65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Meget mere end gotisk arkitektur og utrolige slotskomplekser

Der er ingen tvivl om, at Prag er en eventyrlig smuk by. Man kan snildt lade sig fare vild blandt den unikke gotiske arkitektur og brostensbelagte gader i den gamle bydel. Og det er netop de arkitektoniske vidundere som Prag Slot, St. Vitus Katedral, Karlsbroen og Det astronomiske ur på Prags gamle rådhus, der vidner om byens komplekse historie, hvor der både har været plads til kongeriger, imperier, krig, fred og kulturelle opblomstringer. Selvom Prag har formået at bevare sin gamle charme, så er fortiden bestemt ikke den eneste grund til at besøge byen. Den tjekkiske hovedstad har nemlig udviklet sig til at være et kulturelt centrum, hvor skønne caféer, restauranter, museer, musikscener og high-end shopping trives side om side med forhistorien.

En byvandring i Prags Gamle Bydel

Gennem Prag løber Vltava-floden, og her bindes bydelene Stare Mesto og Mala Strana sammen af den smukke Karlsbro - og netop broen er et godt sted at starte, når man vil have et indtryk af Prags sammensmeltning mellem fortid og nutid. Mellem historiske skulpturer spiller gademusikanter op, mens malere portrætterer Prag Slot, der rejser sig flot i baggrunden. Fortsætter man videre ind i Den Gamle Bydel, bliver gadebilledet fyldt farverige barokke bygninger, brostensbelagte stræder og skjulte gårdspladser. Her er det et rigtig godt sted at sætte sig, og smage på nogle af de populære lokale tjekkiske øl, mens man nyder de pulserende omgivelser. Og sådan kan man snildt for tiden til at gå, for atmosfæren og kontrasten mellem det gamle og nye Prag kan være svær at slippe.

 

 

Fra-pris pr. person kr. 3.395,- Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Velbevaret Middelalderbycentrum
 • Lokal tjekkisk øl
 • Kunst & kultur
 • Masser af teambuildingaktiviteter
Få et tilbud Book et møde

Rejseforslag

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Forslag til hoteller på firmarejsen til Prag

  EA Hotel Embassy

  EA Hotel Embassy Prague er et firestjernet hotel beliggende i centrum af Prag. Den neorenaissance-bygning fra 1880 blev ombygget i Art Deco-stil, som også blev anvendt til hotellets indretningsmæssige stil. Hotellet tilbyder 90 rummelige værelser. Til forretningskunder er der airconditionerede konferencelokaler med direkte adgang til hotellets atrium

  Se billeder og placering her.

   

  Adria Hotel

  God beliggenhed på Wenzelspladsen i centrum af byen, hvor mange historiske seværdigheder samt offentlig transport er lige rundt om hjørnet. Hotellet har en historie der går tilbage til 1912, men har i dag nyrenoverede og moderne værelser. På hotellet finder i den stalaktit-dekorerede Triton Restaurant i Art Nouveau-stil, og lige ved siden af Adria, kan man gå en tur i parken Franciscan Garden. 

  Se billeder og placering her.

   

 • Forslag til firmaaktiviteter i Prag

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Berlin
Rejseperiode Hele året
Fly & Hotel i 4 dage/ 3 nætter 3.395,-
Dette er en fra pris Kontakt os
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: