Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Mauritius

En rejse til Mauritius er lig med tropisk paradis, og øen byder på fortryllende skønhed og uforglemmelige eventyr. Berømt for sine hvide sandstrande, turkisblå hav og frodige nationalparker, er du sikker på at være omringet af enestående natur, der er ren balsam for sjælen. Her finder du et utal af dejlige hoteller langs kysten og et fantastisk marineliv, der indbyder til den ultimative afslappende ferie.

På denne øperle i Det Indiske Ocean venter en oase af farver, kulturer og afslappende oplevelser. Udforsk det sydlige Mauritius med sin gamle vulkan Trou aux Cerf og det hellige Grand Bassin, eller lad dig fortrylle af hovedstaden Port Louis, den historiske havneby i nord. Med vores skræddersyede rejser til Mauritius kan du opleve alt dette og mere til.

Mauritius er det perfekte rejsemål for selvforkælelse og ren velvære i alle aldre. Lad BENNS' rejseeksperter hjælpe dig sikkert i havn med din drømmeferie til Mauritius!

Rejser til Mauritius; den fantastiske øperle set fra luften.
Rejser til Mauritius; den fantastiske øperle set fra luften.
Den udslukkede vulkan Trou aux Cerf med flot vulkansø i krateret.
Den udslukkede vulkan Trou aux Cerf med flot vulkansø i krateret.

Derfor skal du rejse til Mauritius

 • Slap af med solbadning, fiskeri eller snorkling

 • Tag på autentisk shoppetur på Flacq-markedet

 • Se den udslukkede vulkan Trou aux Cerf

 • Mulighed for enestående helikoptertur rundt om øen

 • Oplev eksklusive resorts med egne restauranter, golf og spa

 • Se den syvfarvede jord og øens største vandfald i Chamarel

 • Oplev den ultimative badeferie med kridhvide strande og krystalklart vand

Sådan kan BENNS hjælpe med din rejse til Mauritius

 • Få inspiration fra vores udvalgte rejseforslag for den ultimative strandferie

 • Bliv mødt af en BENNS repræsentant i lufthavnen og bliv kørt direkte til hotellet

 • Vælg mellem flere indkvarteringsmuligheder alt efter lyst og budget

 • Vi har håndplukket de bedste samarbejdspartnere og hoteller på Mauritius

 • Vi kan vejlede dig i præcis, hvilken bugt, strand og hotel der passer bedst til dig

 • Vi kan kombinere det populære rejsemål med et væld af andre destinationer

 • Lad BENNS skræddersy din drømmerejse, så du får det lige som du vil have det!

Rejser til Mauritius byder på eksotiske resorts med pool og luksus.
Rejser til Mauritius byder på eksotiske resorts med pool og luksus.
Se den skønne strandby Flic en Flac med havudsigt på din Mauritius-rejse.
Se den skønne strandby Flic en Flac med havudsigt på din Mauritius-rejse.

Kridhvide strande og azurblåt hav i Det Indiske Ocean

Hovedattraktionen på skønne Mauritius må siges at findes på de mange fantastiske strande. Her kan du virkelig mærke følelsen af ro, mens du lader dig indhylle af de svajende palmer.

Øen emmer af afslappet atmosfære på de uberørte strande med turkisblå hav og farverige koralrev under havets overflade.

Nogle af de bedste strande inkluderer eksempelvis Roches Noire, Poste Lafayett, Bras d'Eau og Belle Mare. Flic en Flac er også et besøg værd med sine dejlige strande på vestsiden af øen. Du kan være sikker på altid at kunne stikke tæerne i sandet og solbade på en af de mange smukke strande.

Vandaktiviteter på fantastiske strande

De skønne strande indbyder til mange aktiviteter i og ved Det Indiske Ocean. Sejl i en båd med glasbund og se de farverige fisk, snorkl i det krystalklare vand eller prøv kræfter med dybhavsfiskeri. Afhængigt af årstiden kan du på dybhavsfiskeri jage dagens fangst af sejlfisk, sværdfisk, guldmakreller, tun og hajer.

Vandaktiviteter er der nok af, og du kan udover ovennævnte nyde alt fra vandski, vindsurfing, sejlads, vandcykel, kajak og stand-up paddleboard. Eller du kan udforske de fantastiske dykkermuligheder på hele øen i det fine koralrev.

