65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Kenya

En safari i Kenya har til alle tider været en eftertragtet rejse, og dette er ikke uden grund. Kenya er nemlig indbegrebet af den afrikanske drøm, og en safari i landet byder på alt det spændende dyreliv og alle de spektakulære naturoplevelser, som man måtte kunne tænke sig. Safari i Kenya er en helt utrolig rejse i landet, som nærmest må betegnes som epicentret for dyreoplevelser.

 

Kenya - safariens moderland

En safari i Kenya byder på et væld af sansemættende dyre- og naturoplevelser. Her er et utal af skønne safariparker med hver deres karakteristika, som gør det næsten uundgåeligt at skulle besøge de fleste af dem. I kan i hvert fald begynde med disse:

Alle parkerne kan noget forskelligt, men én ting er sikkert: De byder alle på helt utrolige naturoplevelser og giver mulighed for at opleve det fantastiske dyreliv fra første parket.

Masai Mara er kongen over dem alle med sine enorme mængder af dyr, mens Lake Naivasha byder på masser af flodheste, Lake Nakuru på flamingoer, Samburu på store røde elefanter og netgiraffen, Amboseli på masser af elefanter og den bedste udsigt til Kilimanjaro og Tsavo, Kenyas største og ældste dyrepark, på enorme vidder. Her er uanede muligheder for at opleve dyr, masser af dyr.

At naturen derudover er fantastisk og bjergtagende, gør kun oplevelsen på en safari i Kenya endnu større!

Med BENNS har I muligheden for at opleve dette smukke, eventyrlige land på en usædvanlig og meget autentisk måde, og vi skræddersyr jeres oplevelser, så I kommer helt ind i sjælen af Kenya gennem det nære møde med det pragtfulde, storslåede og meget forskelligartede natur- og dyreliv og den farverige lokalbefolkning og det rige kulturliv.

 

Kombinér safarien med en badeferie

En safari er en utrolig mættende oplevelse for alle sanserne. Derfor er det altid en god idé at kombinere disse oplevelser med en skøn, afstressende badeferie efterfølgende, hvor safarioplevelserne kan fordøjes i ro og mag. Der er flere kombinationer, hvor de fleste vælger et lækkert ophold ved Kenyakysten, især Diani Beach, eller tager til Zanzibar i nabolandet Tanzania. Vil man give den rigtig gas, ligger Seychellerne og de gudesmukke strande i behagelig flyafstand fra Kenya. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores rejser med safari i Afrika
Læs mere om alle vores rejser til Afrika

På en safari i Kenya er du næsten sikker på at spotte de majestætiske løver
På en safari i Kenya er du næsten sikker på at spotte de majestætiske løver
Oplev næsehorn ved Lake Nakuru, Kenya
Oplev næsehorn ved Lake Nakuru, Kenya
Gazeller på savannen i Amboseli, Kenya
Gazeller på savannen i Amboseli, Kenya
Se om I kan spotte geparden på jeres safari i Kenya
Se om I kan spotte geparden på jeres safari i Kenya
På safari i Amboseli, Kenya kan I se helt til Kilimanjaro i nabolandet
På safari i Amboseli, Kenya kan I se helt til Kilimanjaro i nabolandet
Rejseekspert René kan hjælpe dig med at skræddersy din safari i Kenya

Skræddersyede safarirejser i Kenya

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Kenya.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: