65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Afrika byder på flere fremragende safarilande, og et af dem er ubetinget Botswana! Uanset om I skal på jeres første safarioplevelse, eller I er på en tilbagevendende ferie, så er Botswana et pragtfuldt safariland. Der er 2 hovedårsager til dette: Botswanas safari-turistpolitiksikrer at tilstrømningen af turister er meget begrænset i forhold til de store safarilande som Kenya og Tanzania.

Prisen for en safari i Botswana er betragteligt dyrere sammenlignet med andre steder. Dog får I en oplevelse af en helt andre dimension og næsten for jer selv! Så safari i Botswana er noget helt særligt. Botswanas parker er enestående, og byder på enorme og uberørte parker. En safari i Botswana byder også på et fantastisk dyreliv, som i omfang ikke kan måle sig med Østafrika, men som i variation er storslået.

Botswanas parker

Okavango-deltaet, Chobe, Moremi, Savuti, Linyanti og Kahalari-ørkenen med det unikke Makgadikgadi byder alle på så særegne dyre- og naturoplevelser og giver en følelse af, hvordan det må have været for de første opdagelsesrejsende til det sorte kontinent.

Safarirejser i Botswana er i sandhed en helt usædvanlig oplevelse og en dyb tilfredsstilelse af alle sanser.

Højdepunkter i Botswana

  • Sejlads i mokoru ved Okavango
  • Se elefanterne i Chobe
  • Været på cruise på Chobe floden
  • Se Okavango lidt fra oven i en flyver
  • Makgadikgadis uendelige vidder og saltsletter

BENNS tilbyder safari rejser i Botswanas 2 primære vildtrige områder: Okavango-deltaet samt Chobe National Park.

Hertil kommer nogle fantatiske rundrejser i det sydlige Afrika med Nomad, hvor Botswana ofter er inkluderet. Rundrejser hvor Botswana er inkluderet vil typisk inkludere Kalahari-ørkenen, Makgadikgadi, Okavango-deltaet og Chobe for sluttelig at ende ved fantastiske Victoria Falls.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Botswana. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Afrika her.

En flok giraffer på savannen
En flok giraffer på savannen
En sejltur på Okavango-deltaet
En sejltur på Okavango-deltaet
Zebraer
Zebraer
Et smukt næsehorn
Et smukt næsehorn