Men Mauritius er i sandhed også et perfekt rejsemål, til dig der gerne bare vil dase eller nyde en gåtur på de lange strande.

Prøv snorkling langs den flotte kyst på din rejse til Mauritius.
Prøv snorkling langs den flotte kyst på din rejse til Mauritius.
Solnedgang over sukkerplantage, som er efterlevn fra den franske kolonitid.
Solnedgang over sukkerplantage, som er efterlevn fra den franske kolonitid.

Øens sjæl og fortid

Øens sjæl og skønhed kommer helt indefra – nemlig fra dens beboere og indbyggere. Mauritius er kendt for at have en særlig imødekommende befolkning, der varmer helt ind i hjertet med deres autentiske store smil. Oplev en uovertruffen gæstfrihed og hjælpsom attitude fra de venlige beboere.

Befolkningen i Mauritius er efterkommere af europæiske bosættere, og gennem tiden har Mauritius været koloniseret af både Holland, Frankrig og sidst Storbritannien. Faktisk blev Mauritius navngivet af hollænderne, der gav øen sit navn efter en hollandsk prins, der hed Maurits. Franskmændene udbyggede sukkerplantager på øen, mens skiltene i dag stadig står på engelsk grundet Storbritannien.

Mauritius bærer derfor især præg af en mangfoldig kultur, og øens indbyggere har mange forskellige etniske herkomster såsom indere, afrikanere, kinesere eller kreolere. Øen byder både på farvestrålende hindutempler, buddhistiske pagoder og kristne kirker side om side på øen.

Luksuriøse ophold og høj service

Det eksotiske hotel- og resortliv er ligeledes en stor del af oplevelsen på Mauritius. Her finder du et meget højt serviceniveau på de fleste hoteller – det er en del af oplevelsen. Nogle ville sige, de bedste hoteller i verden befinder sig på denne skønne ø.

Der findes mange hoteller lige fra store resorts til mindre boutique hoteller. En ting er sikkert, hoteller og resorts skiller sig ud fra andre steder og byder på alt fra luksuriøse spaafdelinger til private golfbaner.

Sublim service og et udvalg af mange aktiviteter er en del af oplevelsen. Selvom det overvejende vil være 4- og 5-stjernede hoteller på rejsen, findes der noget for alle i forskellige prisklasser.

Rejser til Mauritius byder på resorts med palmer, sand og idyllisk indretning.
Rejser til Mauritius byder på resorts med palmer, sand og idyllisk indretning.
Smag på streetfood med friske frugter og kokosnødder på din Mauritius-rejse.
Smag på streetfood med friske frugter og kokosnødder på din Mauritius-rejse.

Gastronomi og det mauritiske køkken

Smag på det mauritiske køkken, der byder på skønne, kulinariske oplevelser blandt de mange gourmetrestauranter og streetfoodkøkkener. Maden bærer præg af landets multikulturelle islæt med lækker gastronomi fra alle verdenshjørner – alt fra det indiske til det franske køkken mødes i et spændende sammensurium.

Det er også meget normalt, at du har et udvalg af hyggelige restauranter lige ved hånden på de fleste hoteller, som du overnatter på. Det er for eksempel ikke lige så almindeligt at gå ud om aftenen og spise, på samme måde som du måske ville gøre i andre lande. I stedet byder de fleste hoteller på et udvalg af kulinariske oplevelser med alt fra friskfanget fisk, traditionelle karryretter eller mere moderne gastronomi.

Du kan derudover selvfølgelig sagtens finde flotte strandpromenader med adskillige restauranter, madmarkeder med streetfood og farverige badebyer med skønt mad- og natteliv.

Rejser til Mauritius – den nordlige del

På den nordlige del af Mauritius finder du hovedstaden Port Louis, som er en charmerende havneby. Grundlagt i 1732 af franskmænd kan du opleve masser af spændende kultur, historie og arkitektur.

Pamplemousses Botanical Gardens er en af de ældste botaniske haver på den sydlige halvkugle og er berømt for sine flotte kæmpeåkander. Nyd den betagende natur i haven, der blev åbnet for 300 år siden af den franske guvernør på den tid.

Grand Baie er en lille malerisk kystlandsby med to smukke strande og er kendt for sine mange muligheder for aktiviteter på vandet, såvel som gode restauranter og livligt natteliv. 

Tag på det største udendørs marked og sluk shoppetrangen på Flacq Market. Markedet byder på et autentisk indblik i det mauritiske liv, med lokale der køber friske råvarer, duften af street food og uendelige boder med alt fra farverigt tøj til eksotiske frugter.

Den botaniske have med kæmpeåkander i det nordlige Mauritius.
Den botaniske have med kæmpeåkander i det nordlige Mauritius.
Den syvfarvede jord i Chamarel-området.
Den syvfarvede jord i Chamarel-området.

Rejser til Mauritius – den sydlige del

På den sydlige del af øen kan du opleve Trou aux Cerf, som er en gammel, udslukket vulkan med en smuk vulkansø i krateret. Fra vulkanens top er der en fantastisk udsigt over resten af skønne Mauritius.

Besøg også kratersøen Grand Bassin, som ligger dybt inde på øen. Søen ligger i 600 meters højde og regnes for det mest hellige sted for øens mange hinduer.

Et andet højdepunkt på den sydlige del af Mauritius er Black River Gorges National Park, som rummer adskillige endemiske planter og dyrearter, blandt andet den flyvende hund. Hvis du er glad for vandreture, kan vi anbefale at opleve den fantastiske natur og det unikke dyreliv her.

Besøg Chamarel Waterfalls – det højeste vandfald i Mauritius. Dette over 80 meter høje vandfald er et spektakulært syn med smuk natur og bjerge i baggrunden i det sydvestlige Mauritius.

Ikke langt derfra kan du se det vidunderlige naturfænomen kaldet "Den 7-farvede jord" i Chamarel. Den imponerende geologiske formation er skabt af vulkanske sten, der er blevet kølet ned ved forskellige temperaturer. Området dækker over 7.500 m² med farvestrålende skråninger og jordklitter.

Fakta om Mauritius

 • Hovedstad: Port Louis

 • Sprog: Fransk og mauritisk kreolsk

 • Valuta: Mauritisk rupee (MUR)

 • Indbyggertal: Over 1,3 millioner per 2024

 • Areal: 2.040 km²

Se promenaden i Port Louis på din rejse til Mauritius.
Se promenaden i Port Louis på din rejse til Mauritius.

Praktiske informationer ved Mauritius rejser

Hvornår er det bedst at rejse til Mauritius?

Mauritius rejser er mulige året rundt, da øen har et behageligt subtropisk klima. Øen har hovedsageligt to sæsoner – varm og fugtig sommer fra december til april og en lidt køligere og tør vinter fra maj til november.

De ideelle måneder er normalvis fra maj til november, da det er de tørreste måneder. Dog kan juli og august godt være præget af meget blæst – især ved kysterne.

Fra januar til marts kan øen rammes af cykloner, hvor kraftig regn kan forekomme. Her er dog stadig varme temperaturer, og den øgede mængde vand gør det til et ideelt tidspunkt til for eksempel at besøge Chamarel-vandfaldet, hvor det vil være mere aktivt.

Lad BENNS hjælpe dig med at beslutte, hvornår det bedste tidspunkt at rejse til Mauritius er for dig.

 

Hvor overnatter man på Mauritius?

Standarden er generelt højt på denne skønne ø, og BENNS samarbejder med de bedste udvalgte hoteller og resorts. Langt de fleste vil være 4- og 5-stjernede.

Mauritius byder på alt fra luksuriøse badekar og private pools til balkoner med smuk lagune-udsigt og suites, der ligger nærmest lige ud til havet i Det Indiske Ocean.

Da øen er så lille, er det meget normalt, at man opholder sig ét sted og tager på dagsture derfra. Det er selvfølgelig altid muligt at kombinere med flere forskellige slags indkvarteringer, hvis det ønskes.

Du kan læse mere om, hvilke indkvarteringer vi har udvalgt på vores enkelte rejseforslag. I BENNS kan vi altid hjælpe dig med lige netop dine ønsker og behov til både indkvartering og rejseplaner.

Rejseekspert Maria kan skræddersy din rejse til Mauritius

Interesseret i en rejse til Mauritius?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Mauritius!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: