65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Den smukke UNESCO-listede gamle bydel, Vecriga

Gennem århundreder har Riga været et knudepunkt for forskellige kulturer og magter, og byens rige historie ses tydeligt i den smukke UNESCO-listede gamle bydel, Vecriga. Her får man virkelig følelsen af, at man bevæger sig rundt i en gammel historisk by. Gaderne er brostensbelagte, og de små farverige huse står side om side med byens mest ikoniske seværdigheder. Peterskirken, Krudttårnet, Menzendorffs Hus og Sortehovedernes Hus, er blot nogle af de vartegn, der ligger i Vecriga-bydelen, og som alle bidrager til den unikke arkitektur og historie. Den gamle bydel er et oplagt sted at sætte sig og drikke en lokal øl eller likør, og nyde atmosfæren hvor fortidens historie støder sammen med nutidens moderne storby.

Smag på baltikums traditioner

Ikke langt fra Vecriga, finder man Rīgas Centrāltirgus. Med sine 72.300 kvadratmeter, er det et stort madmarked, der giver rig mulighed for at smage og handle lokale råvarer. Et karakteristisk træk ved Rīgas Centrāltirgus er arkitekturen og historien bag bygningerne. Markedet er nemlig placeret i fem store bygninger, der oprindeligt var tyske zeppelin-hangarer fra 1. verdenskrig. Når man træder ind i de store stålkonstruktioner, møder man en summen af aktive shoppere og et overflødighedshorn af mad og produkter fordelt i omkring 3000 forskellige stande - så er det ellers bare at kaste sig over alt fra friske lokale råvarer til delikatesser, fisk og skaldyr, kød, oste, krydderier, brød, kager, blomster og meget mere.

Riga er en nem og billig destination at rejse til fra Danmark. Her er der virkelig meget værdi for pengene, uanset om man shopper mad, kører med offentlig transport eller køber entré til seværdigheder. Afstanden til Danmark er kort, og med direkte fly fra København er det en ideel destination til en firmarejse.

Fra-pris pr. person kr. 2.875,- Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Rigas Old Town
 • Art Deco arkitektur
 • En af Europas billigste storbyer
 • Centrāltirgus
Få et tilbud Book et møde

Rejseforslag

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Forslag til hoteller på firmarejsen til Riga

   

  Ibis Riga Centre

  Hotellet er godt placeret i Rigas centrum, kun 300 meter fra den gamle bydel, Vecrīga. Beliggende midt i det centrale forretningskvarter med mange restauranter, caféer og butikker. Kun 100 meter fra hotellet finder I Rigas hovedbanegård.

  Alle værelser er udstyret med klimaanlæg og mørklægningsgardiner, ligesom de er lydisolerede - der er derfor rig mulighed for at slappe af og få ro på værelset. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer, kabel-tv, radio og gratis trådløst internet. På hotellet er der en restaurant med lette måltider, lobbybar, bagagerum og deponeringsbokse i receptionen. Derudover er der døgnbemandet reception hvor der kan købes snacks og drinks.

  Se billeder og placering her. 

   

  Hotel Avalon

  Avalon er et 4-stjernet hotel, med en central beliggenhed i Riga Old Town. Der er derfor ikke langt til store seværdigheder som Rådhuspladsen og Sankt Peters-kirken som findes i den hyggelige brostensbelagte gamle bydel. På hotellet finder I både restaurant og bar, hvor der kan socialiseres og slappes af efter sightseeing i Riga. På alle værelser er der A/C, Wifi, TV, elkedel og deponeringsboks. Derudover er der en terrasse med udsigt ud over byen.

  Se billeder og placering her.

   

  Hotel Monika

  Hotellet Monika (4 stjerner) ligger i det kulturelle og historiske centrum af Riga, og er et godt startsted når I skal på sightseeing i byen. Det tager 10 minutter at gå til handelcentret samt den gamle bydels vigtigste seværdigheder. Alle værelser er udstyret med skrivebord, Wifi, safebokse, minibar, kabel- og satelit-TV, telefon, hårtørrer og klimaanlæg. På hotellet er der i øvrigt restaurant, bar, lobbybar samt udstyret møderum med plads til op til 50 personer.

  Se billeder og placering her.

   

  Radisson Blu

  Radisson Blu er et 4-stjernet hotel, placeret i centrum af Riga, 650 meter fra den gamle bydel. Forretningskvarteret med mange restauranter og caféer ligger lige syd for hotellet. Derudover finder I på hotellet en restaurant, to barer (den ene med udsigt ud over den gamle bydel) samt en lobbybar. På Radisson Blu er der gode mødefaciliteter, samt et større konferencecenter. I finder ligeledes et fitnesscenter med sauna og massage, samt spafaciliteter hvis der skal slappes esktra meget af efter en sightseeing i byen. 

  Læs mere om hotellet her. 

   

 • Forslag til firmaaktiviteter i Riga

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Berlin
Rejseperiode Hele året
Fly & Hotel i 4 dage/ 3 nætter 2.875,-
Dette er en fra pris Kontakt os
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: