65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Færøerne

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


På en studietur til Færøerne med BENNS bliver i mødt af et overdådigt landskab, stolte traditioner og et enestående dyreliv. Færøerne er det oplagte valg, når man gerne vil fokusere på naturen og på at have oplevelser med et aktivt indhold.

Færøerne er tidligere blevet kåret til  den mest indbydende ø-destination af National Geographic , og så sent som i 2013 rangerede Lonely Planet de 18 øer i toppen af listen over bedste rejsedestinationer. Det er derfor ikke uden grund at en studietur til Færøerne er en god ting.

Den færøske luft er det første, man bemærker, når man er på Færøerne. Luften glider fra havet henover det dansende forårsgrønne græs på de stejle klipper og fylder dine lunger. Det føles som om I trækker vejret for første gang!

Med luften i lungerne og fornyet energi er det tid til at udforske øerne. Gamle stier viser vejen mellem majestætiske klipper, over klukkende vandløb og gennem uspoleret fauna. På de skrånede klippesider finder du den den lokale bondemands får klædt i langt pjusket uld, mens lokale søpapegøjer og eksotiske trækfugle sejler på himlens luftstrømme i horisonten.

Men den fængslende udsigt gælder ikke kun fra ørene. Tag ud i en kajak og se de dramatiske klippeformationer fra vandet. Hør brølende fra brændingen, mens det barske dyreliv udspiller sig lige foran dig. Oplev fuglene kæmpe om føden i havet og vende hjem til deres dunede efterkommere, der skal have det sidste måltid, inden de skal tage den altafgørende test ud over klippesiden.

Til de ekstra eventyrlystne kan man tage turen med fugleungerne og rappelle ned over de beboede klipper, som de indfødte gjorde i gamle dage for at samle fugleæg. Følger man klippesiden ned under vandet, venter der en helt anden verden. Solens stråler brydes i vandet og skaber et spektakulært lysshow, mens grindehvaler og havkatte svæver gennem det klare vand.

Langs havbunden kryber den ottearmede blæksprutte hen til den nærmeste grotte, der indbyder til et undersøisk eventyr, du ikke vil gå glip af.  Den færøske natur er noget helt for sig selv. Men du har ikke rigtig været på færørene, før du har oplevet de lokale.

Jagtinstinktet ligger dybt i det færøske folk. Med den nådesløse natur har det været med livet som indsats, at ø-beboerne har draget ud på havet eller udover klippesider for at skaffe mad på bordet. Det er dog ikke det eneste det færøske folk har måtte kæmpe for.  Det færøske sprog har været truet på livet af kirkereformationen, der fastslog dansk som det officielle sprog.

Men sproget har overlevet gennem sange og især den berømte færøske kædedans, der danses til en lang fortælling om de grønne øer. Kædedansen er en del af den færøske identitet, som kan opleves i forsamlingshuse og til folkefester landet over.
 
Tag med BENNS på en aktivrejse til en uspoleret naturperle med et traditionsrigt folk.

Aktive oplevelser på Færøerne:

 • Klippeøen Mykines
 • Ridetur til Trælanipan
 • Bøsdalafossur-vandfaldet
 • Midvágur
 • Færøsk aften
 • Fjeldvandring
 • Besøg i bygden Gjógv Tórshavn

Se alle vores studieture

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på en aktiv studietur til Færøerne.

 

Fra kr.
3.395,-
Hvad er inkluderet i prisen?
 • Sublim flora & fauna
 • Stort udvalg af aktivitetsmuligheder
 • Torshavn
Klik her for tilbud

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
MED FLY | Fra-priser i kr. pr. person
5 dage | 4 nætter Priser
Pris pr. person v/20 pers. 3.395,-

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r med afrejse fra København på økonomiklasse inkl. bagage
 • 4 overnatninger på vandrehjem i flersengsværelser ekskl. bad/toilet og morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Find jeres ekskursioner i Færøerne

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Færøerne.

Skræddersyede aktivrejser til Færøerne

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres aktivrejse til Færøerne.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: