65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Rejser til Kenya - alle safarilandes moder

Begrebet "safari", som på swahili betyder "at rejse", blev født i Kenya, og det er ikke helt uden grund. Landets dyreliv med de enorme flokke af elefanter, giraffer, gnuer mm. koblet med det fascinerende landskab med de utrolige vidder og den store variation, lige fra sneklædte bjerge til tør savanne er en cocktail, der sætter sig dybe spor i sjælen, når først I har været der. Det findes ikke tilsvarende nogen steder! En safari i Kenya er noget helt unikt. Det er oplagt at kombinere en safarirejse med en badeferie ved det krystalklare Indiske Ocean.

Mange forskellige oplevelser i Kenya

Unikke safarioplevelser kan I næsten få overalt i Kenya, men afhængig af området vil dyrelivet og omgivelserne være forskellige. Nogle af de mest kendte områder for safari i Kenya er Masai Mara, Tsavo, Amboseli, Samburu, Lake Navaisha og Lake Nakuru.

Strandene i Kenya er helt fantastiske. Det er oplagt at tage nogle dage ved kenya-kysten for at fordøje alle de mange indtryk, I får på en safarirejse. Vi hjælper gerne med at skræddersy den perfekte rejse til jer - eller I kan vælge en af de safarirejser, der allerede indeholder en skøn badeferie.

Safari i Masai Mara

Det mest berømte safariområde og det fineste vildtreservat i Kenya er Masai Mara - det store savanneområde, der grænser op til Tanzania i det sydvestlige hjørne af Kenya. Masai Mara reservatet er enestående, og dyrelivet er fantastisk. Dyrelivet og de blide græsarealer sikrer, at dyrene aldrig er ude af syne, og giver optimale forhold for de besøgende. Reservatet er berømt for en overflod af løver, den store vildvandring mellem Masai Mara og Serengeti og Maasai folket, som er kendt for deres særprægede skikke og påklædning. Masai Mara er uden tvivl Afrikas mest berømte safaridestination.

Klimaet er mildt, sjældent for varmt og godt spredt nedbør året rundt. Når regnen falder, er det næsten altid sidst på eftermiddagen eller om natten. Mellem juli og oktober, når den store vildtvandring er i Masai Mara National Reserve, er det en oplevelse uden sidestykke. Masai Mara er en åbent "vildtreservat, hvor du får følelsen af at befinde dig på en levende Animal Planet.

Safari i Amboseli

Et andet fantastisk område er Amboseli, der med Mt. Kilimanjaro i baggrunden byder på helt særegne natur- og dyreoplevelser. Amboseli grænser op til Tanzania, og en stor del af parken er sumpområder dannet af smeltevandet fra Kilimanjaro. Området er specielt kendt for sine enorme mængder af elefanter og er et godt udgangspunkt for jer, som aldrig har været på safari før.

En helt unik oplevelse er et ophold på et trætop-hotel, som giver mulighed for at komme helt tæt på dyrene - døgnet rundt. Uanset hvad I vælger, giver vi jer en oplevelse for livet.

Safari i Tsavo

Tsavo National Park er landets største og ældste nationalparkog udgør hele 40% af det totale areal af nationalparker i Kenya. Mange vælger Tsavo som destination pga. den korte distance til kysten og den skønne natur. Tsavo er delt i Tsavo Øst og Tsavo Vest, da landevejen mellem Nairobi og Mombasa går tværs gennem parken og deler den i to.

Andre områder for safari i Kenya

Lake Naivasha er en del af sølandskabet i Great Rift Valley som består af 7 søer. Området rundt om Lake Naivasha er meget frodigt, og det meste af søen er omgivet af dyrkede marker. Lake Naivasha er ikke en nationalpark, og dyrelivet er derfor lidt begrænset, men området har et rigt og fascinerende fugleliv samt flodheste.

Lake Nakuru ligger også i Great Rift Valley. Søen er ikke ret dyb og er en saltsø. Den er især populær på den tiden af året, hvor den opsøges af næsten 2 millioner lyserøde flamingoer.

Hovedstaden Nairobi er en meget spændende og åben by med træer, parker og store boulevarder. Mange rejser hertil for at besøge Karen Blixens farm, som i dag er et museum. I nærheden af Nairobi ligger også Mount Kenya National Park, som også giver ultimative naturoplevelser.

Højdepunkter i Kenya:

  • De enorme dyreflokke i Masai Mara
  • Det barske men billedsmukke Samburu
  • Elefanterne i Amboseli
  • Krydset Ækvator & badet i Det Indiske Ocean
  • Flamingoerne i Great Rift Valley

Overalt byder en rejse Kenya på oplevelser af de helt specielle. Uanset hvad I vælger, garanterer vi jer, at en rejse til Kenya er en oplevelse for livet.

 

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Kenya. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Afrika her.

Flyv med Emirates
Flyv med Emirates
Safari i Kenya
Safari i Kenya
Elefanter foran Kilimanjaro
Elefanter foran Kilimanjaro