Australia giver helt unikke oplevelser
Adelaide er emmer af charme og en dejlige 'laid back' atmosfære
Adelaide er emmer af charme og en dejlige 'laid back' atmosfære
Fraser Island, Queensland. Foto: Tourism Events Queensland & Darren Jew
Fraser Island, Queensland. Foto: Tourism Events Queensland & Darren Jew
Tag på en fantastisk kør-selv ferie i Western Australia
Tag på en fantastisk kør-selv ferie i Western Australia
På Whisunday Islands finder man nogle af Australiens bedste strande
På Whisunday Islands finder man nogle af Australiens bedste strande
Glen Helen Gorge vest for Alice Springs
Glen Helen Gorge vest for Alice Springs
Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Australien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Australien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: