65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Når det kommer til bilferie i Europa er der mange muligheder. På en kør-selv-ferie i Europa er man mere fleksibel og man kan opleve de forskellige seværdigheder og steder i eget tempo. På en kør-selv-ferie i Europa kan man opleve skønne, historiske byer og store naturrigdomme. Især på vores kør-selv-ferier i Island og Færøerne vil naturoplevelserne være fantastiske! En kør-selv-ferie efter jeres ønske.

Når man er på kør-selv-ferie i Europa med BENNS er mulighederne mange for at skabe den perfekte ferie, da rejseformen er så fleksibel.

Bilferie i Island

En kør-selv-ferie er det oplagte valg for mange, når det kommer til at opleve smukke Island. Friheden en bilferie giver, giver rig mulighed for at opleve det smukke landskab med vandfald, gejsere og ikke mindst varme kilder. F.eks. er Den Gyldne Cirkel et oplagt valg som en del af en kør-selv-ferie på island.

Bilferie på Færøerne

En kør-selv-ferie på Færøerne giver en enestående mulighed for at opleve den smukke natur på Færøerne. Afstandene er ikke store og det er nemt at køre på de færøske veje som er gode. Mange af de små øer er forbundet med broer eller tunneller, og det er derfor nemt at opleve så meget af Færøerne som muligt på en bilferie. Vejret er skiftende på Færøerne, men det er blot en del af charmen i det naturskønne område. En kør-selv-ferie på Færøerne er for dem, der elsker natur og friheden til at tage tingene i eget tempo.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv-ferie i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om kør-selv-ferie her.

Nyd Islands smukke natur på en kør-selv-ferie
Nyd Islands smukke natur på en kør-selv-ferie
Tag på bilferie på Færøerne og kør til Saksun.
Tag på bilferie på Færøerne og kør til Saksun.
Vis resultater for: