65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kør-selv ferie i Europa

Når det kommer til bilferie i Europa er der mange muligheder. På en kør selv ferie i Europa er man mere fleksibel og man kan opleve de forskellige seværdigheder og steder i eget tempo. På en kør selv ferie i Europa kan man opleve skønne, historiske byer og store naturrigdomme. Især på vores kør selv ferier i Island og Færøerne vil naturoplevelserne være fantastiske! En kør selv ferie efter jeres ønske.

Når man er på kør selv ferie i Europa med BENNS er mulighederne mange for at skabe den perfekte ferie, da rejseformen er så fleksibel.

 

Bilferie i Island

En kør selv ferie er det oplagte valg for mange, når det kommer til at opleve smukke Island. Friheden en bilferie giver, giver rig mulighed for at opleve det smukke landskab med vandfald, gejsere og ikke mindst varme kilder. F.eks. er Den Gyldne Cirkel et oplagt valg som en del af en kør selv ferie på island.

 

Bilferie på Færøerne

En kør selv ferie på Færøerne giver en enestående mulighed for at opleve den smukke natur på Færøerne. Afstandene er ikke store og det er nemt at køre på de færøske veje som er gode. Mange af de små øer er forbundet med broer eller tunneller, og det er derfor nemt at opleve så meget af Færøerne som muligt på en bilferie. Vejret er skiftende på Færøerne, men det er blot en del af charmen i det naturskønne område. En kør selv ferie på Færøerne er for dem, der elsker natur og friheden til at tage tingene i eget tempo.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør selv ferie i Europa. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om kør selv ferie her.

Tag på bilferie på Færøerne og kør til Saksun
Tag på bilferie på Færøerne og kør til Saksun
Rejseekspert Anders kan skræddersy din kør selv ferie i Europa

Skræddersyede kør selv ferier i Europa

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør selv ferie i Europa.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: