65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til New South Wales

New South Wales er Australiens mest folkerige og ældste delstat og kan prale med uendelige gyldne strande, betagende naturskatte og en af ​​verdens mest berømte og livlige byer, Sydney.

New South Wales byder på så meget mere end Sydney; sip vin i mere end et dusin forskellige vinregioner, besøg nationalparker fulde af vandfald og utrolige klippeformationer, og slå et telt op på campingpladser ved kysten eller i outbacken. Mulighederne er mange.

 

Blue Mountains

Bliv betaget af en million hektar skovområde, sandstensklipper, kløfter og vandfald, der udgør de storslåede Blue Mountains, blot 60 km vest for Sydney.

Blue Mountains har meget at byde på; ca. 140 kilometer vandrestier hvor man kan beundre det oprindelige bushland, fantastisk dyreliv, imponerende klippeformationer og man kan udforske underjordiske huler i en helt fantastisk setting af grøn-blålige bjerge.

Ønsker man at bo i Blue Mountains området, er Spicers Sangoma Retreat, at anbefale. Retreatet har et luksuriøst, men afslappende miljø, der eksisterer i harmoni med naturen.

 

Hunter Valley

Giv dine smagsløg en seriøs oplevelse i Australiens ældste vindyrkningsregion, Hunter Valley. Området er hjemsted for mere end 150 vingårde, gourmetrestauranter, spa og fantastiske overnatningssteder. Hunter Valley Wine Country ligger cirka to timers kørsel nord for Sydney. Lej en bil og besøg området eller tag på en dagstur med guide fra byen og deltag på en vintur, hvor man besøger flere vingårde. Bo på et af de fantastiske overnatningssteder regionen har at tilbyde, som for eksempel fantastiske Hunter Valley Resort.

 

Byron Bay

Regionen med Australiens østligste by, Byron Bay, og det ikoniske Cape Byron fyrtårn, er kendt for sine spektakulære strande, unikke shopping- og spisesteder, festivaler i verdensklasse og åbenhed. Ud over Byron Bay er der i området mange af små hyggelige bjerglands- og kystsbyer, som er et besøg værd. 

Byron Bays flotte strande og surfkultur har i årevis tiltrukket mange mennesker. Det gør det stadig, men mange bruger også standene og havet til meditation, gåture, svømning, kajak gennem klart vand ved siden af delfiner i Cape Byron Marine Park, snorkle eller dykke blandt havskildpadder ved Julian Rocks.

Gå Cape Byron track, en vandretur på 3,7 kilometer, som fører gennem regnskov og forblæste klipper med panoramaudsigt over havet og baglandet. Hold øje med pukkelhvaler, der vandrer langs kysten mellem juni og november.

I Nightcap National Park kan I gå gennem tæt regnskov og uberørte vandløb til bunden af ​​Minyon Falls eller møde nataktive dyr på en aften gåtur.

 

Jervis Bay

Det er svært at modstå det pulverfine sand og det klare turkisblå vand i Jervis Bay på sydkysten af ​​New South Wales. Strandene er blandt de sikreste og smukkeste i landet. Området byder også på fantastiske muligheder for dykning, udflugter med hvaler og delfiner, fantastiske bush-campingpladser og hyggelige kystlandsbyer.

De hvide sandstrande i Jervis Bay gør det til et populært stop, og Hyams Beach er en af ​​top attraktionerne. Det kan blive travlt i højsæsonen, så sørg for at tjekke den lige så fantastiske Huskisson Beach for at få lidt mere plads og møde de kænguruer, der er bosiddende på Pebbly Beach. Der er også rig mulighed for at spotte fugle langs den to kilometer lange returvej ved Hyams Beach Trail.

Kun fire kilometer fra Huskisson ligger et af de bedste steder at bo i Jervis Bay, Paperbark Camp. Her tilbydes luksuriøs teltophold, der handler om at nyde en rolig bushoplevelse med stor komfort. Nyd lækker mad på The Gunyah Restaurant, som ligger i trætopperne, mens I kikker efter pungdyr i træerne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i New South Wales. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Hunter Valley
Hunter Valley
Byron Bay
Byron Bay
Sydney
Sydney

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Paperbark Camp

    2,5 times køretur syd for Sydney ligger Paperbark Camp, tæt på det klare vand og de kridhvide strande i Jervis Bay. Lukuscampen tilbyder en unik blanding af...

    Læs mere
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: