65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Nyd livet i sus og dus til søs på BENNS' eksotiske krydstogt i Stillehavet. Lyt til de blide bølgers brusen, mærk solen gennemvarme jeres krop og fortab jer i de fantastiske landskaber, der langsomt glider forbi. På et krydstogt i Stillehavet med BENNS kan I opleve så eventyrlige destinationer som Fransk Polynesien, Fiji, Cook Islands, Tonga og Samoa.

Fælles for Stillehavsøerne er, at de alle byder på en fremragende, uspoleret natur, betagende, tropiske sandstrande samt spændende og anderledes by- og kulturoplevelser.

Uanset om I er til hæsblæsende aktiviteter, strandliv og palmer eller vil på kulturskattejagt og indsnuse den livlige atmosfære i de mange spændende byer, så er det hele at finde, når I drager på krydstogt i Stillehavet. Sejladsen mellem de forskellige ø-perler er naturligvis hele rejsen værd i sig selv. Giv jer selv en oplevelse for livet på BENNS' krydstogter i Stillehavet.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogtrejse i Stillehavet. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Tag på krydstogt i Stillehavet
Tag på krydstogt i Stillehavet