65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

En safari i Kenya har til alle tider været en eftertragtet rejse, og dette er ikke uden grund. Kenya er nemlig indbegrebet af den afrikanske drøm, og det er derfor oplagt netop at tage på safari i Kenya. En safari i Kenya byder på alt det spændende dyreliv og alle de spektakulære naturoplevelser, som man måtte kunne tænke sig.

Kenyas fantastiske safariparker

Kenya er selve safariens moderland og en safari i Kenya byder på et væld af sansemættende dyre- og naturoplevelser. Her er et utal af skønne safariparker med hver deres karakteristika, som gør det næsten uundgåeligt at skulle besøge de fleste af dem. I kan i hvert fald begynde med disse:

Alle parkerne kan noget forskelligt, men én ting er sikkert; de byder alle på helt utrolige naturoplevelser og giver mulighed for at opleve det fantastiske dyreliv fra første parket.

Masai Mara er kongen over dem alle med sine enorme mængder af dyr, men Lake Naivasha byder på masser af flodheste, Lake Nakuru på flamingoer, Samburu på store røde elefanter og netgiraffen, Amboseli på masser af elefanter og den bedste udsigt til Kilimanjaro og Tsavo på enorme vidder. Her er uanede muligheder for at opleve dyr, masser af dyr.

At naturen i tilgift er fantastisk og bjergtagende, gør kun oplevelsen på en safari i Kenya større.

På en Kenya safari med BENNS har I mulighed for at opleve dette smukke, eventyrlige land på en usædvanlig og meget autentisk måde. En Kenya safari er for jer, som søger at komme helt ind i selve sjælen på Kenya, at opleve det pragtfulde, storslåede og meget forskelligartede natur- og dyreliv og møde Kenyas lokalbefolkning og rige kulturliv på helt nært hold.

Skræddersyet safarirejse i Kenya

På vores safarirejser i Kenya er I garanteret en veltilrettelagt rejseplan, som sikrer, at I får al det bedste Kenya har at tilbyde med hjem i bagagen samtidig med, at I får masser af frihed til selv at gå på opdagelse og masser af tid og ro til at fordøje de mange nye, spændende indtryk.

Lad BENNS' rejseeksperter skræddersy jeres rejse - vi har stor viden på området og arbejder sammen med jer, så I får lige præcis den safari i Kenya, I drømmer om.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores rejser med safari i Afrika
Læs mere om alle vores rejser til Afrika

Spot majestætiske løver på Safari i Kenya
Spot majestætiske løver på Safari i Kenya
Oplev næsehorn ved Lake Nakuru på Safari i Kenya
Oplev næsehorn ved Lake Nakuru på Safari i Kenya
Se de mange elefanter på safari i Kenya
Se de mange elefanter på safari i Kenya
Det er oplagt at kombinere safari i Kenya med en skøn badeferie
Det er oplagt at kombinere safari i Kenya med en skøn badeferie
Rejseekspert René kan hjælpe dig med at skræddersy din safari i Kenya

Skræddersyede safarirejser i Kenya

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Kenya.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: