65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Fransk Polynesien

Rejs til Fransk Polynesien - et sted hvor palmesus, tropevejr og rekordmange soltimer venter på jer! Her kan I slappe af i hængekøjer, gå en tur i sandet eller lade tropiske fisk kilde jer, mens I snorkler mellem farverige fisk. 

 

Ø-hopping i Polynesien

Fransk Polynesien er et selvstyret område i Polynesien og tilhører Frankrig. Nogle af de mest besøgte øer i regionen er Bora Bora, Moorea og Tahiti, som alle er kendt for at huse de paradistilstande, man ser for sig, når man drømmer sig bort til en øde ø i Stillehavet.

Området dækker faktisk over to millioner kvadratkilometer af det sydlige Stillehav og består af 121 øer, hvoraf 76 er beboet, spredt over fem store øgrupper. På mange øer finder man smukke grønne bjergtoppe, mens andre knapt flyder over de brusende bølger. Fransk Polynesien er spredt over et område som er næsten lige så stort som Europa, men den samlede landmasse på alle øerne bliver blot lidt større end den lille delstat Rhode Island i USA.

 

De mest besøgte øer

De tre mest besøgte øgrupper er Society Islands (Selskabsøerne), Tuamotuøerne og Marquesasøerne. Society Islands består af de tidligere nævnte og kendte Tahiti, Moorea, Bora Bora, samt Huahine, Raiatea og Taha'a. Tuamotuøetne er en kæde af atoller også kendt som "Tahiti's Strand of Pearls", som inkluderer atollerne Rangiroa, Manihi, Tikehau, og Fakarava,. Marquesasøerne, eller "The Mysterious Islands", som består af 13 vulkanske øer nordøst for Tahiti, som i øvrigt også er Fransk Polynesiens største ø og huser hovedstaden Papeete.

De to andre øriger, Australøerne og Gambier Islands ligger syd og sydøst for Society Islands. Det er svært at få rejser til disse afsidesliggende øer, men de som kommer hertil bliver ikke skuffet over de uberørte omgivelser.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Fransk Polynesien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Oceanien her.

Bora Bora med smuk natur og fantastiske strande
Bora Bora med smuk natur og fantastiske strande
Tahiti er helt fantastisk - Rejser til Fransk Polynesien
Tahiti er helt fantastisk - Rejser til Fransk Polynesien
Spot den sorttippede revhaj på en rejse til Fransk Polynesien
Spot den sorttippede revhaj på en rejse til Fransk Polynesien

Læs mere

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Fransk Polynesien

Få skræddersyet rejsen til Fransk Polynesien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Fransk Polynesien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: