65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Kenya

Rejser til Kenya byder på et møde med et land med en nærmest utrolig diversitet i landskaber, kultur, dyreliv og aktiviteter, medførende et nærmest uendeligt antal muligheder for oplevelser. Uendelig savanne med enorme mængder af vilde dyr, sneklædte bjergtinder, utrolig natur, farverige nomadefolk, UNESCO-beskyttede kulturperler og lange, hvide sandstrande er alle brikker i det komplekse hele, der danner Kenya. Kenya er magisk på alle områder, og en rejse til Kenya bør omfavne så meget som muligt for at mærke hele landets sjæl og DNA. 

At landet samtidig har en særdeles god infrastruktur gør, at man relativt ubesværet kan komme rundt til de mange forskellige områder i landet.

Traditionel safari med vilde dyr er for mange, det primære som en rejse til Kenya indeholder. Givet er det at en safari er et næsten ufravigeligt element på en rejse til Kenya. Men mange kombinerer i dag ofte safarien med fx. badeferie ved kysten. Ordet safari kommer fra det arabiske ord ’Safar’, som betyder "en rejse" – i bred forstand. En rejse til Kenya er "safari" i mere end én betydning med de mange forskelligartede oplevelser, som der bydes på.

Om rejsen skal gøres som skræddersyet eller som en pakkerejse til Kenya er op til den enkelte.

 

Landets formidable UNESCO-kulturarv

Hele 6 steder i Kenya er unikke nok til at være beskyttet af UNESCOs verdensarv. Steder som alle vidner om Kenyas kulturelle, historiske, naturmæssige og arkæologiske værdi. De 6 UNESCO-beskyttede steder er:

 • Lamus gamle bydel. Optaget i 2001.
 • Fort Jesus i Mombasa. Optaget i 2001.
 • Kenyas søer Lake Bogoria, Lake Nakuru og Lake Elementaita
 • Lake Turkana National Parks. Optaget i 1997.
 • Mt. Kenya National Park. Optaget i 1997.
 • Mijikenda Kaya Forest

 

Rejs til Kenya, safariens mekka

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste gæster i landet kommer for at se og opleve de vilde dyr. Kenya er uden tvivl et af verdens allerbedste safarilande, fordi det er her at man for alvor kan opleve de enorme mængder af dyr, som ofte vises på f.eks. TV. Men ikke blot mængderne, men også diversiteten af dyre- og fuglelivet er med til at differentiere Kenya som safariland fra andre safarilande. Kenya er uden sammenligning safariens mekka og moderland.

Rejser til Kenya byder på et stort antal af safari- og nationalparker, hver med deres karakteristika, både dyre- som naturmæssigt. Her skal vi nævne de vigtigste:

 

Vildtvandringen i Kenya

Grænseområdet mellem Kenya og Tanzania er hvert år skueplads for en unik dyreoplevelse: Den store vildtvandring. En årlig cyklisk vandring, hvor millioner af gnuer og zebraer, efterfulgt af rovdyr, går mellem Masai Mara og Serengeti i Tanzania på jagt efter næringsrig føde. To store enkeltstående begivenheder skiller sig ud, når dyrene i juni/juli skal passere Mara-floden og når de i februar er i Ndutu området i Tanzania for at kælve. BENNS tilbyder en safari ifm. gnu-kælvningen i februar.

Se alle vores safarirejser her.

 

Flere rejser til Kenya for at være aktiv

Vandsport

Der er masser af muligheder for at være aktiv på andre fronter end ifm. dyreoplevelserne. Kenya har en enestående natur med rivende floder, smukke søer og ikke mindst adgangen til det enorme Indiske Ocean. Ideelle omgivelser til såvel motoriserede som ikke motoriserede vandsportsaktiviteter. Her taler vi om White Water Rafting, Kite Surfing, Big Game Fishing og Scuba Diving.

Golf

Skal det være knapt så vildt og voldsomt, så kan Kenya også byde på rigtig gode golfmuligheder. Vejret i Kenya er på mange måder ideelt til at spille golf året rundt, så det er ikke så sært at landet byder på adskillige golfbaner i topklasse.

Vandring / Hiking

Er I ude efter en virkelig aktiv udfordring så er mulighederne også til stede. Her er forskelligartede udfordringer lige fra vandring til toppen af Mt. Kenya, paragliding gennem Kerio dalen og vild cykling ved Mt. Longonot til bjergbestigning ved Hells Gate. Det centrale Kenya og The Great Rift Valley er unikke områder for at hike og trekke.

Til den særlige lejlighed

Mange rejser til Kenya også for den helt særlige lejlighed, f.eks. bryllupsrejser, wellnessrejser mv. for her er masser af fantastiske resorts, der vil være sublime til nævnte formål.
Er man interesseret i fotografering er Kenya helt ideel med muligheder for fantastiske dyre- og naturmotiver.

 

Oplev Kenyas kultur

Den afrikanske kultur er unik og enestående, og mange rejser til Kenya også for at opleve dette særegne aspekt. Kenya er hjemsted for 42 forskellige, unikke kulturer; kulturer, der er med til at forme Kenyas unikke identitet. Man kan opleve kulturen på forskellig vis ved enten af vælge at bo i en lokal landsby og på den måde komme tæt på lokalbefolkningen eller nærstudere den urbane kultur i en af landets større byer som Nairobi eller Mombasa.

Et ophold i en landsby vil være en oplevelse for livet. Den perfekte måde at blive introduceret til lokal kultur og livsstil. Et landsbyophold er en reflektion i den reneste form af den traditionelle kultur.

 

Inkluder en badeferie når du rejser til Kenya

De lune vinde fra Det Indiske Ocean samt det klare vand tiltrækker mange der rejser til Kenya. Det oplagte sted at slappe af og i de fleste tilfælde få fordøjet de sansemættende safarioplevelser eller andre aktiviteter. Ved Kenya kysten finder I lange, smukke sandstrande og masser af fine resorts i forskellige priskategorier. Så alle kan være med.

Kenya kysten deles traditionelt set op i 4 hoved-strandområder:

Folk der rejser til Kenya kan således få opfyldt et bredt spektrum af oplevelser, selv om dyreoplevelserne ofte er i centrum.

 

Bedste tidspunkt for rejse til Kenya

Man kan rejse til Kenya hele året, men visse perioder er naturligvis bedre end andre. Kenya har typisk to regntider; en lang fra marts-maj og en kort fra oktober-november. Den varme tid i Kenya er i de danske vintermåneder, hvor temperaturen nemt når op omkring de 30 grader eller mere. Det er også den bedste tid for dykning, snorkling og badning generelt, fordi havet er typisk mere stille og klart.

I de danske sommermåneder er der vinter i Kenya, og temperaturen ligger i den behagelige ende med omkring de 20 grader. Det er her i denne periode, at man kan opleve Vildtvandringen, når den krydser Mara-floden. I Nairobi kan der være køligt om aftenen i denne periode, hvorfor en lun trøje kan gøre underværker. Det samme kan gøre sig gældende på safarirejsen.

Ingen kan spå om vejret, heller ikke BENNS. Vejret i disse år er meget foranderligt over hele kloden, også i Kenya. Så ovenstående er kun vejledende, baseret på historiske observationer.

Rejser til Kenya byder således på meget mere end safari.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse til Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Afrika her.

Oplev utrolige dyre- og naturoplevelser på din rejse til Kenya
Oplev utrolige dyre- og naturoplevelser på din rejse til Kenya
Fort Jesus i Mombasa er en UNESCO-attraktion i Kenya
Fort Jesus i Mombasa er en UNESCO-attraktion i Kenya
Det er muligt at opleve bavianer i Tsavo National Park på rejser til Kenya
Det er muligt at opleve bavianer i Tsavo National Park på rejser til Kenya
Kom tæt på dyrelivet i Kenya
Kom tæt på dyrelivet i Kenya
Rejser til Kenya vil også byde på de mest fantastiske solnedgange
Rejser til Kenya vil også byde på de mest fantastiske solnedgange
Løveunger i Masai Mara, som kan opleves på din rejse til Kenya
Løveunger i Masai Mara, som kan opleves på din rejse til Kenya

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Sweetwaters Serena Camp

  Fantastisk beliggende camp i et lille område i Rift Valley mellem Samburu og Lake Nakuru. Området hedder Ol Pejeta og har meget få besøgende, af den simple å...

  Læs mere
 • Sarova Shaba Game Lodge

  Sarova Shaba Game Lodge ligger i Shaba National Reserve, på sydsiden af Ewaso Nyiro River. Beliggende i det vulkanske ørkenlandskab har lodgen fået sit navn...

  Læs mere
 • Safari Park Hotel

  Safari Park Hotel anses for at et af de bedste hoteller i Nairobi. Det er det hotel, der tilbyder de fleste faciliteter. Ca. 50 hektar land byder på imponere...

  Læs mere
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: