65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Badeferie

Trænger I til at skrue ned for tempoet, lægge jer i en hængekøje og være omgivet af intet andet end palmer, sol og strand så langt øjet rækker, imens I lytter til bølgernes sagte brusen?

Ønsker I at få tid til fordybelse og ro, samt at få varme og ny energi til krop og sjæl? Tag en pause fra hverdagens stress og jag og det grå og triste danske vejr og udlev drømmen om paradis og palmestrand på en badeferie. I kan f.eks. tage på badeferie til Dansk Vestindien eller Den Dominikanske Republik og nyde de caribiske strande. I kan også tage Down Under, og nyde de skønne strande i Queensland eller opleve nogle af de mere uspolerede områder i Fransk Polynesien. Ellers måske ved Asiens underskønne strande i Thailand, Malaysia eller Indonesien.

En badeferie med BENNS henvender sig til alle aldre, og der er altid noget at lave for enhver smag. Hvad enten man ønsker den helt traditionelle strandferie og afslapning med en god bog i palmernes skygge, mens børnene leger i vandkanten, at udforske den lokale natur og kultur, eller man ønsker en mere actionpræget badeferie, er det hele at finde på en badeferie hos BENNS.

 

Kombinér sol- og strandliv med en safari i Afrika

Vil I på en ferie udover det sædvanlige, kan I kombinere en safarirejse i f.eks. Tanzania, eller Kenya, efterfulgt af afslapning og paradislignende strande på Zanzibar, eller langs den smukke Kenya-kyst.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres badeferie. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen. 

Badeferie i Den Dominikanske Republik
Badeferie i Den Dominikanske Republik
Badeferie på Zanzibar
Badeferie på Zanzibar
Rejseekspert Anders Lykkegaard kan skræddersy din badeferie

Interesseret i badeferie?

Jeg kan hjælpe med at skræddersy din badeferie!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: