Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Flodkrydstogter

Tag på et flodkrydstogt med BENNS og få en helt unik oplevelse. Flodkrydstogter er ved at blive en klassiker blandt dem, der søger kulturen, dem, der søger roen eller samværet med ligesindede, mens de mest vidunderlige landskaber udfolder sig inde på flodbredden.

At tage på flodkrydstogt er en oplevelse for livet. Krydstogtet begynder ofte i nogle af de mest legendariske steder i verden, hvorefter udflugter og scenerier kommer som perler på en snor, mens man glider stille og roligt gennem landskabet. Alt dette sker, mens maden bliver serveret. Serviceniveauet er højt, fordi for hver anden passager er der én ansat til at sørge for, at turen bliver en uforglemmelig oplevelse.

Flodkrydstogter kan foretages overalt i verden, hvor der er egnede flodveje. De klassiske ruter ligger typisk i Europa. Hvem har ikke hørt om et flodkrydstogt på Rhinen og Mosel, på Donau eller måske på Volga-floden i Rusland.

I takt med at flere og flere søger længere og længere væk på deres rejse for at opleve det unikke og fremmeartede, er der også flere muligheder for flodkrydstogter på nogle af verdens store floder, bl.a. Mekong-floden i Asien.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres flodkrydstogt. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Krydstogt på Mekong-floden
Krydstogt på Mekong-floden
Krydstogt på Rhinen og Mosel floderne
Krydstogt på Rhinen og Mosel floderne
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy dit flodkrydstogt

Interesseret i et flodkrydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit flodkrydstogt!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: