65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Nordamerika

Rejser man til Nordamerika er mulighederne uendelige. Her finder I alle tænkelige aktiviteter, ferieformer og forskelligartet natur- og kulturoplevelser. I regionen, som består af USA, Canada og Mexico, venter der flere verdenskendte metropoler og en natur som spænder fra arktisk klima og snedækkede bjergtoppe, til tørre ørkener, frodige regnskove og tropiske strande.

Desuden vil man her få et spændende indblik i en rig og mangfoldig kulturarv. I USA og Canada er størstedelen af befolkningen i dag immigranter eller efterkommere af immigranter fra alle fire verdenshjørner. Dette kommer til udtryk i landenes arkitektur, sprog og atmosfære. Foruden paradislignende strande og himmelsk mad, kan man i Mexico opleve utrolige ruiner fra Maya'erne og den spanske kolonitid.

 

Ferie i USA - Utallige muligheder

I New York kan I shoppe dagen lang, se byen fra toppen af Empire State Building og fodre egern i Central Park. Vil I på en uforglemmelig kør-selv-ferie, hvor I kan opleve USAs varierede landskab og spændende byer, er den ikoniske Route 66, som strækker sig fra Chicago i Midtvesten til Los Angeles på vestkysten, noget for jer. Efter at have taget billeder af Hollywood-skiltet og slikket sol på Santa Monica Beach, kan I lige så godt køre videre mod San Franciscos stejle gader og Golden Gate Bridge langs en af verdens smukkeste kystlinier, nemlig Highway 1.

Naturen i USA er også noget for sig selv – fra krystalklart vand og ulmende vulkaner på Hawaii, til gletsjere og fascinerende fjorde i Alaska. USA kan prale med hele 59 forskellige nationalparker, hvor både Grand Canyon og Yellowstone, og 12 andre amerikanske nationalparker, er på UNESCOs verdensarvliste. Dette er det bedste kvalitetsstempel for, at man vil få nogle uforglemmelige naturoplevelser i USA. Feriemulighederne er nærmest uendelige i USA.

 

Ferie i Canada - Uforglemmelige naturoplevelser og spændende storbyer

I størrelse er Canada det største land i Nordamerika, og næststørst i verden. Canada er kendt for sin unikke blanding af kulturer, samt en rig historie, men også for sit langstrakte, uberørte og dramatiske landskab. Canada er en legeplads for vandreentusiaster og naturelskere.

To af landets mest kendte naturattraktioner er Niagara Falls og Rocky Mountains, som Canada deler med sin nabo USA. Ved de canadiske Rocky Mountains kommer man tæt på imponerende gletsjere og smaragdgrønne søer indrammet af smukke bjerge. Måske er I heldige og får øje på en sort bjørn eller en af de mere sjældne grizzlybjørne. Naturoplevelser i Canada får man også til vands - På en sejltur fra Vancouver Island kan I se spækhuggere og hvaler på tæt hold!

Storbyerne i Canada er også en oplevelse i sig selv. Canadas historie er i stor grad blevet formet og påvirket af to europæiske lande; Storbritannien og Frankrig. Den dag i dag har 22% af indbyggerne canadisk-fransk som modersmål, mens 58% af indbyggerne har engelsk. Canadas franske atmosfære og historie får man både at se og høre i de fascinerende byer Montréal og Québec City i den særprægede provins Québec. En anden charmerende by i det østlige Canada er Toronto, som foruden at være Canadas største by, er verdens mest multikulturelle storby – og indbyggerne er stolte af det. Byen Calgary med Stampede, samt Whistler og Vancouver er også værd at opleve. Så ønsker I naturoplevelser i stor skala og historiske byer, er Canada destinationen for jer.

 

Ferie til Mexico - ældgammel kultur og paradislignende strande

Det er svært at finde et land, som har så varieret klima og en så rig historie og kultur som Mexico. Mere end 450 strande danner landets kystlinie, vendt mod Mexicogolfen og Det Caribiske Hav i øst og Stillehavet i vest. Nogle af de mest populære og smukkeste strande finder man i byerne Cancun, Playa del Carmen og på øen Cozumel. Mexico har desuden mere at tilbyde end paradislignende strande. Her kan man opleve alt fra sneklædte bjergtoppe i Sierra Madre-bjergene, til regnskove i sydøst og ørken i nordvest.

Unik mad, spændende storbyer, fængslende kunst, arkitektur fra den spanske kolonitid er noget af det, som udgør Mexicos rige kultur. I delstaten Yucatán finder man også levn fra ældgammel historie, nemlig Maya'erne - De to ruinbyer Uxmal og Chichen Itza. 

 Disse tre oplevelsesrige lande, som udgør Nordamerika, kan tilfredsstille alle slags behov og tilpasses de fleste pengepunge. Så pak kufferten, eller rygsækken, og rejs til Nordamerika - det kommer I ikke til at fortryde!

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Nordamerika. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Utrolige Canyonland i Utah
Utrolige Canyonland i Utah
Slap af på stranden i Miami, Florida på en ferie til Nordamerika
Slap af på stranden i Miami, Florida på en ferie til Nordamerika
Få fantastiske naturoplevelser i Nordamerika
Få fantastiske naturoplevelser i Nordamerika
Oplev de canadiske Rocky Mountains
Oplev de canadiske Rocky Mountains
Få kulturoplevelser på en rejse til Nordamerika
Få kulturoplevelser på en rejse til Nordamerika
Se de gamle Maya-ruiner i Mexico
Se de gamle Maya-ruiner i Mexico

Læs mere

Rejseekspert Anders kan skræddersy din rejse til Nordamerika

Interesseret i en rejse til Nordamerika?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Nordamerika!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: