65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Ønsker I at rejse på jeres egne præmisser og i jeres eget tempo, så er kør-selv ferie i bil det helt rigtige for jer. Hvad enten I er til storbyens pulserende liv, solferiens afslapning eller fantastiske naturoplevelser, er bilferien den mest fleksible og frie rejseform, der findes.

Kør-selv ferie

Australiens røde land er helt ideelt til kør-selv ferie. Det er uundgåeligt at I lader jer opsluge af bushens langstrakte veje med kænguruer, får og somme tider vilde heste og kameler som eneste selskab. Ret kølerhjelmen mod enten den australske østkysts fantastiske strande, hvor surferbølger og koralrev venter, sydkystens grønne vinmarker og dramatiske kyst ved Great Ocean Road eller måske vestkysten øde og uendelige vejstrækninger.

New Zealand byder på hele verden samlet på et sted med korte afstande til hvalsafari, badeferie, gletcher og nationalparker.

Eller hvad med et roadtrip af format på tværs af USA med sin mangfoldige kultur og store gæstfrihed? En sådan tur kunne kombineres med en afstikker til Canadas storslåede bjerge, hvor de enorme graner nærmest forsvinder ind i himlen.

Eventyr og frihed er kodeord for kør-selv ferien på egen hånd. Eventyret i, hvad næste sving bringer, og friheden til at vælge præcist den vej, der viser sig og som ser mest interessant ud. På kør selv ferien er det kun fantasien, spontaniteten og humøret, der sætter grænser.

I bestemmer selv farten og kan altid stoppe op undervejs og nyde naturen og øjeblikket eller blot sætte dig ind i din bil, hvis du ønsker luftforandring og nye oplevelser og udfordringer.
 
Så se at få pakket bilen, stoppet kæresten, børnene eller vennerne ind og sving ud på vejen til en uforglemmelig rejse. Her gælder kun en regel, – dem I selv laver.
 
BENNS kan arrangere bilferie til mange spændende destinationer verden over.

Det skræddersyede forslag til kør-selv ferien

På hjemmesiden her finder I masser af forslag til kør-selv ferier verden over. Forslagene er netop det - forslag - udarbejdet af vore rejseeksperter, der ofte selv har været på rejsemål.

Derfor ved de også, hvad man skal se og hvordan man udnytter tiden bedst muligt. Af denne grund bruger mange af vore gæster også forslagene meget konkret. Men der er altid plads til ændringer og justeringer til forslaget.

Større ændringer i rejseforslaget vil ofte medføre ændringer i forslagets pris.

Andre rejseformer på hjul

Der er andre måder at komme omkring på og med den ultimative frihed bevaret. Her tænker vi på at rejse med Autocamper og rejser med motorcykel. Dem er BENNS også eksperter i at arrangere.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv-ferie. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Bilferie i New Zealand
Bilferie i New Zealand
Oplev fantastiske nationalparker på en kør-selv-ferie i USA
Oplev fantastiske nationalparker på en kør-selv-ferie i USA
En kør-selv-ferie giver frihed - Port Douglas, Australien
En kør-selv-ferie giver frihed - Port Douglas, Australien
Tag på en spændende kør-selv-ferie der giver frie tøjler
Tag på en spændende kør-selv-ferie der giver frie tøjler
Oplev den fantastiske natur på en kør-selv-ferie - f.eks. i Canada
Oplev den fantastiske natur på en kør-selv-ferie - f.eks. i Canada
Route 66 er en oplagt rute på en kør-selv-ferie
Route 66 er en oplagt rute på en kør-selv-ferie
Nyd friheden ved en kør-selv-ferie
Nyd friheden ved en kør-selv-ferie
Kom tæt på dyrelivet på en kør-selv-ferie
Kom tæt på dyrelivet på en kør-selv-ferie
Rejseekspert Anders kan skræddersy din kør-selv ferie

Skræddersyede kør-selv ferier hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør-selv ferie.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: