65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud
Billige studieture til hele verden
Skræddersyede pakkeløsninger
Personlig rejsekonsulent og 24/7 nødtelefon

Find jeres studietur her

Vi søger efter rejser til dig...

Skræddersyede studietur til skarpe priser

Studietur, studierejser, skolerejser, grupperejser... kært barn har mange navne. Men de dækker alle over rejser med samme formål, nemlig at tage læringen ud af klasselokalet. På en studietur er eleverne mere åbne og nysgerrige, og en rejse for hele klassen er en fantastisk mulighed for at give eleverne faglig indsigt og styrke sammenholdet.

BENNS har arrangeret rejser siden 1963, så vi har stor erfaring med netop det. Vi tilbyder studieture og skolerejser til hele verden og har samarbejdspartnere i en lang række lande og byer, som sikrer dig de bedste priser.

Uanset om du står overfor at arrangere en studietur for en folkeskoleklasse, gymnasieklasse eller en gruppe fra efterskole, ungdomsskole, handelsskole osv., kan vi hjælpe. Vi arrangerer både studieture med bus, tog og fly, og vi har et stort udbud af faglige aktiviteter på alle destinationer.

Derfor skal du booke studieturen hos BENNS

At arrangere en studietur for en skoleklasse eller større gruppe kan være en stor og tidskrævende opgave. Det vil vi gerne gøre så nemt for dig som lærer eller arrangør som muligt.

Hos BENNS får du din egen personlige rejsekonsulent, som laver en skræddersyet pakkeløsning til jeres gruppe. Vi tilpasser tilbuddet, så det passer til jeres ønsker og budget, og I siger først ja, når I er 100 % tilfredse med pakkerejsen.

  • Få din egen personlige rejsekonsulent
  • Skræddersyet pakkeløsning til jeres behov
  • Stort udvalg af faglige studiebesøg
  • Vi står for det praktiske og tidskrævende
  • Fuld tryghed - vi har 24/7 nødtelefon
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: