65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Chicago

Chicago er verdensberømt for de imponerende og fantasifulde bygningsværker, der står som mægtige silhuetter ud til den smukke Lake Michigan. Rejser man til Chicago vil man uden tvivl blive imponeret. Chicago er også kendt for sine "deep-dish" pizza'er - så dem bør man bestemt smage, når man er på ferie i Chicago.

 

Bygningerne og arkitekturen

Sears Tower var med dens 443 meter verdens højeste bygning, da den stod færdig i 1974. Og det var Chicago, der i 1885 opfandt skyskraberne, da man opførte det 55 meter høje Home Insurance Company på 12 etager. Den linie har fortsat og gør i dag Chicago til den førende by i verden, hvad arkitektur angår.

Besøg også John Hancock Center, her er der nemlig en restaurant og bar i toppen og herfra får man en fantastisk udsigt over byen. Sjovt nok er det fra kvindernes toilet, man har den aller bedste udsigt over byen.

I kan også lægge vejen forbi Chicago Cultural Center, der huser udstillinger om Chicagos arkitektur. Her finder I også informationmaterialer og flere idéer til, hvad Chicago kan byde på. Tribune Tower, der huser en af USA's største mediavirksomheder, vandt i 1925 en konkurrence om at være verdens smukkeste kontorbygning.

Chicago kaldes for "Second City" da den er USA's andenstørste by, kun overgået af New York. Centrum er i alle retninger omringet af jernbaner hævet over gaderne med skingrende tog.

 

Jazz og Blues i Chicago

Efter de sorte fra Sydstaterne begyndte at flytte nordpå, blev Chicago til en af USA's bedste byer for jazz- og bluesmusik. Og hvad eksperimenterende teatre angår, er Chicago også en af de førende byer i verden. Det er en god ide at købe avisen "Chicago Tribune" for at følge med i, hvad der sker af teatre- og musikarrangementer. Ofte er der gratis koncerter i Grant Park. Chicago Blues Festival ligger i starten af juni, Taste of Chicago i starten af juli i forbindelse med 4. juli, og Chicago Jazz Festival finder sted første weekend i september hvert år.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Chicago. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Floden i Chicago - Rejser til Chicago
Floden i Chicago - Rejser til Chicago
The Bean i Chicago
The Bean i Chicago
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: