65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud
Skræddersyede pakkeløsninger
Fornuftige priser
Personlig rejsekonsulent

Find din firma- eller temarejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Har du en anden destination i tankerne?

Har du en specifik destination i tankerne, som ikke er repræsenteret på vores side? Det er ikke noget problem! Vi kan nemlig skræddersy rejser til hele verden, og kan helt sikkert også hjælpe med dine unikke ønsker til andre destinationer. Skriv eller ring til os, og fortæl hvor du ønsker firmarejsen skal gå hen. 

Kontakt os for andre destinationer

Vi har mere end 60 års erfaring med grupperejser over 10 personer

Planlægger du en firmatur for en gruppe? Søger du efter at gøre planlægningen så nem og overskuelig som muligt? Så er du kommet det helt rigtige sted hen! Uanset formålet med jeres firmarejse, om det er teambuilding, møder eller konferencer i udlandet, er vi klar til at skabe en tilpasset rejseoplevelse, der opfylder jeres ønsker og behov. Vi specialiserer os i at håndtere alle praktiske aspekter og tidskrævende detaljer, så din virksomhed kan fokusere på det væsentlige. Vælg BENNS for at sikre, at din næste firmarejse bliver en succesoplevelse med professionel service og over 60 års erfaring i bagagen.

Find inspiration her på vores side, og kontakt os gerne for en uforpligtende samtale. Når du er klar, så giver vi et gratis tilbud på firmaturen.

Derfor bør du bestille firmarejsen hos BENNS

  • Skræddersyede forretningsrejser: Vi specialiserer os i tilpassede firmarejser efter jeres behov, ønsker og budget.  Det betyder også, at vi kan hjælpe med at planlægge et relevant fagligt program på turen.
  • Personlig rådgivning: Som rejseansvarlig vil du have din egen dedikerede rejsekonsulent, som hjælper dig gennem hele processen, lige fra de første overvejelser, til firmaet er tilbage sikkert hjemme igen. Vi har i øvrigt en 24 timers nødtelefon hvis uheldet er ude.
  • Vi håndterer alle praktiske og tidskrævende detaljer: Det kræver tid og energi at planlægge en grupperejse. Med BENNS sparer du besværet da vi tager os af alt det praktiske - så har gruppen mere tid til at nyde turen.
  • Firmarejser til gode priser: Vi har et omfattende netværk af samarbejdspartnere over lang tid, og kan derfor tilbyde firmarejser til gode og konkurrencedygtige priser.
  • Vi er medlem af Rejsegarantifonden.: Som medlem forpligter vi os til at levere trygge og sikre rejseoplevelser, og vores tilknytning til Rejsegarantifonden er et ekstra lag af beskyttelse, så gruppen kan rejse med ro i sindet.
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: