65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Et krydstogt i New Zealand er en unik maritim opdagelsesrejse langs New Zealands smukke kyster. En fantastisk rejse, hvor I kommer ind under huden på alle tiders mest storslåede og naturskønne land.

BENNS' krydstogter i New Zealand og Australien er særdeles populære krydstogter på grund af de fabelagtige oplevelserne som hver af disse to lande kan byde på , men også fordi selve krydstogtet og det at være ombord på et skib i mange dage er en oplevelse i sig selv med al komforten, faciliteterne, aktiviteterne og gastronomien.

Alt sammen er i særklasse. Ikke underligt at en krydstogtsrejse nærmest kan sammenlignes med eksklusive rundrejser, med den forskel at på et krydstogt pakker du kun ud og ind én gang.

Et krydstogt i New Zealand er ren og skær selvforkælelse og en nydelse for alle dine sanser. Læg dig henslængt på dækket med en kølig drink og mærk solen på din hud, indtag lyden af de blide bølger og nyd synet af de spektakulære, forskelligartede landskaber, der langsomt passerer.

Und jer selv en fantastisk oplevelse for livet – tag på cruise i New Zealand.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Læs mere om vores rejser i New Zealand.

Se de mange får i New Zealand
Se de mange får i New Zealand
Vis resultater for: