65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

På kør selv ferie i hele verden

En kør selv ferie i egen bil er det helt rigtige såfremt I ønsker I at rejse på jeres egne præmisser og i jeres eget tempo. En bilferie er den mest fleksible og frie rejseform, der findes. Med en kør selv ferie kan I opleve alt lige fra storbyens pulserende liv og solferiens afslapning til fantastiske natur- og kulturoplevelser. I er selv jeres egen herre og bestemmer helt selv om I skal følge en udstukket rejseplan eller være mere spontant under ferien.

Uanset hvad skræddersyr BENNS jeres bilferie, så den passer ind i jeres tanker og ønsker. Skal der være tale om en billig kør selv ferie eller i den dyre ende, det er helt op til jer. Vi er vant til lidt af hvert.

 

Kør selv ferie

Australiens røde land er helt ideelt til kør selv ferie. Det er uundgåeligt at I lader jer opsluge af bushens langstrakte veje med kænguruer, får og somme tider vilde heste og kameler som eneste selskab. Ret kølerhjelmen mod enten den australske østkysts fantastiske strande, hvor surferbølger og koralrev venter, sydkystens grønne vinmarker og dramatiske kyst ved Great Ocean Road eller måske vestkysten øde og uendelige vejstrækninger.

New Zealand byder på hele verden samlet på et sted med korte afstande til hvalsafari, badeferie, gletcher og nationalparker.

Eller hvad med et roadtrip af format på tværs af USA med sin mangfoldige kultur og store gæstfrihed? En sådan tur kunne kombineres med en afstikker til Canadas storslåede bjerge, hvor de enorme graner nærmest forsvinder ind i himlen.

Eventyr og frihed er kodeord for kør-selv ferien på egen hånd. Eventyret i, hvad næste sving bringer, og friheden til at vælge præcist den vej, der viser sig og som ser mest interessant ud. På kør selv ferien er det kun fantasien, spontaniteten og humøret, der sætter grænser.

I bestemmer selv farten og kan altid stoppe op undervejs og nyde naturen og øjeblikket eller blot sætte dig ind i din bil, hvis du ønsker luftforandring og nye oplevelser og udfordringer.
 
Så se at få pakket bilen, stoppet kæresten, børnene eller vennerne ind og sving ud på vejen til en uforglemmelig rejse. Her gælder kun en regel, – dem I selv laver.
 
BENNS kan arrangere bilferie til mange spændende destinationer verden over.

 

Det skræddersyede forslag til jeres bilferie

På hjemmesiden her finder I masser af forslag til kør selv ferier verden over. Forslagene er netop det - forslag - udarbejdet af vore rejseeksperter, der ofte selv har været på rejsemål.

Derfor ved de også, hvad man skal se og hvordan man udnytter tiden bedst muligt. Af denne grund bruger mange af vore gæster også forslagene meget konkret. Men der er altid plads til ændringer og justeringer til forslaget.

Større ændringer i rejseforslaget vil ofte medføre ændringer i forslagets pris.

 

Andre rejseformer på hjul

En kør selv ferie i egen bil er ikke den eneste måde at komme omkring på, hvor man også har bevaret den ultimative rejsefrihed. Her tænker vi på rejser i autocamper og rejser med tog. Dem er BENNS også eksperter i at arrangere.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør selv ferie. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen af jeres bilferie.

Bilferie i New Zealand
Bilferie i New Zealand
På bilferie i hele verden
På bilferie i hele verden
Bilferie ad den legendariske Route 66 er et hit
Bilferie ad den legendariske Route 66 er et hit
Nyd friheden ved en kør-selv-ferie
Nyd friheden ved en kør-selv-ferie
Oplev den fantastiske natur på en kør-selv-ferie - f.eks. i Canada
Oplev den fantastiske natur på en kør-selv-ferie - f.eks. i Canada
Kom tæt på dyrelivet på en kør selv ferie
Kom tæt på dyrelivet på en kør selv ferie
Rejseekspert Anders kan skræddersy din kør selv ferie

Skræddersyede kør selv ferier hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør selv ferie.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: