65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Australien

Et krydstogt i Australien er en rejse til drømmenes land med alt, hvad hjertet begærer. Her vil I opleve storslået natur, fantastisk dyreliv, kulturelle metropoler, historiske seværdigheder og fremragende vinområder.

Australien og New Zealand byder på nogle af de mest unikke og smukke landskaber i verden. De mange overvældende naturoplevelser på et krydstogt i Australien, kombineret med luksuslivet til søs, gør et sådant krydstogt i denne verdensdel til en uforglemmelig oplevelse.

Kontinentet er klodens ældste, men også det mest ukendte. Vores viden om dette fantastiske kontinent går under 250 år tilbage i tiden, og man finder stadig nye spændende ting i Australiens utrolige natur.

Kulturen og traditionerne er flere tusinde år gamle og arven efter de oprindelige beboere, aboriginerne, lever i bedste velgående og er en kultur, som vi alle kan lære noget af.

Vil I, udover jeres cruise i Australien, opleve mere af denne unikke verden, kan I forlænge opholdet med nogle dage i Sydney eller Auckland.

 

Krydstogt i New South Wales

New South Wales og Sydney Harbour er stedet, hvor kaptajn James Cook, som den første europæer, gik i land 1770 og senere oprettede de første engelske kolonier i Australien.

Stævn ud på jeres livs drømmecruise med et krydstogt i New South Wales og mærk historiens vingesus, når I følger i James Cooks fodspor langs Sydøstaustraliens barske og naturskønne kyst.

På et krydstogt i New South Wales kan I blandt andet opleve Australiens berømte storby, Sydney.

 

Krydstogt i Western Australia

Har I lyst til at prøve et krydstogt i Western Australia og se noget af Australiens mest fascinerende natur både fra sø- og landsiden? Så tag med BENNS på et oplevelsesrigt og afslappet krydstogt i Western Australia og oplev det allerbedste af denne mægtige stat.

Western Australia er den største stat i Australien og byder derfor også på en umådelig forskelligartet natur. Mest berømt er området for sine nærmest uendelige, kridhvide sandstrande og sin barske ødemark, og grunden til dette vil I til fulde forstå, når I tager et krydstogt i Western Australia.

Et krydstogt i Western Australia kan nemt kombineres med et besøg i den inspirerende metropol Perth, som er en supermoderne storby og et mekka for shopping- og kulturinteresserede.

Undervejs på jeres krydstogt i Western Australia vil I kunne opleve hvaler, der boltrer sig i de safirblå bølger, og i de smukke nationalparker vil I kunne opleve et stort udpluk Australiens varierede og unikke dyreliv. Så husk at få en kikkert med på krydstogtet i Western Australia.

 

Krydstogt i Victoria

På jeres krydstogt i Victoria kan I for eksempel opleve den sprudlende, multikulturelle storby, Melbourne, som ud over at være kendt for sin venlige, afslappede befolkning også er kendt som Australiens kulinariske hovedby. Her kan du shoppe amok, besøge Cooks Cottage, spise grillmad langs flodbredden af Yarra River eller ose på et af byens mange hyggelige markeder.

 

Krydstogt i Tasmanien

Stik til søs med BENNS på en eksotisk krydstogsrejse til det lille, kønne naturparadis syd for Australien, hvor barsk australsk bush møder smukke vinmarker, fænomenal gastronomi og charmerende byliv.

Tasmanien er først og fremmest en fantastisk destination for naturelskere på grund af den spektakulære naturrigdom og de varierede landskaber, der tæller blandt andet regnskov, mægtige floder og bjerge samt vidunderlige kridhvide strande, men også 'City Slickers' vil kunne finde glæde i at udforske øens mange levende og charmerende byer.

På et krydstogt i Tasmanien kan I for eksempel slå jer løs i Tasmaniens hovedby, Hobart, som tilbyder på et herligt mix af kultur, historie og moderne kunst og ligger i kort afstand til store naturoplevelser.

 

Krydstogt i Northern Territory

Tag ud på dit livs maritime eventyr med BENNS' krydstogt i Northern Territory og oplev Australiens nordlige kyster og den barske, vilde natur i Nordaustralien, der blandt andet byder på sumpområder og rå Outback med et fascinerende og helt enestående dyreliv.

Et krydstogt Northern Territory vil også bringe dig til hovedstaden i Northern Territory, den charmerende, feststemte storby, Darwin, hvor du kan nyde det hyggelige havneliv eller besøge en ægte krokodillefarm, og i og omkring vandene ved Darwin kan du opleve vilde saltvandskrokodiller og et spændende fugleliv.

På BENNS krydstogter Northern Territory forenes luksus og afslappet solferie, vilde eventyr og ren, rå opdagelsesrejse og udgør tilsammen en spektakulær og unik ferieoplevelse Down Under.

Besøg Sydney på et krydstogt i Australien
Besøg Sydney på et krydstogt i Australien
Oplev det unikke dyreliv på et krydstogt i Australien
Oplev det unikke dyreliv på et krydstogt i Australien
Australia
Australia
Australia
Australia
Rejseekspert Tina kan skræddersy din krydstogtrejse i Australien

Interesseret i Australien?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt eller en anden rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: