65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Afrika

Elefanternes trompet, hyænernes hylen eller løvernes brølen. På en safari i Afrika kommer I helt tæt på kontinentets enorme vidder, massive dyreliv og helt særlige natur. BENNS' rejser til Afrika er skræddersyede til at give jer den bedst mulige oplevelse med bedst mulig tid til en særdeles gunstig pris.

En safari er en meget anderledes oplevelse i forhold til næsten alle andre rejsetyper. Afrika er i tillæg - og uden diskussion - verdens mest farvestrålende kontinent med mulighed for unikke oplevelser for alle sanser, ikke kun dyreoplevelser.

 

Safari i Kenya og Tanzania

Tanzania og Kenya er de mest kendte safarilande i det østlige Afrika, og med god grund, da det er her, at man finder de enorme flokke af vilde dyr. Det er så også her, at de fleste turister kommer af samme årsag.

En safari i Afrika og i særdeleshed i Kenya og Tanzania er en sansemættende oplevelse. Der er ikke noget, som kan få adrenalinen til at køre, som når man oplever en løvejagt fra første parket, når man for første gang ser den graciøse giraf nippe frokost fra træernes top, eller når man oplever flodhesteungernes legen i vandhullet omgivet af lyserøde flamingoer og lynhurtige gazeller som tilskuere.

Game Drives er naturligt hovedaktiviteten på en safari, men også naturen og kulturen er betagende og mindeværdig. Her skal vi liste nogle af de unikke seværdigheder, I vil møde i Østafrika:

 

Den helt særlige dyreoplevelse i Østafrika: Vildtvandringen

Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya er de to mest kendte safariområder i Afrika. Parkerne grænser op til hinanden adskilt af Mara-floden. Udover det normale dyreliv og den umådeligt smukke natur, man finder her, er disse to parker også hjemsted for en årligt tilbagevendende begivenhed, der slår alt andet inden safari: Vildtvandringen

Vildtvandringen er det årlige skue hvor millioner af gnuer samt zebraer i en instinktiv cyklus bevæger sig efter, hvor der er græs og vand. 

De enorme dyreflokke vandrer fra Serengeti-sletten nordpå mod Masai Mara i juli, inden de atter vandrer retur mod Serengeti i oktober. For dyrene er der tale om en særdeles farefuld rejse, idet sultne rovdyr venter alle vegne - til lands såvel som til vands. Mange lader livet, når floden Mara skal krydses, - her venter de glubske krokodiller!

Vandringen er en oplevelse de helt store, som tiltrækker ikke blot turister, men også TV-stationer, som har lavet mange dyrefilm om dette årligt tilbagevendende og helt unikke skue. Kunne I tænke jer at få denne vilde oplevelse på jeres safari, er det godt at være tidligt ude med bestillingen af rejsen!

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at opleve vandringen. I har mulighed for at opleve dette enestående fænomen på flere af vores safarirejser.

 

Safari i Uganda 

Uganda er måske ikke blandt de første lande, der dukker op i ens bevisthed, når man tænker safari, men dette land byder ikke desto mindre på helt unikke safarioplevelser, ulig andre steder i verden. Det er nemlig et af de få lande, man finder de udrydningstruede bjerggorillaer. Et yderst sjældent syn, og kun noget få hvert eneste år får lov til at opleve - en oplevelse for livet.

I Uganda er der ligeledes mulighed for at opleve chimpanser i deres naturlige habitat. Kontakt os for rejser til disse to særlige lande. Disse unikke dyreoplevelser taler for selvfølgelig for sig selv, men en anden fordel ved en safari i Uganda er, at landet er mindre turistet end Kenya og Tanzania, hvilket også betyder mere autentiske oplevelser. 

På rejse til Uganda med BENNS har I muligheden for den helt unikke oplevelse, det er at vandre i regnskoven uden anelse om, hvor gorillaerne er, og så pludselig faktisk stå ganske få meter fra en lille familie af bjerggorillaer! Kontakt os for mere information omkring en safari i Uganda. 

 

Safari i det sydlige Afrika

En safari i landene i det sydlige Afrika byder på mindst lige så betagende naturoplevelser som i det østlige Afrika. Her vil man typisk ikke se enorme flokke af dyr, som det er tilfældet i Kenya og Tanzania, men safarioplevelserne er nok at højere kvalitet og mere varieret. Lande som Botswana og Namibia byder på helt særegne dyre- og naturoplevelser, og så er der Sydafrika, Afrika nok mest mangfoldige land, som byder på både safari, storby, spændende kulturer og enestående naturlandskaber. Det sydlige Afrika højdepunkter er mange. Her skal vi nævne de mest oplagte:

 

Kombinér safarirejsen med en badeferie

Oplevelserne på en safari er, men også meget intense, så man kan ofte have brug for nogle dage til lige at komme ned i gear og fordøje de mange indtryk. Her er nogle dages afslapning ved havet helt oplagt, og lige meget, hvilken safari i Afrika I vælger, er der mulighed for dette, inden turen igen går hjemad. Der er flere muligheder for badeferie i Afrika i kombination med jeres safarirejse:

Uanset hvilke safari I drømmer om, sidder vores rejseeksperter klar til at skræddersy rejsen helt efter jeres ønsker, og vælger I at rejse på safari, garanterer vi, at I kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske rejseminder, som bliver hos jer for livet. En Afrika safari med BENNS betyder en masse autentiske oplevelser, så kontakt os for et gratis, uforpligtende tilbud på jeres rejse til Afrika allerede i dag!

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safarirejse. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Masai folket i Kenya
Masai folket i Kenya
Oplev bjerggorillaer i Uganda
Oplev bjerggorillaer i Uganda
Ballonsafari over savannen i Kenya
Ballonsafari over savannen i Kenya
Tag på sejlads i Mokoro på en safari i Botswana
Tag på sejlads i Mokoro på en safari i Botswana
Lake Malawi
Lake Malawi
En safari i Afrika byder også på et fantastisk fugleliv
En safari i Afrika byder også på et fantastisk fugleliv
På en safari i Sydafrika er Kruger-parken et must
På en safari i Sydafrika er Kruger-parken et must
Få unikke, autentiske oplevelser i smukke Zimbabwe
Få unikke, autentiske oplevelser i smukke Zimbabwe
Oplev Ngorongoro-kraterets bio-diversitet på en safari i Tanzania
Oplev Ngorongoro-kraterets bio-diversitet på en safari i Tanzania
De berømte Victoria Falls
De berømte Victoria Falls
Oplev store flokke af elefanter i Amboseli National Park i Kenya
Oplev store flokke af elefanter i Amboseli National Park i Kenya
Rejseekspert René kan skræddersy din safari i Afrika

Skræddersyede safarirejser med BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Afrika.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: