65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Fiji

Fijianerne kender ikke til ordene hastværk, stres og jag. Så om I er klar tilat lægge uret fra jer for en stund, læne jer tilbage og nyde en afbalanceret og fredelig atmosfære i et af verdens flotteste øparadis, så er Fiji det rigtige rejsemål for jer.

Fiji består af 330 øer, hvor ca. en tredjedel er befolket. De to største og industrielt vigtigste øer er Viti Levu og Vanua Levu. På det sydligste af øen Viti Levu finder I blandt andet hovedstaden Suva, hvor ca. 75% af fijianerne bor og arbejder. Suva er en relativt stor by, men de fleste turister som rejser til Fiji er her først og fremest for at opleve de eksotiske øer.

Fra de største øer er det muligt at organisere rejser til de mindre omkringliggende øer. Rejser til Mamanuca- og Yasawaøerne er meget populære og har tilmed været brugt til indspilning af film som Cast Away og The Blue Lagoon. Fiji har været et populært rejsemål i mange år, og det er vel ikke så underligt, når alt landet har at byde på er så tæt man kan komme paradis som overhovedet muligt. Hvide sandstrande, skyfri himmel, tropist klima og måske verdens bedste snorklemuligheder. Fiji er også en stor surfedestination, som årlig lokker entusiaster fra hele verden.

Befolkningen på Fiji er over gennemsnittet gæstfrie og varme, og det er ikke ret sjældent, at man bliver inviteret hjem til de lokal for at dele en kop med den traditionelle drik Kava. For en uforglemmelig rejse til et uforglemmeligt rejsemål er Fiji alfa omega for enhver strand- og solglad sjæl.

Rejser til Fiji byder på meget andet end solskinstimer i en liggestol under de svajende palmer. Er I til vandaktiviteter, bør I ikke snyde jer selv for en oplevelse i en helt anden verden – undervandsverdenen. Fiji er et sandt paradis for dem, der elsker at dykke eller snorkle, og det farvestrålende koralrev vil byde på en masse unikke oplevelser.

 

Nadi

Nadi er for de fleste internationale turister, det første møde med Fiji. Her ligger den internationale lufthavn, og det er her, den tropiske luft slår dig i ansigtet, når du går ud af flyet.

Nadi (udtales Nandi) er en multikulturel by med et godt mix af fijianere, indo-fijianere og ikke mindst en stor andel turister, som gør sig klar til at opleve Fiji. Hvis I har behov for at købe lidt feriemateriale, før I tager ud til øerne, er Nadi et fint sted at gøre det. Byen har mange gode muligheder for shopping, og den har mange travle gader med spændende butikker og attraktioner.

Main Street i centrum af Nadi er stedet, hvor det sker. Her spilles den nyeste hindi eller fijianske musik fra alle gadehjørner, og I får virkelig kendskab til et rigtigt multikulturelt knudepunkt.

Nadi ligger på vestsiden af hovedøen Viti Levu, med en befolkning på omkring 43.000. Byen er et perfekt udgangspunkt til flere opleveser på Fiji, og det perfekte stoppested for at købe souveniers inden hjemrejsen. Nadi er virkelig en blanding af farver, lyd og indtryk som bare må opleves for at forstås.

 

Koralkysten

Koralkysten er traditionelt kendt som det tættest befolkede turistområde i Fiji med omkring 80 km. med strande, bugter og frodig vegetation langs sydvestkysten af Viti Levu. Kysten har flere hoteller og feriesteder end noget andet område i Fiji og er et paradis for den eventyrlystne eller for de, som bare ønsker lidt sol, strand og sjov.

Navnet 'Koralkysten' kommer af, at kysten har et af de største revsystemer i verden. Strandene er ikke helt i samme standard som på det ydre øer, men man har den fordel, at kysten er placeret halvvejs mellem Nadi og hovedstaden Suva. 

Denne del af landet har flere landsbyer end noget andet sted i Fiji. Man kan besøge landsbyerne, men bed om tilladelse først og sørg for ikke at gå med hat og solbriller, samt at kvinder skal have tildækket skuldre og knæ.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Fiji. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Oceanien her. 

Slap af i en hængekøje på stranden
Slap af i en hængekøje på stranden
Se de lokale opføre en dans
Se de lokale opføre en dans
Nyd det klare vand omkring Fiji
Nyd det klare vand omkring Fiji
Fiji
Fiji
Fiji
Fiji
Få din rejse til Fiji skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Fiji

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Fiji.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: