Historien om BENNS begynder i 1963, da Benns Rejser åbnede i Holstebro. Over de følgende mere end 50 år har virksomheden udviklet sig til væsentlig rejseaktør. Navnet skiftede til TEAM BENNS i 2000 i forbindelse med sammenlægningen med Team Travel, men fra 2015 er navnet igen BENNS.

BENNS er en stærk spiller på to fronter af det danske rejsemarked: 

  • På det private rejsemarked, hvor vores kunder primært er kvalitetsbevidste voksne, der efterspørger oplevelser med aktivt indhold indenfor safari, krydstogter, rundrejser og andre former for mere nicheprægede rejseprodukter til hele verden.  
  • Herudover har BENNS gennem årtier været den førende udbyder på markedet for grupperejser til uddannelsessektoren med fokus især på faglige studierejser for folkeskoler og gymnasieskoler. 

Udover det danske marked markedsfører BENNS sig også på det private norske rejsemarked siden sommeren 2015 og over for det samme kundesegment som i Danmark. BENNS har dog været på det norske marked siden 2009, blot markedsført under andet navn.

BENNS omsætter samlet for mere end 200 mio. kr, og er en del af KILROY koncernen, der i 2019 havde en samlet omsætning på DKK 1,7 milliarder, og beskæftiger ca. 250 medarbejdere på tværs af 7 lande 

Hvorfor skal man vælge BENNS?

Vi har selv været der! Hos BENNS har vores rejseeksperter selv været de forskellige steder. I vil derfor blive rådgivet af rejseeksperter med stor viden omkring både rejseformen, I ønsker at benytte jer af, og af destinationen.

Økonomisk sikkerhed 

BENNS er din garanti for sikkerhed og tryghed på rejsen, fordi vi, ud over mange års erfaring, har oparbejdet et solidt økonomisk fundament gennem gode, økonomiske resultater i mere end 50 år.
Samtidig er vi medlem af Rejsegarantifonden, der sikrer dig fuld kompensation for rejsen, såfremt BENNS skulle gå konkurs før eller under rejsen.

CVR nr.: 25 49 77 59