RedSands Campers tilbyder et spændende campingprodukt af en meget høj kvalitet, som gør det muligt for at opleve Australiens fantastiske natur på en helt unik måde. RedSands har nemlig specialiseret sig i 4-hjulstrukne autocampere, som kan komme frem steder, hvor en normal autocamper må give op.

Vær opmærksom på at ferie i en RedSands autocamper er for de eventyrlystne rejsende, som er på jagt efter autentiske og unikke oplevelser tæt på naturen. Disse campere er derimod ikke for personer, som ønsker en autocamperferie med masser af luksus eller for folk, som har betænkeligheder ved at befinde sig langt væk alting. I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller blot vil høre lidt mere om RedSands.

Vi har i øjeblikket to rejseforslag, hvor I rejser i RedSands autocamper:

I en autocamper fra RedSands behøver I ikke spekulere over vejens beskaffenhed

RedSands Campers - lidt om konceptet

Udover de unikke 4-hjulstrukne autocampere arbejder RedSands med et all-inclusive koncept, hvor en masse ekstra udstyr såsom campingstole- og borde, GPS, gratis genopfyldninger af gas og meget andet er inkluderet som standard, så det eneste man som rejsende egentlig skal tænke på er at pakke tøj og mad. Vil I vide mere om, hvad der er inkluderet, når man lejer en RedSands camper, er I meget velkommen til at kontakte os.

Kvalitet og sikkerhed er de to vigtigste nøgleord hos RedSands, og dette kommer bl.a. udtryk ved, at køretøjerne maks. er 3 år gamle, og at selskabet bruger mindst 3 dage på at forberede autocamperen, inden den bliver lejet ud igen, for sikre et højt kvalitets- og sikkerhedsniveau hver eneste gang.

Autocamperne er desuden udstyret med en GPS-tracker, så selskabet hurtigt kan lokalisere køretøjet og sende hjælp, hvis man skulle få problemer under sin rejse. Derudover medfølger der en PLB-nødsender (Personal Locator Beacon) i lejen, som kan anvendes til at få hjælp, hvis der skulle opstår problemer, mens man er væk fra camperen.

Af andre praktiske og fede funktioner ved RedSands campere kan vi bl.a. nævne:

  • Køretøjerne er meget nøje designet, og har en superpraktisk indretning med god plads til bagage
  • Køkkenet indeholder stort set alt, hvad man skal bruge - helt ned til vinglas!
  • Alle autocampere er udstyret med 2 reservehjul
  • Autocamperne er udstyret med en stor 270 graders markise til skygge og læ
  • Alle funktioner og gadgets er designet til at være så nemme at anvende som muligt ligesom køretøjerne selv er nemme at køre

RedSands har i øjeblikket 2 autocampermodeller, som I kan leje gennem os. Vi anbefaler, at I booker disse autocampere mindst 9 måneder i forvejen. I kan læse lidt mere om de to modeller længere nede på denne side.

Autocamperdepoter i Australien og New Zealand
Autocamperdepoter i Australien og New Zealand
2-personers modellen med tagtelt slået op
2-personers modellen med tagtelt slået op

2-personers 4WD camper

Denne model er det oplagte valg for parret. Modellen er yderst rummelig og meget komfortabel både på vejen og om natten. Camperen er en specialdesignet Toyota Hilux, som er udstyret med bl.a. automatgear, bakkamera, aircondition, GPS, servostyring, kompressor under kølerhjelmen, opgraderet off-road affjedring og naturligvis 4-hjulstræk, hvilket gør den til en fryd at køre rundt i.

Som nævnt er der en masse udstyr og grej inkluderet, når man lejer en camper fra RedSands, og her kan vi bl.a. nævne: Campingborde- og stole, transportabelt brusebad, fjernstyret LED-belysning, dyner, puder og sengetøj, håndklæder, værktøjs- og førstehjælpskasse, hammer, skovl og masse andet, man skal bruge i den australske vildmark!

Plads til:
2
 personer

Tankkapacitet:
Frisk vand: 80 liter
Benzin: 142 liters langdistance tank

Sengestørrelse:
Tagtelt med 1 seng
Soveareal: 198 x 140 cm.

Autocamperens størrelse:
Længde: 5,2 meter
Bredde: 2 meter
Højde: 2,6 meter

Layout af 2-personers modellen
Layout af 2-personers modellen
I en RedSands autocamper kan I udforske steder, som ville være ufremkommelige i en normal autocamper
5-personers modellen er oplagt, hvis I f.eks. rejser med børn
5-personers modellen er oplagt, hvis I f.eks. rejser med børn

5-personers 4WD camper

Denne model kommer med nøjagtigt de samme funktioner og udstyr, som 2-personers modellen, og den er ligeledes en Toyota Hilux med det samme udstyr, som nævnt under den 2-personers modellen ovenfor.

Den eneste forskel her er, at der i denne model er plads til hele 5 personer, hvilket gør den velegnet til familien, vennegruppen eller hvis I f.eks. rejser 2 par sammen. Modellen har 2 tagtelte med plads til hhv. 2 og 3 personer.

Plads til:
5
personer

Tankkapacitet:
Frisk vand: 80 liter
Benzin: 142 liters langdistance tank

Sengestørrelser:
2 tagtelte med plads til 2 og 3 personer
Soveareal: 198 x 140 cm (2-personers telt) & 220 x 160 cm (3-personers telt)

Autocamperens størrelse:
Længde: 5,2 meter
Bredde: 2,0 meter
Højde: 2,6 meter

Layout af 5-personers modellen
Layout af 5-personers modellen
Når I lejer en RedSands autocamper, får I masser af ekstra udstyr med som standard
Når I lejer en RedSands autocamper, får I masser af ekstra udstyr med som standard

Vi har i øjeblikket to rejseforslag med en RedSands autocamper:

Du kan se alle vores rejseforslag på autocamperferier i Australien her.

Senest opdateret 18. oktober 2019.