65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejs med autocamper i Australien

En rejse med autocamper i Australien er en fri og fleksible måde at komme rundt til landets utallige attraktioner, komme tæt på den helt fantastiske natur og opleve nerven i de formidable storbyer.

 

Hvorfor rejse rundt med autocamper i Australien?

Australien er et unikt land og en rejse med motorhome i Australien lader jer bo midt i alle herlighederne, om det er den vilde ødemark, langs med de smukke strande eller tæt på storbyerne. På en rejse i autocamper i australien har det hele med jer - OG- det er tilladt at parkere og overnatte næsten hvor som helst.

Når man sidder i sin autocamper i Australien og kører gennem fantastiske naturscenerier med regnskov, hvide sandstrande, rød ørken, vilde klippeformationer og græsarealer, så er det for mange en drøm, der går i opfyldelse; en rejsedrøm, der har siddet på nethinden i mange år. En rejse med et mobilhome i Australien er virkeliggørelsen af den drøm. MEN HUSK NU! Australien kører man i venstre side af vejen!

 

Friheden ved at rejse i autocamper i Australien

I en autocamper i Australien får I luksusudgaven af den traditionelle campingferie, men I får samtidig kør-selv-feriens frihed og hotelrejsens komfort. I vil føle dig hjemme overalt, uanset om I drøner langs den smukke Great Ocean Road i Victoria, mod vilde eventyr i Australiens barske Outback i Northern Territory eller drager mod vidunderlige surf- og badestrande og det spektakulære koralrev Great Barrier Reef i Queensland.

På rejse i autocamper i Australien har I rig mulighed for rigtigt at suge indtryk til jer, når de mange alsidige landskaber glider forbi. Endvidere er en ferie i autocamper i Australien en skøn og anderledes måde at opleve landet på; en ferie, der byder på masser af samvær og gode minder for både store og små.

 

Priser på autocamperleje i Australien

Priserne på autocamperleje i Australien er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

 

Autocamperen er et hus med hjul

Dette er en meget præcis måde at forklare, hvad en autocamper egentlig er. Det er et lille hjem med seng, køkken, toilet og bad. Samtidig er det køretøjet, der tager jer rundt på de australske landeveje.

 

Mobilhome i Australien - en fri rejseform

At rejse i autocamper er også en livsstil. Det er ikke et luksusophold som på et resort, der bliver gjort rent hver dag, stort poolområde og fine restauranter. I stedet er det store naturoplevelser og muligheden for at bo midt i den fantastiske natur med det unikke dyreliv, som Australien er kendt for.

De fleste campingpladser ligger i naturskønne områder med fine faciliteter, og I finder mange primitive naturpladser, hvor I kan opleve naturens stilhed.

Med en autocamper skal I kun pakke ud og sammen én gang. Her kommer I ikke til at føle, at I rejser rundt med en kuffert, for der er godt med skabsplads til det hele i autocamperen.

BENNS' rejser i autocamper i Australien, er eventyrlige kvalitetsrejser spækket med store oplevelser, men på et særdeles overkommeligt budget, så alle kan være med.

 

Mobilhome i Australien - oplev Queensland

Tag på en fantastiske rejse i autocamper i Queensland, Australien. Lej autocamper i Queensland og udforsk på egne præmisser og i hyggelige og komfortable omgivelser denne fantastiske stat.

Queensland er en umådelig attraktiv feriedestination på grund af sit dejlige klima, det imponerende koralrev Great Barrier Reef og generelt bare sine flotte og forskelligartede naturrigdomme. Og ferieoplevelsen bliver absolut ikke dårligere af, at du ved leje af autocamper i Queensland har alt, hvad I behøver med jer, hvor end I drager hen. I kan frit vælge mellem alle herlighederne i staten, da I er fri og uafhængige af andre, når I vælger ferietypen autocamper i Queensland hos BENNS.

I en autocamper kan I komme vidt omkring og opleve alt fra frodig, dybgrøn regnskov til gold og øde outback. I kan dase i palmernes skygge eller dyrke hæsblæsende vandsport ved skønne sandstrande eller I kan gå på opdagelse i Queenslands hovedstad, Brisbane.

 

Autocamper i Australien - oplev New South Wales

Saml familie eller dine venner og kør ud på eventyr i smukke New South Wales i autocamper. BENNS formidler leje af autocamper i denne skønne stat, hvor Australiens nok mest kendte by, Sydney, også er. I New South Wales finder I også et væld af naturrigdomme, som I kan vælge og vrage imellem når I rejser rundt i autocamper i New South Wales.

Når I vælger at leje en autocamper er alle fornødenheder med jer overalt. Uanset hvor I drager hen, mangler I aldrig noget. Vognene er indrettede med alle moderne faciliteter, næsten som på et hotel, og så er der ellers lagt op til masser af hygge og samvær.

Jeres ferie i autocamper i New South Wales kan eksempelvis byde på dovne dage ved Bondi Beach, naturoplevelser i nationalparken Blue Mountains eller vinsmagning i Hunter Valley, det ældste og måske bedste af Australiens mange gode vindistrikter.

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Priserne er pr. forespøgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i Australien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper her.

Autocamper i Australien
Autocamper i Australien
Nyd livet i en autocamper i Australien
Nyd livet i en autocamper i Australien
Kør til de smukkeste steder med en autocamper i Australien
Kør til de smukkeste steder med en autocamper i Australien
Kør f.eks. ad Great Ocean Road i jeres motorhome
Kør f.eks. ad Great Ocean Road i jeres motorhome
En ferie i autocamper i Australien
En ferie i autocamper i Australien
Kør f.eks. forbi Hunter Valley i autocamper
Kør f.eks. forbi Hunter Valley i autocamper
En af Apollos mindre autocampere i Australien
En af Apollos mindre autocampere i Australien
Nyd naturen i autocamper i Australien
Nyd naturen i autocamper i Australien
Rejseekspert Heine kan skræddersy din autocamperferie i Australien

Interesseret i Australien?

Jeg kan hjælpe med at skræddersy din autocamperferie i Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: