65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

En safari i Kenya har til alle tider været en eftertragtet rejse, og dette er ikke uden grund. Kenya er nemlig indbegrebet af den afrikanske drøm, og det er derfor oplagt netop at tage på en safarirejse til Kenya. En Kenya safarirejse byder på alt det spændende dyreliv og alle de spektakulære naturoplevelser, som man måtte kunne tænke sig.

Kenyas fantastiske safariparker

Kenya er safariens moderland og en safari i Kenya byder på et væld af sansemættende dyre- og naturoplevelser. Her er et utal af skønne safariparker med hver deres karakteristika, som gør det næsten uundgåeligt at skulle besøge de fleste af dem. I kan i hvert fald begynde med disse:

Alle parkerne kan noget forskelligt, men én ting er sikkert: De byder alle på helt utrolige naturoplevelser og giver mulighed for at opleve det fantastiske dyreliv fra første parket.

Masai Mara er kongen over dem alle med sine enorme mængder af dyr, men Lake Naivasha byder på masser af flodheste, Lake Nakuru på flamingoer, Samburu på store røde elefanter og netgiraffen, Amboseli på masser af elefanter og den bedste udsigt til Kilimanjaro og Tsavo på enorme vidder. Her er uanede muligheder for at opleve dyr, masser af dyr.

At naturen derudover er fantastisk og bjergtagende, gør kun oplevelsen på safarirejsen i Kenya endnu større!

På en safarirejse i Kenya BENNS har I mulighed for at opleve dette smukke, eventyrlige land på en usædvanlig og meget autentisk måde. En Kenya safari er for jer, som søger at komme helt ind i selve sjælen på Kenya, at opleve det pragtfulde, storslåede og meget forskelligartede natur- og dyreliv og møde Kenyas lokalbefolkning og rige kulturliv på helt nært hold.

Skræddersyet safari i Kenya

På vores safarirejser i Kenya er I garanteret en veltilrettelagt rejseplan, som sikrer, at I får al det bedste Kenya har at tilbyde med hjem i bagagen samtidig med, at I får masser af frihed til selv at gå på opdagelse og masser af tid og ro til at fordøje de mange nye, spændende indtryk.

Lad BENNS' rejseeksperter skræddersy jeres rejse - vi har stor viden på området og arbejder sammen med jer, så I får lige præcis den safari i Kenya, I drømmer om.

Kombinér safarien med en badeferie

En safari er en utrolig mættende oplevelse for alle sanserne. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at kombinere deres safari i Kenya med skøn, afstressende badeferie efterfølgende, hvor safarioplevelserne kan fordøjes i ro og mag. 

Du kan f.eks. kombinere din Kenya safari med en badeferie ved Kenya-kysten direkte ud til Det Indiske Ocean eller på eksotiske Zanzibar! Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at kombinere din safari i Kenya med en badeferie. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores rejser med safari i Afrika
Læs mere om alle vores rejser til Afrika

På en safari i Kenya er du næsten sikker på at spotte de majestætiske løver
På en safari i Kenya er du næsten sikker på at spotte de majestætiske løver
Oplev næsehorn ved Lake Nakuru
Oplev næsehorn ved Lake Nakuru
Gazeller på savannen i Amboseli
Gazeller på savannen i Amboseli
Kom helt tæt på vilde elefanter på en safari i Kenya
Kom helt tæt på vilde elefanter på en safari i Kenya
Se om I kan spotte geparden på jeres safari i Kenya
Se om I kan spotte geparden på jeres safari i Kenya
I Amboseli kan I se helt til Kilimanjaro i nabolandet, Tanzania!
I Amboseli kan I se helt til Kilimanjaro i nabolandet, Tanzania!
Det er oplagt at kombinere safarirejsen i Kenya med en skøn badeferie
Det er oplagt at kombinere safarirejsen i Kenya med en skøn badeferie
Rejseekspert René kan hjælpe dig med at skræddersy din safari i Kenya

Skræddersyede safarirejser i Kenya

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Kenya.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: