65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Indonesien

Mange som rejser til Indonesien besøger som oftest Bali, som er en sand ferieperle. Det ved vi alle, for hvis man ikke selv har været der, kender man nogen som har, eller man har i det mindste set billeder ad en nærmest postkort smukke ø.

Men Indonesien er meget mere end bare Bali. Indonesiens motto er "Bhinnea Tunggal Ika", som betyder "enhed i mangfoldighed", og som på udmærket vis opsummerer ø-riget, når det gælder landets hypnotiserende natur, rige kultur og levevis.

 

Oplev Indonesiens eksotiske ø-perler

Omgivet af Det Indiske Hav, Det Sydkinesiske Hav og Stillehavet, finder man Indonesiens seks hovedøer, liggende som perler på en snor: Sumatra, Java, Sulawesi, Bali, Kalimantan og Irian Jaya (også kaldet Vest Papua). Alt i alt består Indonesien af 13.677 øer, hvoraf 3000 er beboet. Med andre ord er det ikke øer , der mangler i Indonesien for at opleve en tropisk ø-ferie.

 

Indonesien – et land af kontraster

Få andre steder i verden kan man opleve så store forskelle på indbyggernes levevis som i Indonesien. Fra den supermoderne metropol, hovedstaden Jakarta med 15 mio indbyggere, til bjergstammerne på Irian Jaya på den indonesiske halvdel af Papua Ny Guinea, hvis levevis minder om stenalderfolks. Faktisk består Indonesien af hele 320 forskellige etniske grupper, som til sammen taler mere end 700 forskellige sprog.

 

Et populært rejsemål

Lige siden europæerne begyndte på deres opdagelserejser på de store have, har Indonesien virket dragende på eventyrerne. I mere end 350 år herskede hollænderne over ø-riget, hvor de tjente formuer på kaffe, ris, sukker, tobak, teaktræ og ikke mindst krydderier som nellike, muskatnød og muskatblomme.

I dag er det andre typer af rejsende, som sætter foden ned på jorden i ø-riget. Nogen kommer med rygsæk, nogen kommer med matchende kufferter, men alle kommer med store forventninger for en rejse til Indonesien skuffer aldrig.

 

Utallige opplevelser i verdens største ø-rige

Turister kommer for at slappe af og nyde livet på en af de mange smukke strande, men man kan opleve så meget mere i Indonesien.

På Sumatra kan man blant andet se tigre og orangutanger. På Komodoøerne kan man få et glimt af Komodovaranen og besøge smukke orkidéhaver. Sulawesi er kendt for sine store sommerfugle, grønne rismarker, himmelsk mad og ikke mindst fascinerende kultur i Torajaland. Kort opsummeret: I Indonesien vil I få utallige oplevelser i verdens største ø-rige.

 

Rejser til Java – Hjertet af Indonesien

Vil man opleve selve hjertet af Indonesien, skal man rejse til Java. Øen er hjemsted for stor metropoler, storslået natur og dybe traditioner indenfor kunst, musik og dans. Java er verdens mest befolkede ø med 126,5 millioner indbyggere. På Java vil I møde grønne rismarker, tårnende og aktive vulkaner, regnskov og uforglemmelige strande. Tre uundgåelige at besøge på Java er:

  • De fascinerende skyggeteatre
  • Den 3265 m høje vulkan Mt. Lawu
  • Borobudur, verdens største buddhistiske monument

 

Rejser til Gili-øerne – et ferieparadis

Du for nordkysten af Lombok ligger tre paradisøer, som til sammen udgør Gili-øerne: Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. På de tre Gili-øer er kørsel med bil og motorcykel forbudt. I stedet kommer man bedst rundt på øerne med cykel. Dette skaber den allerbedste forudsætning og ramme for at nyde øernes kridhvide sandstrande, de mange spændende vandsportsaktiviteter og den rolige atmosfære. Særligt er den største af øerne, Gili Trawangan, noget nær det perfekte sted for af dykke og snorkle.

Under overfladen af det klare vand befinder sig en tryllebindende verden af farverige tropefisk og havskildpadder. Vil I væk fra hverdagens stress og jag, er Gili-øerne det perfekte valg!

 

Rejser til Bali – øen som har alt

Der er nok mange som ikke har været på Bali selv, som har det indtryk kun kan tilbyde flotte strande, barer og gang i den! Nogle vil hævde at Bali er stærkt overvurderet, men det stemmer ikke.
Ser man bort fra strandene, de behagelige temperaturer og vandsportsaktiviteterne, kan man på Bali opleve gemte kløfter, vandfald, spændende klippehuler og grønne rismarker, som ligger i flere niveauer.

 

Den bedste tid at rejse til Indonesien

Indonesien strækker sig over et stort område med store højdeforskelle, mange kystlinier og andre særlige geografiske forhold, hvilket gør at det er vanskeligt at give en generel gennemsnitstemperatur. Men på Java, hvor hovedstaden Jakarta ligger er der året rundt en gennemsnitstemperatur på mellem 22 – 29 grader,

Det er klart muligt at rejse til Indonesien i regntiden. Man vil sikkert opleve at der kommer en skylle om eftermiddagen, hvorefter det klarer hurtigt op igjen. Den typiske regntid er i perioden januar- februar, Den bedste tid at rejse til Indonesien er i perioden fra maj – oktober. I lavlandet bliver det aldrig koldt, men begiver man sig op i højlandet falder temperaturen en del og det kan blive ret så koldt.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Indonesien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Buddhastatue i Borobudur, Yogyakarta - Rejser til Indonesien
Buddhastatue i Borobudur, Yogyakarta - Rejser til Indonesien
Javanesisk skyggedukketeater - Rejser til Indonesien
Javanesisk skyggedukketeater - Rejser til Indonesien
 Havskildpadde på Gili Trawangan - Rejser til Indonesien
Havskildpadde på Gili Trawangan - Rejser til Indonesien
 Klippetemplet Uluwatu i Sanur på Bali - Rejser til Indonesien
Klippetemplet Uluwatu i Sanur på Bali - Rejser til Indonesien
Taman Sari, Yogyakarta - Rejser til Indonesien
Taman Sari, Yogyakarta - Rejser til Indonesien
Komodo National Park - Rejser til Indonesien
Komodo National Park - Rejser til Indonesien
Rismarker på Bali - Rejser til Indonesien
Rismarker på Bali - Rejser til Indonesien
Der er rig mulighed for afslapning på en rejse til Indonesien
Der er rig mulighed for afslapning på en rejse til Indonesien

Læs mere

Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Indonesien

Interesseret i en rejse til Indonesien?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Indonesien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: