65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Syd- og Mellemamerika

Et krydstogt i Syd- & Mellemamerika, er et krydstogt til uforglemmelige oplevelser, uspoleret natur og eksotiske kontinenter. Kontinentet er utroligt varieret lige fra de frodige naturomgivelser til Brasiliens tropiske strande og de øde sletter på pampaen mod syd i Argentina. Her er oplevelser nok til en hel menneskealder!

Gå på opdagelse på farverige markeder blandt indianere i folkedragt, tag på en trekkingtur til toppen af nogle af verdens højeste vulkaner eller nyd blot de betagende naturscenerier og den lokale kultur.

Vi har krydstogter der blandt andet bringer dig til Brasilien, Uruguay og Argentina. 3 helt fantastiske lande.

 

Krydstogt i Brasilien

Ordet Brasilien sætter allerede billederne i gang i hovedet, og de er mange - sol og nogle af verdens bedste strande, glade og gæstfrie mennesker, god musik, fantastisk uberørt natur med et rigt dyreliv, spændende tropiske storbyer samt små hyggelige fiskerlandsbyer.

På vores krydstogter lægges der blandt andet til i Rio de Janeiro - en af verdens smukkest beliggende byer. Pragtfulde strande med Copacabana som den mest kendte. Hvis man søger en mindre befolket strand, ligger den 15 km lange "Barra da Tijuca" strand, kun 10 km syd for Copacabana. Barra bliver også kaldt 'morgendagens Ipanema'.

 

Krydstogt i Uruguay

Uruguay er Sydamerikas mindste land, beliggende mellem Brasilien og Argentina. Grænsen i vest til Argentina er dannet af Uruguayfloden, der har givet navn til landet.

Befolkningen "Orientales" er meget åbensindede og viser med stolthed deres smukke land, som blev opdaget i 1516 og i hele 300 år var en spansk koloni, indtil det blev selvstændigt i 1825.

På grund af den gode beliggenhed for transport til søs, er det et oplagt sted for besøg på krydstogtet. Helt klart en oplevelse værd.

 

Krydstogt i Argentina

Argentina er Sydamerika's næststørste land og et land med en storslået natur og kultur.

Her vil I kunne opleve den fantastiske by, Buenos Aires, "Sydamerikas Paris". Buenos Aires er en meget alsidig storby, der både er moderne, men stadig bærer præg af byen historiske epoker og forskellige europæiske kulturer.

Bydelen La Boca minder om det gamle Genova og Avenida de Mayo ligner de store boulevarder i Madrid. Det oser af atmosfære, når man spadserer ned ad de brede boulevarder, smalle brostensgader og gennem de mange flotte parker. Facaderne er flotte, indkøbsmulighederne mangfoldige - husk at besøge gågaden Florida - og stemningen livlig.

Et krydstogt for de, der elsker natur og kultur. Livet ombord på krydstogtskibet er afstressende med masser af komfort og service.

 

Hvad med et krydstogt til Antarktis?

Klodens sydligste kontinent lokker til enhver tid med uimodståelig natur og enestående dyreliv. Et område på kloden, der altid har været relativt utilgængeligt, men i nyere tid mere og mere opnåeligt for mange. Bl.a. på et krydstogt med fx. Celebrity Cruises eller med Hurtigruten. En helt unik oplevelse, som ikke kan gøres andre steder på kloden. Tøv ikke og kontakt os for at høre mere om mulighederne for et krydstogt til Antarktis. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogtrejse i Syd- og Mellemamerika. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Oplev Buenos Aires, Argentina på et krydstogt
Oplev Buenos Aires, Argentina på et krydstogt
Brasilien
Brasilien
Argentina
Argentina
Uruguay
Uruguay
Brasilien
Brasilien
Rejseekspert Malene kan skræddersy din krydstogtsrejse i Syd- og Mellemamerika

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt i Syd- og Mellemamerika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: