65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
65 65 65 63
Billige priser
Skræddersyede studieture
Vi gør arbejdet for dig

Find jeres studietur her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Skræddersyede studierejser til hele verden med BENNS

Hos BENNS ved vi, at en studietur er en vigtig del af uddannelsesforløbet, og vi ved også, at det er i dag vigtigere end nogensinde før, at fagligheden er i højsædet, samt at der er en høj grad af faglighed på studierejsen.

BENNS har i mere end 50 år arrangeret skræddersyede, faglige skolerejser og studieture for både folkeskoler, gymnasier, handelsskoler, efterskoler, ungdomsskoler og højere læreanstalter. Vores enorme erfaring med arrangering af studierejser betyder tilbyde et gennemprøvet og fleksibelt produkt, der sparer læreren for en masse tid og arbejde med planlægningen samt sikrer klassen en udbytterig studietur fyldt med fagligt såvel som socialt indhold til markedets måske billigste priser.

Sikkerhed på jeres studietur

En studietur er ensbetydende med et besøg i andre lande med andre normer end de danske. Dette er vigtigt at være bevidst omkring. Vi har lavet en video om dette emne. Se videoen her.

Jeres egen personlige rejsekonsulent følger jeres studietur helt til dørs inden afrejse, og vores 24-timers hotlineservice sikrer, at der også er sikkerhed under rejsen, såfremt uventede ting skulle opstå.

BENNS er jeres sikre, trygge partner og vi er garanterer, at studieturen arrangeres i henhold til jeres ønsker og behov samt til den aftalte pris og tid.

På studierejse? Vi gør arbejdet for jer!

Bestil jeres studietur hos BENNS, så får I en studierejse, der er skræddersyet helt efter jeres behov til markedets måske bedste priser.

Vi har ligeledes meget stor fokus på, at alle vores studieture har et højt fagligt indhold uden at gå på kompromis med det sociale aspekt. Vi tager os af alt det praktiske fra start til slut - så skal I blot læne jer tilbage og nyde turen!

  • Mere end 50 års erfaring med studieture
  • Skræddersyede og fleksible studieture
  • Stort udvalg af faglige studiebesøg
  • Vi tager os af alt det praktiske
  • Et trygt og sikkert valg
Klik her for tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: