65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt jorden rundt

I behøver ikke nøjes med blot én by, ét land eller én verdensdel, når I skal rejse – hvorfor ikke rejse hele jorden rundt? Denne mulighed har I med BENNS, som tilbyder spændende jordomrejser, hvor eventyrene ingen ende vil tage.

En rejse jorden rundt er den ideelle måde at opleve en masse kulturelle forskelligheder på én og samme ferie. I behøver ikke vælge - I kan opleve det hele. Vores fantastiske klode byder på paradisiske sandstrande, storslåede bygningsværker, frodig grøn natur, tårnende bjerge, spændende kultur, farverige traditioner, sansemættende madoplevelser og så meget mere, som I bør unde jer selv at opleve.

BENNS tilbyder forskellige måder at komme jorden rundt på. Ønsker I at opleve alle verdens vidundere fra komforten af et krydstogtskib, så er krydstogtrejsen lige noget for jer. Undervejs får I serveret lækker mad i skønne omgivelser, og har tid og ro til at fordøje alle de mange oplevelser ombord på en formidabel flydende by.

Der er utallige fortryllende destinationer jorden rundt, der bare venter på at blive udforsket. BENNS jordomrejser kombinerer alle de mest fantastiske destinationer i én og samme ferie, så der er masser at glæde sig til i:

Oplev Afrika - hvor vilde dyr og storslået natur mødes i en fantastisk symbiose

Det afrikanske kontinent byder på mange forskelligartede oplevelser fra nord til syd og på de tilhørende øer, men den mest populære attraktion er uden tvivl safari i alle afskygninger. Lande som Kenya, Tanzania og Sydafrika byder på helt fantastiske muligheder for at spotte The Big 5, og det spændende naturlandskab gør oplevelsen komplet. På Mauritius og Seychellerne venter ligeledes paradisiske badeferier med kridhvidt sand, turkisblåt vand og alt hvad dertil hører.

Oplev Asien - hvor badeferie og madoplevelser vil blæse jer bagover

Alle østens perler ligger for jeres fødder, når I besøger lande som Vietnam, Indonesien, Malaysia, Sri Lanka, Filippinerne eller Maldiverne – mulighederne er mange, og oplevelserne er helt fortryllende. Autentisk buddhistisk kultur, overdådige rismarker og templer, udsøgte køkkener, fortryllende sandstrande og en venlig befolkning er bare noget af det, et besøg i Asien byder på.

Oplev Caribien - hvor al stress og jag forsvinder og paradisstemningen indtræder

Det caribiske øhav er et yndet mål for krydstogtrejsende og solhungrende badegæster verden over. De mange fantastiske øgrupper har hver deres charme og byder alle på muligheden for at slænge jer i en hængekøje med en drink i hånden og en let brise i håret, mens I nyder synet af kystalklart vand og svajende palmer. Nyd livet i Dansk Vestindien eller Den Dominikanske Republik - Caribien tæller en masse fortryllende ø-perler hvor stemningen og omgivelserne indbyder til ren afslapning og nydelse.

Oplev Europa - hvor historie og charme er i højsædet

Europa er indhyllet i historie med kirker, fæstninger og slotte dateret langt tilbage i historien. Dette kontinent byder på alt fra sagn og sagaer til myter og mysterier – stort set alt på disse kanter bærer en fortælling med sig fra en svunden tid. Besøg varme kilder og gejsere i Island, grønne bjergtoppe på Færøerne, romantiske vingårde i Italien og Frankrig, brostensbelagt charme i Skandinavien og overdådig og pompøs arkitektur i Rusland. Der er også rig mulighed for badeferie, når I fx kan nyde livet på de græske eller spanske strande – der er utallige rejsemål i vores eget Europa, som bare venter på at blive udforsket.

Oplev Mellemøsten - hvor der venter storslået arkitektur og velduftende markeder

Mellemøsten er en blanding af travle markeder, storslået arkitektur, knastør ørken, moderne storby og højteknologi. Her finder I skyskrabere, badestande og ørkenlandskab side om side, når moderne storbyer dukker op ud af ingenting, og overvælder jer med deres storhed og teknologi. Lande som Oman, som ofte besøges på vores krydstogter i gennem Suez, er fortsat i gammel mellemøstlig stil, hvor Emiraterne holder den moderne fane højt. Mellemøsten byder med andre ord på oplevelser for både byrotten, strandløven og historiemusen, ligesom der her er den fortryllende mulighed for en gennemsejling af Suezkanalen.

Oplev Nordamerika - hvor kultur og landskab er både storslået og varieret

Fra USA til Canada og MexicoNordamerika spreder sig over et gigantisk landområde og endnu flere kulturer, religioner og levemåder. Mexico sprudler af farver, liv og et helt fantastisk køkken; USA byder på masser af forskelligartede oplevelser - både når det kommer til menneskene og omgivelserne - og Canadas natur er både storslået og overvældende. Kontinentet rummer både muligheder for at så på ski og sole sig, udforske storbyer og besøge helt øde ørkenområder og i det hele taget bare lade sig blæse bagover af det enorme kontinent.  

Oplev Oceanien - hvor naturen og dyrelivet kan forbløffe enhver

Oceanien med Australien og New Zealands helt utrolige natur og dyreliv gemmer på oplevelser udover det sædvanlige. Her kan I både nyde synet af bjerge, vandfald, hvide sandstrande og smukke fjorde, og i naturen gemmer sig alverdens dyrearter som kænguruer, koalaer og emuer. Midt ude i Stillehavet dukker Oceaniens små paradis-øer op med laguner, øde sandstrande og palmetræer - et vaskeægte drømmeland. Her er selvfølgelig tale om Cook Islands, Fransk Polynesien og Fiji, som emmer af tropestemning og fascinerende kultur i det mest fortryllende omgivelser.

Oplev Syd- og Mellemamerika - hvor den farverige kultur er smuk og smittende

Syd- og Mellemamerika byder på forbløffende, naturlige og kulturelle vidundere, som bare venter på at blive udforsket. Naturen gemmer på et mangfoldigt tropisk dyreliv med farvestrålende fugle og strande i verdensklasse - hertil skal der lægges et hav af livlige storbyer, festligt og farverigt kulturliv og imødekommende lokalbefolkninger til. BENNS skræddersyer ikke rejser til denne del af verden, men vi har tit krydstogter, der kommer forbi Brasilien, Colombia, Chile, Argentina og en række spændende destinationer i Mellemamerika som f.eks. Panama og Costa Rica!

Så hvad venter I på? Hele verden og det ultimative eventyr ligger lige for jeres fødder!

Vores kompetente rejsekonsulenter sidder klar til at rådgive jer, hvis I har spørgsmål, eller blot vil inspireres.

Krydstogt til Sydney, Australien
Krydstogt til Sydney, Australien
Kombiner jordomrejsen med safari i Afrika
Kombiner jordomrejsen med safari i Afrika
Unikt dyreliv på Færøerne - endnu en destination, der kan opleves på en jordomrejse
Unikt dyreliv på Færøerne - endnu en destination, der kan opleves på en jordomrejse
Det tidligere Dansk Vestindien (U.S. Virgin Islands)
Det tidligere Dansk Vestindien (U.S. Virgin Islands)
Et krydstogt jorden rundt er virkelig en rejse for livet
Et krydstogt jorden rundt er virkelig en rejse for livet
Rejseekspert Charlotte kan hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse

Interesseret i et world cruise?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt jorden rundt!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: