65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Hawaii

På en rejse til Hawaii, vil et af jeres første indtryk være ankomsten. Det er her man for alvor oplever den store gæstfrihed. I lufthavnen bliver I modtaget af kønne kvinder med blomsterkranse (lei) som de hænger om halsen på en. Derefter opdager man det dejlige vejr, den flotte natur og de dejlige dufte. Og allerede inden rejsen for alvor er startet, er man indhyllet i denne skønhed. 

Hawaii ø-gruppen består af 8 vulkanøer som ligger midt i Stillehavet 4000 km fra USA's vestkyst. Statens hovedstad hedder Honolulu og ligger på øen Oahu - den største ø derimod hedder Hawaii. Hawaii er et fortryllende multikulturelt samfund med rødder i Polynesien, Asien, Nordamerika og Europa, og et udtryk for naturen på sit mest frodige og guddommelige.

Hawaii rejser er populært blandt mange rejsende, og et stort feriemål for omkring 7 millioner (specielt amerikanere), som årligt rejser til Hawaii, for at opleve disse uspolerede ø-paradiser med det behagelige klima.

Alt afhængigt af hvad dit mål og ønske med besøget måtte være, vil Hawaii med garanti indfri dette. Der er både noget for dem der ønsker en daseferie under de svajende palmer, eller dem der ønsker at sige ”ja” til deres elskede på en af de smukke strande. Er målet en afslappende strandferie, bryllup eller bryllupsrejse, er Oahu 's Waikiki eller West Maui de perfekte øer. Øen Oahu som nok er mest kendt for Pearl Harbor, er et af de bedste steder i verden, hvis man vil surfe eller se andre gøre det.

Er man mere eventyrlysten og ønsker at rejse på en lidt billigere måde, bør man sigte efter Big Island eller Kauai. På Big Island kan man opleve en af jordens mest aktive vulkaner, og se noget af den flotteste natur med høje vandfald.

Honolulu er også et udsøgt rejsemål. Byen er et myldrende kulturel og økonomisk kraftcenter, men på under en time kan du være alene i regnskoven eller slappe af på en kridhvid sandstrand

 

Rejser til Big Island

Kulturen er højsædet for Hawaii. Hawaii er også kendt for deres vide udstrækning, som i naturen både byder på alpine højder til nøgne ørkner. Ligeledes er vulkanen Kilauea også beliggende på Hawaii.

Sammenlignet med de andre øer, er Hawaii en forholdsvis ung ø, samtidig også den største af øgruppen. Det er en ø, som ikke er omgivet af den samme mængde sandstrande som de andre i øgruppen. I stedet har Hawaii valgt at fokusere på de kulturelle interessante steder, af hensyn til turisterne. Dette er også hvordan Hawaii skiller sig ud fra de andre i øgruppen. Med sin størrelse er det også den største ø i øgruppen, ca. ¼ af Danmarks størrelse.

Hawaii's natur er et under i sig selv. Grundet øens store udstrækning, kan man opleve forskellige økosystemer. I den ene ende af landet kan man opleve alpine højder, mens hvis man bevæger sig til den anden ende af landet, kan være vidne til den nøgne ørken. Vulkanen Kilauea, som stadig er aktiv - formentlig den mest aktive, er en turistattraktion uden sammenligning.

På Hawaii rejser finder man også to forskellige nationalparker. Både den Nationalhistoriske Park og Volcanoes National Park er to store attraktioner. Nationalhistorisk Park er som navnet siger, en rejse gennem Hawaiis historiske del og giver et glimt af tiden før Hawaii fik kontakt med den øvrige Vesten. Volcanoes National Park er derimod opført omkring vulkaner og lavastrømme. Dette er et kæmpemæssig museum, som man tilmed kan køre igennem.

 

Rejser til Kauai

Øen Kauai er ø-gruppens ældste ø og den smukkeste. Øens hovedstad hedder Lihue, en lille hyggelig og på den charmerende måde en søvnig by. Der findes 3 store turistområder på øen og det er her, man finder luksus hoteller, de gode restauranter og de flotte hvide sandstrande.

Det er dog landskabet og naturen, der er øens højdepunkt. Nordkysten er smuk med den høje Nã Pali kyst. Oppe på toppen med en fantastisk udsigt, ligger Kōkeʻe State Park med stier der snor sig op og ned i dalene, gennem den våde og fugtige sump Alakai.

Bjerget Mount Waialeale ligger midt på øen og er det fugtigste sted på jorden. Der falder i gennemsnit 11 meter nedbør pr. år. Der er ikke den bedste udsigt fra toppen da der næsten altid er tåget pga. luftfugtigheden, men det er en sjovt og anderledes sted, man skal besøge, hvis man er på de kanter.

Nede i dalen ligger den flotte Waimea-slugt som blev skabt ved et jordskælv. De fleste ser slugten oppe fra Na Pali, men man kan også tage på vandreture på de mange stier i Waimea slugten.

 

Det skal man se på Kauai:

Wailua Falls er et 24 meter højt tvillinge vandfald. Ikke langt derfra er Ferngrotte, hvor der bliver viet omkring 3 par dagligt året rundt. Man kan sejle de 3 kilometer igennem slugten sammen med turister og lokale for at nå frem til Fern-grotten. Undervejs er der sang og musik. For enden af slugte kommer man frem til en lysning med et plateau omgivet af planter og blomster.

 

Bryllup på Kauai

Går I med bryllupstanker og vil I gerne gøre det til en helt unik oplevelse? BENNS arrangerer bryllupsrejser til hele verden - heriblandt Kauai, hvor de helt rette omgivelser er til stede. Læs mere om bryllup på Kauai

 

Rejser til Maui

Maui er en blanding af ferieparadis og det gamle Hawaii. På baggrund af den smukke natur, som Maui er beliggende i, er især sportsaktiviteterne i højsæde. Som de andre Hawaii øgrupper, er Maui også dannet på baggrund af to vulkaner, som er vokset sammen. Derudover er det den 2. største ø, blandt de 5 i øgruppen.

Øen er kendetegnet ved et meget varieret landskab. Det er en perfekt sammensætning af tropisk landskab, knortet bjerge og dale, krydret med en varm polynesisk kultur. Maui er en af de smukkeste øer i verden, som præsenterer en smuk blanding af ferieparadis og den gamle Hawaii-stil.

Maui tilbyder dig muligheden for at opholde sig i noget af det bedste og klareste vand. Nogle af de bedste strande og det bedste vand befinder sig omkring Maui, derfor tilbydes der mange vandaktiviteter på øen. Især Mauis østkyst er eminent til vandsport, da denne kystside ligger i læ. Ydermere tilbyder Maui også en bred vifte af andre aktiviteter, både på land, til vands og i luften.

Turen gennem Mauis højland, kan man opleve Maui på flere forskellige måder. Det er en charmerende blanding af kystbyer og vildnis. I flere af de små byer, såsom Lahaina, Hana og andre gamle byer, kan man stadig mærke atmosfære fra de gamle dage. Derudover venter historiske bygninger, parker, gallerier, restauranter, caféer og andre små shopping butikker - så man er sikker på, at turen bliver uforglemmelig. Alene landskabet er turen værd.

 

Rejser til Oahu

Øen hvor ægte Hawaii-liv kan opleves, blandet med et tvist af historie gennem Pearl Harbor og hovedstaden Honolulus spændende bygninger. Oahu er den 3. største ø, som er blevet dannet på baggrund af 2 vulkaner. Ikke mindre end ¾ af Hawaiis 1 million indbygger bor på øen.

Derudover er Oahu også en stor turistattraktion for turister. Dette skyldes ikke mindst, at Hawaiis hovedstad er beliggende på øen, men derudover har øen også en masse andre ting at byde på. Det er både et tropisk feriested, men samtidig er det også en ø, som beholder den polynesiske charme, som får folk til at komme igen og igen.

 

Honolulu & Pearl Harbour

Hawaiis hovedstad Honolulu er også at finde på Oahu. Honolulu er en hovedstad bestående af tårnhøje skyskrabere, japanske templer, missionshuse i New England-stil, kongeslot og mange flere elementer, hvilket gør byen mere udfordrende og inspirerende. Derudover er byen en sammensætning af flere forskellige folkefærd, som afspejler sig i dagligdagen.

Derudover kan man også finde Pearl Harbor i Oahu, hvilket er et velkendt turistmål. Pearl Harbor er i dag et stort mindested, hvor mange amerikanske soldater mistede livet i et bagholdsangreb. Grundet dette er Pearl Harbor et sted fyldt med kulturoplevelser, følelser og historie.

Selvom øen er meget turistpræget, er landet også meget præget af forbavsende landlige arealer. Sukkerrørsmarker, regnskove og fritgående vildsvin er kun nogle af de få ting, som man kan få glimter af. Snorkeldykkerne og vindsurferne kan på Oahu få deres livs paradis at boltre sig i. Dette er uden sammenligning øen, hvor man kan få rig mulighed for at opleve ægte Hawaii-liv på.

 

Rejser til Molokai & Lãnai

Molokai - den venlige ø -, hvor de kun 7.000 indbyggere garanterer dig en fantastisk tur. Begge øer bliver oftest overset, når feriemål skal sættes. Og ikke desto mindre er dette grunden til, at man føler, man er kommet til en ganske speciel ø, uden stress og jag.

Molokai er lige som Oahu blevet til en ø på baggrund af to udslukket sammenhængende vulkaner. Dette er en ø, som tit overses af feriegæster, og derfor er blevet en ø, som er skubbet lidt i baggrunden i forhold til de andre øer. Derudover har øen også et ry, for en stor åndelig kraft. Dette skyldes delvis på grund af, at man får en form for mystik med det samme man besøger Molokai.

Som oftest er Molokai øen, man tager til, når man skal væk fra dagligdagens tummerum, og ned i det velkendte hawaiianske sindige tempo. Med det sammen man stiger ud af flyveren, bemærker man, at dette er et ganske specielt sted, væk fra bilers larmen og alt stressen. Befolkningen tæller kun 7.000 indbygger, og selve øen er kendt som den venlige ø, hvilket skyldes lokalbefolkningens udadvendthed.

Indtil 1970'erne var den ene side af øen næsten helt ubeboet. Nu er man mere eller mindre garanteret sol og strand, og på denne side af øen, har man anlagt den smule feriebebyggelse, som der er at finde på Molokai.

Øen Lanai ejes nu næsten hel af Castle & Cook Corporation. Øen er lige som Molokai en ø, som man tit overser, når valget står på feriedestination i Hawaii. Molokai er en ø, som er udstyret med to luksusferiesteder, som er med til at vende befolkningens økonomi og livsstil, da det meste af befolkningen er ansat som hotelpersonale.

Lanais turisme startede mere eller mindre på baggrund af deres store ananasplantager. Derudover tilbyder øen mange strande, klipper og ældgamle ruiner.

 

Bryllup på Hawaii

Er I et af de par som gerne vil giftes på Hawaii og holder et eksotisk og utraditionelt bryllup? Så er I kommet til rette sted. BENNS har i mange år arrangeret bryllup og bryllupsrejser i udlandet, og vi tager hånd om alle de praktiske ting og garanterer jer en rejse for livet. 

 

Vejret på Hawaii

Klimaet på Hawaii-øerne er overvejende tropisk – bortset fra de højtliggende bjergområder. Temperaturen er nogenlunde ensartet på alle øerne, med en middeltemperatur på omkring de 22 grader i januar og 26 grader i juli. Klimaet er blandt en af de mange grunde til, at mange hvert år rejser til Hawaii.

Nedbøren svinger meget, men kan specielt være voldsom på bjergenes vindside, men der knapt falder regn på læsiden. Uanset hvilke grunde man har til at rejse til Hawaii ø-gruppen, så er det en oplevelse for både krop og sjæl.

 Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Hawaii. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Hawaii har det hele
Hawaii har det hele
Haleakala National Park på Maui
Haleakala National Park på Maui
Big Island, Hawaii
Big Island, Hawaii
Hula-piger på Hawaii
Hula-piger på Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Hawaii
Kauai - Hawaii
Kauai - Hawaii
Maui - Hawaii
Maui - Hawaii
Oahu - Hawaii
Oahu - Hawaii
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: