65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Det er svært, ikke at falde for Edinburghs gamle charme

Når man besøger Edinburgh, er det svært ikke at falde for byens gamle charme. Her har man endelig en by, hvor den moderne minimalisme ikke får meget plads - det gør til gengæld bygninger i middelalderlige og neoklassiske stilarter, som skaber en eventyrlig atmosfære, når man bevæger sig rundt i byen. Hjertet af Edinburgh er The Royal Mile, en labyrint af smalle gyder, som forbinder store seværdigheder som Edinburgh Castle og Palace of Holyroodhouse, og her bliver man suget ind i en anden tid. Man forstår godt, at det var i Edinburgh, at J.K. Rowling fandt inspiration til sine Harry Potter- bøger, for bygningerne emmer af mystik og små snoede gader stikker ind alle steder imellem de gamle historiske bygninger.

Haggis, tatties og pints på varme pubs

Med en befolkning på omkring 500.000 indbyggere er Edinburgh Skotlands næststørste by og den syvende mest befolkede by i hele Storbritannien. Alligevel er Edinburgh ikke større, end at den som regel kan klares til fods - og det er heldigt, for at fare vild og gå på eventyr i de to distrikter, Old Town (The Royal Mile) og New Town, er en rigtig stor del af oplevelsen. 

Når man har brug for en pause fra sightseeing, er det selvfølgelig oplagt at gøre stop på en pub. Når dørene åbnes bliver man mødt af varme og munter stemning, og der findes ikke mange bedre steder at nyde en øl end på en ægte skotsk pub. Skulle sulten melde sig, kan man kaste sig over nogle af de traditionelle retter, haggis, neeps og tatties, og på de fleste pubs kan man også få en bundsolid burger & fries.

 

 

Fra-pris pr. person kr. 5.949,- Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Masser af firmaaktiviteter
 • Fantastisk arkitektur
 • The Royal Mile
 • Det ikoniske Edinburgh Castle
Få et tilbud Book et møde

Rejseforslag

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Forslag til hoteller på firmarejsen til Edinburgh

   

  DoubleTree by Hilton

  Her er I placeret centralt i Edinburgh, og er et godt udgangspunkt for at udforske alt, hvad byen har at byde på. Hotellet tilbyder sine gæster moderne værelser og fra hotellets indgang, er der en flot udsigt ti Edinburgh Castle.

  Byen er kendt for sin kulturelle arv, og DoubleTree by Hilton er I placeret tæt på store seværdigheder som Edinburg Castle, Grassmarket, Princes Street og både Old og New Town.

  Bread Street Brasserie ligger på stueetagen, hvor der er mulighed for at nyde en god morgenmad. Desuden er der fitness center, bar og lounge område på hotellet.

  Se billeder og placering her. 

  The Balmoral Hotel

  The Balmoral (5 stjerner) ligger midt i Edinburgh, på Princes Street nummer 1, med udsigt til Edinburgh Castle. Hotellet er kendt for sit uretårn, som spiller en vigtig rolle i byens skyline. The Balmoral ligger otte miles fra Edinburgh International Airport (en 20-minutters taxatur) og er ved siden af Waverley Rail Station.

  Hotellet i Edinburgh har 167 værelser og 20 suiter samt et spa- og fitnesscenter og gode spisemuligheder på stedet. Dette inkluderer to restauranter: den anerkendte fine dining-restaurant, Number One, Brasserie Prince og dens bar, Bar Prince. 

  Se billeder og placering her. 

  Novotel Edinburgh Centre

  Beliggende i hjertet af Skotlands hovedstad er det 4-stjernede Novotel Edinburgh Centre ideelt både for forretnings- og fritidsrejser. Efter en dag med udforskning af Edinburgh kan I slappe af i hotellets opvarmede pool og spa. Gode spisningsmuligheder på stedet i deres Tap Kitchen & Bar, og flotte nyrenoverede værelser. Hotellet er godt placeret og tæt på store attraktioner som Royal Mile, Princes Street og Edinburgh Castle. 

  Se billeder og placering her. 

  Courtyard Edinburgh

  Courtyard Edinburgh er kombinerer den lokale skotske indretning, med et moderne og innovativt design. Hotellets faciliteter er ideele til firmarejser, hvor der er flere rummelige arbejdsstationer på lokationen samt mulighed for at nyde et måltid på hotellets egen restaurant. Placeret kun 5 minutters gang fra Princes Street, Waverley Station og Edinburgh Tram på York Place, er det et godt udgangspunkt når firmaet skal ud og udforske den skotske hovedstad. 

  Se billeder og placering her. 

   

 • Forslag til firmaaktiviteter i Edinburgh

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Berlin
Rejseperiode Hele året
Fly & Hotel i 4 dage/ 3 nætter 5.949,-
Dette er en fra pris Kontakt os
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: