65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Fra industriby til kulturelt centrum

Tilbage i 1980’erne, havde Bilbao et kedeligt ry for at være en nedslidt industriby. Det har i den grad ændret sig, og i dag har byen udviklet sig til at være et kulturelt og trendy centrum med nogle af verdens fineste eksempler på ny arkitektur. Nervión-floden løber gennem byen, og her finder man det ikoniske Guggenheim Museum. Her finder man kendte kunstnere som Yves Klein, Andy Warhol og Louise Bourgeois, men det er i ligeså høj grad, hvad man ser udvendigt som imponerer. Guggenheims unikke arkitektur er så specielt, at den ser ud til at flyde langs flodbredden som et metallisk vandskib mens de refleksive overflader spiller med lyset.

Spis pinxtos på de små tapasbarer

En stor del af Bilbaos charme findes på de små tapasbarer. Her nydes de baskiske tapas (pintxos) med et glas Rioja vin, alt imens baskerne diskuterer de lokale fodboldklubbers resultater. Bilbao er en by for de madglade, og man må ikke snyde sig selv for en tur i den gamle bydel, Casco Viejo, hvor stemningen summer og de bedste pinxtosbarer er placeret. Midt i denne livlige atmosfære finder man Mercado de la Ribera, et af Europas største overdækkede markeder, der lokker med friske råvarer, delikatesser og lokale specialiteter fra det baskiske køkken.

 

 

Fra-pris pr. person kr. 3.875,- Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Guggenheim-museet
 • Den lokale gastronomi
 • Gode udflugtsmuligheder
 • Casco Viejo
Få et tilbud Book et møde

Rejseforslag

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Forslag til hoteller på firmarejsen til Bilbao

   

  Hotel Conde Duque

  Hotellet er centralt placeret i Bilbao, kun 750 meter fra det verdensberømte Guggenheim-museum. Herfra kan man nyde en god udsigt over Calatrava-broen, der strækker sig over Nervión-floden. Hotellet byder på en moderne og stilfuld indretning, hvor komfort møder elegance. Faciliteterne på hotellet omfatter hyggelige lounges, et fitnesscenter og restaurant, hvor I kan nyde retter inspireret af det baskiske køkken. Morgenmad er inkluderet i prisen, så I kan starte dagen på den helt rigtige måde inden I går på opdagelse i byen.

  Se billeder og placering her. 

  Hotel Abando

  Hotel Abando ligger centralt placeret i Bilbao, overfor Justitspaladset, ved siden af ​​Albia-haverne og parallelt med den fodgængervenlige Ledesma-gade (kendt for sine pintxos-barer). Hotellet ligger tæt på Abando togstation (300 meter væk) og Abando metrostation (linjer 1 og 2), kun 50 meter væk. Beliggenhed gør Hotel Abando til et godt overnatningsvalg til når byens skal opleves.

  De vigtigste turistattraktioner som Guggenheim-museet, Museo de Bellas Artes, Euskalduna Kongrescenter, Teatro Arriaga (Casco Viejo) og Alhóndiga de Bilbao ligger i nærheden af hotellet.

  Se billeder og placering her. 

  Hotel Nyx

  NYX Hotel Bilbao byder på gode hotelfaciliteter og komfort i hjertet af byen. Hotellet har et fitnesscenter, fælles opholdsstue, en restaurant og bar, så der er rig mulighed for at slappe af, efter en dag med sightseeing i Bilbao. Med 4 stjerner tilbyder dette hotel også roomservice, en døgnåben reception og gratis WiFi, så I kan nyde en problemfri oplevelse under opholdet. Beliggende tæt på Bilbaos største attraktioner og med moderne faciliteter, er NYX Hotel Bilbao det ideelle valg for firmarejser.

  Se billeder og placering her. 

   

 • Forslag til firmaaktiviteter i Bilbao

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Berlin
Rejseperiode Hele året
Fly & Hotel i 4 dage/ 3 nætter 3.875,-
Dette er en fra pris Kontakt os
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: