Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Det Indiske Ocean

Et krydstogt i Det Indiske Ocean er en rejse i et område, der byder på en fantastisk buffét af eksotiske rejsemål, hver især forskellige og unikke. Her får I fantastiske strande, klart vand, farverige koralrev, unik kultur og arkitektur, kulinariske oplevelser og ikke mindst mærker I historiens vingesus fra gamle handelsruter og den europæiske kolonisering.

Et krydstogt i Det Indiske Ocean er en kontrastfyldt rejse, hvor nutidens modernisme og hippe, travle metropoler med glitrende skyskrabere møder urgamle traditioner og steder, hvor tiden nærmest har stået stille. 

Et krydstogt i Det Indiske Ocean er en fantastisk måde at komme rundt til en lang række rejsemål, som mange kun drømmer om. Tænk bare på Seychellerne, Maldiverne, Madagaskar, Mauritius, Indien, ja, listen er lang, og postkortmotiver fylder nethinden og sætter drømmen igang.

Et krydstogt i Det Indiske Ocean kan tage mange former. Det 'rene' krydstogt kommer typisk rundt i det enorme område, der er afgrænset af Afrika og Indien og tæller som oftest ovennævnte lande.

Andre eksotiske krydstogter kombinerer f.eks. Mellemøsten, Indien og Asien, hvor der typisk sejles fra Dubai til Singapore. Alternativt fra Europa til Singapore. På disse længere krydstogter besøges ofte i tillæg Sri Lanka, Thailand og Malaysia.

På rejsen der begynder i Europa sejler I gennem Suez-kanalen og på den måde kombinerer to ikoniske krydstogter: Krydstogtet gennem Suez-kanalen og krydstogtet rundt i Det Indiske Ocean.

 

Rejsemål på et krydstogt i Det Indiske Ocean

Seychellerne

Seychellerne er et ø-hav på 115 granit- og koraløer i Det Indiske Ocean. Her finder I talrige gudesmukke strande, flere af dem kåret som verdens bedste, fantastiske koralrev og naturreservater med sjældne dyr som den gigantiske Aldabra skildpadde. Læs mere om Seychellerne.

 

Madagaskar

Madagaskar er verdens 4. største ø, og endnu næsten jomfruelig i turistmæssig forstand. De er dog ved at komme efter det. Madagaskar byder på helt unik flora og fauna, som kun findes her, bl.a. lemurer, sifakaer, kamæleoner m.m. Vidunderlige strande omkranser øen. Læs mere om Madagaskar

 

Mauritius

Mauritius er på størrelse med Fyn og er kendt for sine flotte strande, luksusresorts og smukke natur, domineret af det 556 m. høje bjerge Le Morne Brabant, beskyttet af UNESCO. Læs mere om Mauritius.

 

Maldiverne

Maldiverne er et kolossalt ø-rige på 1200 koraløer, som ligger spredt nord og syd for hovedstaden Malé. I Maldiverne gælder reglen: En ø, et resort. Maldiverne er det ultimative strandparadis. Læs mere om Maldiverne.

 

Réunion

Réunion er fransk territorium og er meget forskellig fra andre øer i Det Indiske Ocean. Her finder I også fine strande og flot vand, men det er især øens vulkanske indre, der tiltrækker sig opmærksomhed. Her finder I et særegent UNESCO-beskyttet naturområde, Cirque de Mafate. 

 

Tag på krydstogt i Det Indiske Ocean med BENNS

Med BENNS har I flere muligheder for at komme på krydstogt i Det Indiske Ocean, enten som del af en gruppe eller på egen hånd. Kontakt os og lad os give et tilbud på dit krydstogt i Det Indiske Ocean

Se alle vores krydstogter her.

 

Besøg Mauritius på et krydstogt i Det Indiske Ocean
Besøg Mauritius på et krydstogt i Det Indiske Ocean
Krydstogt i Det Indiske Ocean under komfortable rammer
Krydstogt i Det Indiske Ocean under komfortable rammer
Oplev Madagaskars unikke dyr på et krydstogt i Det Indiske Ocean
Oplev Madagaskars unikke dyr på et krydstogt i Det Indiske Ocean
Maldivernes ø-rige af 1200 koraløer
Maldivernes ø-rige af 1200 koraløer
Dubais berømte hotel Burj Al-Arab
Dubais berømte hotel Burj Al-Arab
Gamle Goa i Indien med portugisiske reminiscenser
Gamle Goa i Indien med portugisiske reminiscenser
Autentisk kultur i Oman
Autentisk kultur i Oman
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din krydstogtrejse i Det Indiske Ocean

Interesseret i Det Indiske Ocean?

Jeg kan hjælpe med at arrangere din krydstogtrejse!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: