65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Det er svært ikke at lade sig rive med af historien

Athen emmer af myter om græske guder, antik filosofi og ældgammel historie. Byens gader er et levende museum, der fortæller historier om det antikke Grækenland, og når man bevæger sig rundt i Plaka (Den Gamle Bydel) er det svært ikke at lade sig rive med af historien. Den charmerende gamle bydel er en labyrint af smalle gyder, maleriske torve og traditionelle græske huse, og gennem århundreder har kvarteret været hjemsted for kunstnere, forfattere, filosoffer, politikere og handelsfolk. I dag fylder restauranter, caféer og butikker også i gadebilledet, men bevæger man sig lidt væk fra de travle stræder, vil man kunne finde mere ro til at nyde den gamle arkitektur. I Athen er historie og nutid tæt forbundet, og Plaka er et af de områder, hvor dette står klarest frem.

Ingen Athen uden Akropolis

Når man bevæger sig rundt i Athen, vil man af og til mellem bygningerne kunne få et glimt af byens absolut største varemærke - Akropolis. Placeret over resten af Athen, vidner de gamle ruiner om sejre og nederlag, triumfer og tragedier, der er så stor en del af det antikke og moderne Grækenlands selvforståelse. Vælger man at gå op til Akropolis, skal man være forberedt på snoede stier og bakketerræn, men jo højere man kommer, jo bedre bliver udsigten, og vejen dertil er bestemt flere pauser værdig.

På toppen er de to mest ikoniske templer Erechtheion og Pantheon. Erechtheion ligger på den nordlige side af Akropolis og er kendetegnet ved de seks karyatider, de smukke kvindelige figurer, der fungerer som søjler og bærer vægten af templet på deres hoveder. Det mest kendte tempel er dog Pantheon, der med sine solide søjler og store frontfacade er det mest ikoniske symbol på det antikke Grækenlands civilisation. Der er ingen Athen uden Akropolis, og bakketoppen bør også være en uundgåelig udflugt på jeres firmarejse til Athen.

 

 

Fra-pris pr. person kr. 3.995,- Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Ikoniske Akropolis
 • Olympiske Lege i Kallimarmaro
 • Plaka
 • Dejligt klima
Få et tilbud Book et møde

Rejseforslag

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Forslag til hoteller på firmarejsen til Athen

   

  Hotel Ilissos

  Et virkelig dejligt 3-stjernet hotel beliggende i et godt område cirka 1,5 km fra Akropolis. Den nærmeste metro er Sygrou-Fix, omkring 200 m væk. Der er en sporvognsstation lige uden for hotellet. Hotellet har en døgnåben reception, en stor lobby, restaurant, bar og en tagterrasse med udsigt over Parthenon og Akropolis.

  Se billeder og placering her. 

   

  Stanly Hotel

  Centralt placeret og kun 20 meter fra metroen. Stanley Hotel er en historisk ejendom, som i dag er et 4-stjernet hotel og et af de største hoteller i hjertet af Athen. Hotellet har en skøn tagterasse, der strækker sig over mere end 1.5000 kvadratmeter. Her kan firmaet i øvrigt nyde et dyb i poolen eller spise på restauranten. Fra toppen af hotellet, har man udsigt til Akropolis samt en god byudsigt over Athen. 

  På The Stanley kan gæsterne nyde den perfekte blanding af historie, luksus og moderne faciliteter, hvilket gør det til det ideelle valg for firmaer, der gerne vil være lokalt placeret i den pulserende hovedstad. Desuden sikrer hotellets praktiske beliggenhed, kun få skridt fra metroen, nem transport til de forskellige seværdigheder, som Athen har at byde på.

  Se billeder og placering her. 

   

  Hotel President

  Beliggende i hjertet af Athen og 500 meter fra Panormou Metro Station tilbyder President Hotel (4 stjerner) komfortabel indkvartering og en smuk tagterrasse med en sæsonbestemt swimmingpool. President tilbyder rummelige og stilfuldt indrettede værelser, hvoraf de fleste har dejlig udsigt over Athen. De er udstyret med aircondition, satellit-tv, køleskab og pengeskab.

  Gæsterne kan nyde deres drink på Penthouse 21, den minimalistisk indrettede tagterrasse med poolbar og nyde panoramaudsigt over byen. I kan nyde en kop kaffe eller smage dagens faste menu på Avenue Bar i stueetagen. Hotellets restaurant serverer en række græske og internationale retter. President Hotel har 8 renoverede og fuldt udstyrede konferencelokaler, der kan rumme forretningsbegivenheder. Hotel President er bekvemt beliggende på Kifissias Avenue med nem adgang til butikker, museer og arkæologiske steder.

  Se billeder og placering her. 

   

 • Forslag til firmaaktiviteter i Athen

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Berlin
Rejseperiode Hele året
Fly & Hotel i 4 dage/ 3 nætter 3.995,-
Dette er en fra pris Kontakt os
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: