65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Rejser til Kenya er ensbetydende med rejser til et land, der er byder på en utrolig diversitet i landskaber, kultur, dyreliv og aktiviteter, som medfører et nærmest uendeligt antal muligheder for oplevelser. At landet samtidig har en særdeles god infrastruktur gør, at man på sin Kenya rejse relativt ubesværet kan komme rundt til de mange forskellige områder i landet.

Traditionel safari med vilde dyr er for mange, det primære som rejser til Kenya indeholder. Men Kenya er meget mere end det. Her får besøgende også tropisk regnskov, smukke strande, ørkener, høje bjerge, fascinerende kultur og flere UNESCO-beskyttede historiske steder.

Ordet safari kommer fra det arabiske ord ’Safar’, som betyder ’en rejse’ – i bred forstand. Rejser til Kenya er ’safari’ i mere end én betydning med de mange forskelligartede oplevelser, som der bydes på.

Om rejsen skal gøres som skræddersyet eller som en pakkerejse til Kenya er op til den enkelte.

Kenya rejsens UNESCO-kulturarv

En Kenya rejse giver besøgende muligheden for at opleve hele 6 unikke steder, som er beskyttet af UNESCOs verdensarv. Steder som er vidner om Kenyas kulturelle, historiske, naturmæssige og arkæologiske værdi.

De 6 UNESCO-beskyttede steder er:

  • Lamus gamle bydel. Optaget i 2001.
  • Fort Jesus i Mombasa. Optaget i 2001.
  • Kenyas søer Lake Bogoria, Lake Nakuru og Lake Elementaita
  • Lake Turkana National Parks. Optaget i 1997.
  • Mt. Kenya National Park. Optaget i 1997.
  • Mijikenda Kaya Forest

Mange rejser til Kenya for safari

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste gæster ifm. en Kenya rejse kommer for at se og opleve de vilde dyr. Kenya er uden tvivl et af verdens allerbedste safarilande, fordi det er her at man for alvor kan opleve de enorme dyreflokke, som ofte vises på f.eks. TV. Men ikke blot mængderne, men også diversiteten af dyre- og fuglelivet er med til at differentiere Kenya som safariland fra andre safarilande. Kenya er uden sammenligning safariens moderland.

Kenya byder på et stort antal af safari- og nationalparker, hver med deres karakteristika, både dyre- som naturmæssigt. Her skal vi nævne de vigtigste:

Vildtvandringen i Kenya

Grænseområdet mellem Kenya og Tanzania er hvert år skueplads for en unik dyreoplevelse: Den store vildtvandring. En årlig cyklisk vandring, hvor millioner af gnuer og zebraer, efterfulgt af rovdyr, går mellem Masai Mara og Serengeti i Tanzania på jagt efter næringsrig føde. To store enkeltstående begivenheder skiller sig ud, når dyrene i juni/juli skal passere Mara-floden og når de i februar er i Ndutu området i Tanzania for at kælve. BENNS tilbyder en safari ifm. gnu-kælvingen i februar.

Se alle vores safarirejser her.

Flere rejser til Kenya for at være aktiv

Vandsport

Der er masser af muligheder for at være aktiv på andre fronter end ifm. dyreoplevelserne. Kenya har en enestående natur med rivende floder, smukke søer og ikke mindst adgangen til det enorme Indiske Ocean. Ideelle omgivelser til såvel motoriserede som ikke motoriserede vandsportaktiviteter. Her taler vi om White Water Rafting, Kite Surfing, Big Game Fishing og Scuba Diving.

Golf

Skal det være knapt så vildt og voldsomt, så kan Kenya også byde på rigtig gode golfmuligheder. Vejret i Kenya er på mange måder ideelt til at spille golf året rundt, så det er ikke så sært at landet byder på adskillige golfbaner i topklasse.

Vandring / Hiking

Er I ude efter en virkelig aktiv udfordring så er mulighederne også til stede. Her er forskelligartede udfordringer lige fra vandring til toppen af Mt. Kenya, paragliding gennem Kerio dalen og vild cykling ved
Mt. Longonot til bjergbestigning ved Hells Gate. Det centrale Kenya og The Great Rift Valley er unikke områder for at hike og trekke.

Til den særlige lejlighed

Mange rejser til Kenya også for den helt særlige lejlighed, f.eks. bryllupsrejser, wellnessrejser mv. for her er masser af fantastiske resorts, der vil være sublime til nævnte formål.
Er man interesseret i fotografering er Kenya helt ideel med muligheder for fantastiske dyre- og naturmotiver.

Oplev Kenyas kultur

Den afrikanske kultur er unik og enestående, og mange rejser til Kenya også for at opleve dette særegne aspekt. Kenya er hjemsted for 42 forskellige, unikke kulturer; kulturer, der er med til at forme Kenyas unikke identitet. Man kan opleve kulturen på forskellig vis ved enten af vælge at bo i en lokal landsby og på den måde komme tæt på lokalbefolkningen eller nærstudere den urbane kultur i en af landets større byer som Nairobi eller Mombasa.

Et ophold i en landsby vil være en oplevelse for livet. Den perfekte måde at blive introduceret til lokal kultur og livsstil. Et landsbyophold er en reflektion i den reneste form af den traditionelle kultur.

Kombinér safari med badeferie ved kysten

De lune vinde fra Det Indiske Ocean samt det klare vand tiltrækker mange der rejser til Kenya. Det oplagte sted at slappe af og i de fleste tilfælde få fordøjet de sansemættende safarioplevelser eller andre aktiviteter. Ved Kenya kysten finder I lange, smukke sandstrande og masser af fine resorts i forskellige priskategorier. Så alle kan være med.

Kenya kysten deles traditionelt set op i 4 hovedstrandområder:

Folk der rejser til Kenya kan således få opfyldt et bredt spektrum af oplevelser, selv om dyreoplevelserne ofte er i centrum.

Bedste tidspunkt for Kenya rejser

Man kan rejse til Kenya hele året, men visse perioder er naturligvis bedre end andre. Kenya har typisk to regntider; en lang fra marts-maj og en kort fra oktober-november. Den varme tid i Kenya er i de danske vintermåneder, hvor temeperaturen nemt når op omkring de 30 grader eller mere. Det er også den bedste tid for dykning, snorkeling og badning generelt, fordi havet er typisk mere stille og klart.

I de danske sommermåneder er der vinter i Kenya, og temperaturen ligger i den behagelige ende med omkring de 20 grader. Det er her i denne periode, at man kan opleve Vildtvandringen, når den krydser Mara-floden. I Nairobi kan der være køligt om aftenen i denne periode, hvorfor en lun trøje kan gøre underværker. Det samme kan gøre sig gældende på safarirejsen.

Ingen kan spå om vejret, heller ikke BENNS. Vejret i disse år er meget foranderligt over hele kloden, også i Kenya. Så ovenstående er kun vejledende, baseret på historiske observationer.

Kenya er således meget mere end safari.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres pakkerejse til Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Afrika her.

Unik kultur - Rejser til Kenya
Unik kultur - Rejser til Kenya
Enestående safari - Rejser til Kenya
Enestående safari - Rejser til Kenya
Elefanter foran Kilimanjaro - Rejser til Kenya
Elefanter foran Kilimanjaro - Rejser til Kenya
Fort Jesus i Mombasa, UNESCO attraktion - Rejser til Kenya
Fort Jesus i Mombasa, UNESCO attraktion - Rejser til Kenya
Løve, der troner på savannen i Masai Mara - Rejser til Kenya
Løve, der troner på savannen i Masai Mara - Rejser til Kenya
Kombiner med badeferie ved Det Indiske Ocean- Rejser til Kenya
Kombiner med badeferie ved Det Indiske Ocean- Rejser til Kenya
Næsehorn ved Lake Nakuru - Rejser til Kenya
Næsehorn ved Lake Nakuru - Rejser til Kenya
Bavian i Tsavo National Park - Rejser til Kenya
Bavian i Tsavo National Park - Rejser til Kenya
Kom tæt på dyrelivet - Rejser til Kenya
Kom tæt på dyrelivet - Rejser til Kenya
Fantastiske solnedgange - Rejser til Kenya
Fantastiske solnedgange - Rejser til Kenya
Løveunger på Masai Mara - Rejser til Kenya
Løveunger på Masai Mara - Rejser til Kenya
Kenya er også ideelt for hiking v. Mt. Kenya- Rejser til Kenya
Kenya er også ideelt for hiking v. Mt. Kenya- Rejser til Kenya
Kenya er også for de aktive - prøv f.eks. White Water Rafting - Rejser til Kenya
Kenya er også for de aktive - prøv f.eks. White Water Rafting - Rejser til Kenya
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Få skræddersyet rejsen til Kenya

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Kenya.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: