65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Billige priser
Skræddersyede studieture
Vi gør arbejdet for dig

Find jeres studietur her

Klik her for tilbud

Skræddersyede studierejser til hele verden med BENNS

En studietur er en vigtig del af hele uddannelsesforløbet, og det er i dag vigtigere end nogensinde før, at fagligheden er i højsædet for at sikre at skolernes studierejser er på et højt fagligt niveau.

BENNS har gennem mere end 50 år arrangereret skræddersyede skolerejser og grupperejser med højt fagligt indhold for især folkeskoler, gymnasier, handelsskoler, efterskoler, ungdomsskoler og højere læreanstalter. Vi tilbyder et gennemprøvet og fleksibelt produkt, der sparer læreren for en masse tid og arbejde med planlægningen, sikrer klassen en udbytterig studietur med højt fagligt indhold, og ikke at forglemme, til markedets måske billigste priser.

Sikkerhed på jeres studietur

En studietur er ensbetydende med et besøg i andre lande med andre normer end de danske. Dette er vigtigt at være bevidst omkring. Vi har lavet en video om dette emne. Se videoen her.

Jeres egen personlige rejsekonsulent følger jeres studietur helt til dørs inden afrejse, og vores 24H hotline service sikrer, at der også er sikkerhed under rejsen, såfremt uventede ting opstår.

BENNS er jeres sikre, trygge partner og garant for, at studieturen arrangeres i henhold til jeres ønsker og behov og til den aftalte pris og tid.

På studierejse? Vi gør arbejdet for jer!

Bestil jeres studietur hos BENNS, så får I en studietur, der er skræddersyet helt efter jeres behov og til markedets måske bedste priser.
Vi har ligeledes meget stor fokus på, at alle studierejser, som vi tilbyder, får et højt fagligt indhold. Vi tager os af alt det praktiske - fra start til slut.

  • Mere end 50 års erfaring med studieture
  • Skræddersyede og fleksible studieture
  • Stort udvalg af faglige studiebesøg
  • Vi tager os af alt det praktiske
  • Et trygt og sikkert valg
Klik her for tilbud
Vis resultater for: