65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud
Billige studieture til hele verden
Skræddersyede pakkeløsninger
Personlig rejsekonsulent og 24/7 nødtelefon

Find jeres studietur her

Vi søger efter rejser til dig...

Studietur til skarpe priser

BENNS tilbyder skræddersyede studieture til spændende destinationer over hele verden. Vi har mange års erfaring med at arrangere studieture for unge studerende, og vi ved, hvad der skal til for at skabe en uforglemmelig og lærerig oplevelse.

Tag læringen med du af klasselokalet

Studietur, studierejser, skolerejser, grupperejser... kært barn har mange navne. Men de dækker alle over rejser med samme formål, nemlig at tage læringen ud af klasselokalet. På en studietur er eleverne mere åbne og nysgerrige, og en rejse for hele klassen er en fantastisk mulighed for at give eleverne faglig indsigt og styrke sammenholdet. Det er hér, at man kan skabe et lærerigt fundament, som smitter af på engagementet tilbage i klasselokalet.

Studieturs destinationer for alle fag og klassetrin

Hos BENNS tilbyder vi studieture til en lange række spændende destinationer, og kan hjælpe med at skræddersye efter jeres faglige fokus - Uanset om du står overfor at arrangere en studietur for en folkeskoleklasse, gymnasieklasse eller en gruppe fra efterskole, ungdomsskole, handelsskole osv., kan vi hjælpe. Vi specialiserer os i at skabe studieture, der er tilpasset unge, og som kombinerer sjove aktiviteter med læring.

En sikker studietur tilpasset jeres budget

BENNS har arrangeret rejser siden 1963, så vi har stor erfaring med netop det. Vi tilbyder studieture for unge til hele verden og har samarbejdspartnere i en lang række lande og byer, som sikrer dig de bedste priser.

Sikkerhed på jeres studietur er selvfølgelig vigtigt, og vi har en 24/7 nødtelefon klar til at hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. Klæd eleverne ordentligt på til rejsen, med vores videoguide til jeres sikkerhed på studieturen

Derfor skal du booke studietur hos BENNS

At arrangere en studietur for en skoleklasse eller større gruppe kan være en stor og tidskrævende opgave. Det vil vi gerne gøre så nemt for dig som lærer eller arrangør som muligt.

Hos BENNS får du din egen personlige rejsekonsulent, som laver en skræddersyet pakkeløsning til jeres gruppe. Vi tilpasser tilbuddet, så det passer til jeres ønsker og budget, og I siger først ja, når I er 100 % tilfredse med pakkerejsen.

  • Få din egen personlige rejsekonsulent
  • Skræddersyet pakkeløsning til jeres behov
  • Stort udvalg af faglige studiebesøg
  • Vi står for det praktiske og tidskrævende
  • Fuld tryghed - vi har 24/7 nødtelefon
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: