65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Athen

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


En studietur til Athen med BENNS er en rejse tilbage til en fantastisk antik forhistorie - helt på højde med, hvad man kan opleve i f.eks. Rom eller Jerusalem. Samtidig er Athen en moderne storby med alt det, der hører sig til. Athen er således kontrasternes holdeplads, hvor antikkens og modernismens dydes hyldes på bedste vis.

I Athen kommer I helt tæt på Europas klassiske kultur og de sagnomspundne græske guder med Akropolis med alle templerne, markedspladsen Agora og det arkæologiske museum. Bydelene Plaka og Syntagma har grønne storbyparker og historiske spor, loppemarkeder og butikker, caféer og tavernaer, og Athens nordlige del af centrum huser en stor del af Athens storslåede museer.

Når støvet fra Athens ruiner og museer skal skylles af, kan I uden besvær hoppe i det klare blå Ægæerhav. Athen ligger midt i Grækenlands pragtfulde natur med oliventræer og vinmarker, bjerge med frodig skov og hyggelige små havnebyer, klippekyster og lange hvide sandstrande. Tag en sporvogn til den nærmeste strand, som ligger blot en halv time væk, eller tag på udflugt langs Apollokysten og find eksklusive strande, laguner og feriebyer.

Udenfor Athen venter der endnu flere antikke oplevelser; oplevelser, som vil fuldende studierejsens historiske perspektiv. Her finder I fx. Delfi, det antikke Korinth, Argolis og Cape Sounion for bare at nævne nogle klassiske udflugtsmål.

Faglighed på studieturen er vigtig

Fagligheden er et væsentligt element i enhver studietur, og BENNS hjælper gerne med faglig inspiration til studieturen. Vi har sammensat en lang række mulige faglige besøg indenfor mange forskellige studieretninger. Et eksempel kunne være:

Vinproduktion Papagiannakos

Besøg en græsk vingård, som producerer rigtig god græsk vin. Vingården ligger ca. 30 km. udenfor Athen og er kendt i Grækenland. Man har produceret vin her i mange år, men selve vingården er af nyerer dato. Læs mere om besøget på vingården her.

Vagonetto - Fokis Mining Park

Tag på studiebesøg til Vagonetto, Fokis Ming Park. Stedet er en unik seværdighed og meget relevant for skolegrupper. 
Besøget drejer sig ikke udelukkende om minedrift, men også om græsk lokalhistorie, der bliver levendegjort. 

Ideer til andre faglige besøg i Athen

Hvorfor bruge et rejsebureau?

BENNS har mere end 50 års erfaring med at arrangere studieture for uddannelsessektoren, bl.a. til Athen. Så vi kender nøje de krav og behov, der er i denne særlige sektor. Vi har gennem årene oplevet det stigende ønske om faglighed på studieturen, og vi har derfor etableret et større udbud af muligheder for faglige besøg på rejsemålet, herunder Athen, som vi naturlig gerne tilbyder, men også bare som inspiration til læreren om mulighederne. Fordelene ved at bruge et rejsebureau er mange:

 • 100% skræddersyet og fleksibelt. Vores produkt er 100% skræddersyet til jeres behov. I finder forslag til en lang række byer her på hjemmesiden, men er også blot det: Et Forslag. For at I kan få en fornemmelse for prisniveau i forhold til jeres budget.
 • Tidsbesparende. Vi gør alt arbejdet for læreren fra ende til anden. At arrangere en studierejse er både en kompleks og tidskrævende opgave. Mange har forståeligt forsøgt at gøre det selv, men ofte kommer de tilbage året efter og får studierejsen arrangeret igen.
 • Sikkerhed. I kan regne med at I under normale omstændigheder kommer afsted til den aftale tid og den aftalte pris - der er ingen skjulte omkostninger hos os. Vi er et solidt rejsebureau, så de mange penge er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder en 24H hotline, som I kan bruge under rejsen i nødsituationer. Så hjælpen er aldrig væk, og I er ikke alene med evt. udfordringer.
  Ved at købe rejsen gennem et rejsebureau er I også dækket af Pakkerejsegarantifonden, hvilket er en ekstra sikkerhed.
 • Billige priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, som altid er vigtig. Giv os muligheden for at arrangere jeres næste studietur. Det fortryder I ikke.
 • Flest rejsemål - til HELE verden. Ingen har så mange rejsemål som os, for vi har til hele verden. Vi har både de traditionelle studierejser som Paris, London og Berlin, men laver lige så gerne Toronto, Beijing og Mexico City. Hele verden er åben.

Se vores studieture til Grækenland

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf. 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på en studietur til Athen, til Grækenland eller andre steder.

Fra kr.
3.198,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fagligt kompendium på Athen
 • Møde med den antikke græske civilisation
 • Her blev demokratiet født
Klik her for tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Hotel Stalis

  2-stjernet hotel inkl. morgenmad Hotel Stalis ligger tæt ved Omonia og Metaxourgio metrostation, hvilket gør det let at komme rundt til Athens mange attrakti...

  Læs mere
 • Hotel Candia

  4-stjernet hotel inkl. morgenmad Pænt hotel, beliggende centralt i et af Athens ældste kvarterer, ca. 1 km fra Omonia pladsen og tæt ved togstationen. Nærmes...

  Læs mere
 • Hotel Ilissos

  4-stjernet hotel inkl. morgenmad Et dejligt hotel beliggende i en godt område ca. 1,5 km fra Akropolis. Nærmeste metro er Sygrou-Fix, blot 200 m væk. Desuden...

  Læs mere

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 3.198,-

Prisen inkluderer:

 • Transport med fly t/r med afrejse fra København på Economy klasse
 • 4 overnatninger på 3-stjernet hotel i flersengsværelser inkl. morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Kort & Godt Athen aktivitetskompendium
 • Studieguide til Athen med faglig inspiration

Find jeres ekskursioner i Athen

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Athen.

Skræddersyede studierejser til Athen

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Athen.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: