65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Vietnam

Eksotiske, charmerende og kontrastfyldte Vietnam er på alles læber og ’bucket list’ i disse tider – eller burde være det! Fra grønne risterrasser, storslået natur og charmerende bjerglandsbyer i nord til hvide sandstrande og hypermoderne Ho Chi Minh City i syd.

Hvis I vil på en rejse til Vietnam er I garanteret varierede oplevelser, hvor både smuk natur, rig kultur og fascinerende historien vægter lige højt, og til sammen udgør en perfekt feriekombination for den der søger lidt mere end det man kan få på en charterferie, hvor det mere er den korte vej til stranden og et dansk stykke smørrebrød, der efterspørges.

Vietnam og store dele af Fjernøsten i øvrigt, er et område, der passer som fod i hose til den forvoksede backpackere, som aldrig slipper eventyrlysten, blot de foregår under lidt mere komfortable rammer, end da de var helt unge.

 

Hanoi – hvis kaos var en hovedstad

Kaotiske Hanoi er hovedstad og centrum for det nordlige Vietnam. Her sælges alt fra legetøj og juleudsmykning til ferske kødvarer i de snævre handelsgader i især det gamle franske kvarter. Et kuriosum er at mange gader i det gamle franske kvarter er dedikeret til et specifikt produktområde. En gade med elektronik, en gade med kunstnere der sidder og tegner/maler, en gade med børnetøj osv.

En ting der for alvor karakteriserer byen er den voldsomme trafik. Her der millioner af scootere, biler og busser, der flyder rundt i en konstant, lind strøm. Der dyttes sjældent, da det ikke er tilladt, men trafikstøjen er nærværende overalt. Men på forunderligvis afvikles trafikken relativt nemt, man fletter ind og ud mellem hinanden, og er man til fods kan det synes uoverskueligt at skulle krydse en vej, men man skal bare gå ud, så tilpasser trafikken sig, og man kommer over uden større problemer. Men første gang trækker man vejret dybt ind!

Den franske tid i byen fornægter sig ikke med masser af gamle, flotte palæer i fransk stil, og det tydeligste eksempel er nok Operaen, der er en mindre version af Operaen en Paris. Smuk er den.

Oplevelser i Hanoi er der nok af og I må ikke gå glip af:

 • Ho Chi Minhs mausolæum og kvarteret omkring
 • Det gamle franske kvarter
 • Hoan Kiem Lake med templet Ngoc Song templet
 • Temple of Literature
 • One Pillar Pagoda

 

Oplev Halong Bay og Sapa

Halong Bay

Øst for Hanoi ligger den verdensberømte Halong Bay og helt mod nord det smukke bjergområde Sapa. Begge steder er magneter for turister, der besøger Vietnam.

Halong Bay er optaget på UNESCOs verdensarvsliste for sit enestående naturområde. Halong Bay minder på mange måder om den thailandske pendant Phang Nga Bay. Begge steder er meget karakteristiske med deres utallige kalkstensklipper, der er spredt med rund hånd i området.

Hovedaktiviteten i Halong Bay er en sejlads rundt i bugten med en, i mange tilfælde, traditionel vietnamesisk junke. Rundt i bugten ligger der også små landsbyer, som er bygget på pæle i bugten, hvor de lokale lever og bor og ernærer sig hovedsagelig ved fiskeri. På sejlturen rundt i bugten kommer I til at opleve nogle større kalkstensgrotter.

De fleste ture rundt i området omfatter en overnatning på skibet, der ligger for anker om natten et sted i bugten. Det skal nævnes at Halong Bay er en kæmpeattraktion og derfor også mange, rigtig mange, turister. Forvent ikke et romantisk cruise i Halong Bay men mindre man har bestil sin helt egen båd, der kan komme ’off-the-beaten-track’.

Sapa

Byen Sapa og Hoang-Li bjergene ligger højt mod nord-vest i Vietnam, nær grænsen til Kina. Landskabet udfolder sig som et perfekt maleri med sine frodige rismarker, farverige landsbyer og grønne bjerge og dale. Sapa er som skabt til vandreture. Her kan man vandre rundt i det fascinerende landskab og drikke risvin med de lokale.

 

Historiske Hue og UNESCO-byen Hoi An

De mange spændende oplevelser i nord, bliver næsten kun bedre, når i rejser sydpå i Vietnam. Her ligger to af Vietnams absolutte højdepunkter: Den gamle kejserby, Hué, smukt beliggende ved Parfume-floden, og den uvirkeligt smukke UNESCO-beskyttede by, Hoi An.

Kejserbyen Hué

Hué er overordentlig rig på historie med sin kejserlige fortid. Desværre var Hué svært beskadiget under Vietnam-krigen og mange uvurderlige, historiske vidnesbyrd blev ødelagt. Trods dette er der stadig overvældende mange historiske attraktioner i Hué, samtidig med at byen er vildt charmerende. Er man på en rejse i Vietnam, er Hué et must at besøge. Her skal man se:

 • Det gamle kejserlige Citadel
 • Thien Mu pagoden fra 1844
 • De kejserlige gravsteder udenfor Hué

UNESCO-perlen Hoi An

Hoi An er så ubetinget Vietnams perle. Mere idyllisk bliver næppe. Smalle gader med lave huse i smuk gul farve charmerer enhver der kommer her. Lanterne og røde rislamper hænger udenfor husene og i gaderne og udstråler en stemning fra en svunden tid. De gamle huse er overvejende indrettede som hyggelige caféer, restauranter og guest houses. Her er ingen store hoteller og ingen høje bygninger, kun masser af charme, intimitet og autencitet.

Den væsentligste aktivitet her er bare at vandre rundt i de smalle gader og opsuge stemningen og atmosfære. Byens særlige attraktion er den overdækkede japanske bro fra slutningen af 1500-tallet.

 

Ho Chi Minh og Phu Quoc

Ho Chi Minh, det tidligere Saigon, er Hanois store modsætning. Her har det vestlige indflydelse sat tydelige aftryk på byen end i Hanoi, naturligt under indflydelse af Vietnam-krigen. Her får I en infrastruktur, levevis og arkitektur, som er markant anderledes end i nord.

Den eneste der forener de to store byer, er trafikken og det generelle kaos forbundet hermed. To af byens store attraktioner er krigsmuseet Nha Trung Bay Toi Ac Chien Tranh og Cu Chi tunnelerne. Tunnellerne blev bygget under Vietnam-krigen og brugt som gemmesteder og passager, hvor soldater og krigsmateriel i øvrigt blev transporteret. Visse steder rummede tunnellerne både sygehus, køkken, mødelokaler og arsenal for krigsmateriale. Mange steder er tunnellerne både smalle og lave.

Af andre seværdigheder kan nævnes:

 • Notre Dame katedralen
 • Uafhængighedspaladset
 • Ben Than markedet
 • Saigon Skydeck
 • Vietnams strande

Vietnam har mange dejlige strandområder med lange sandstrande ud til det sydkinesiske hav. Her kan nævnes områderne ved Phan Thiet og Nha Trang. Vil man have mere tropeø fornemmelse kan øen Phu Quoc anbefales med dejlige sandstrande, palmer og lunt vand, som er fint til af snorkle og bade i.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Vietnam. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

 

Hyggelige Hoi An - Rejser til Vietnam
Hyggelige Hoi An - Rejser til Vietnam
Lanterner i Hoi An - Rejser til Vietnam
Lanterner i Hoi An - Rejser til Vietnam
Vietnam
Vietnam
Halong Bay - Rejser til Vietnam
Halong Bay - Rejser til Vietnam
Oplev de smukke rismarker i Sapa - Rejser til Vietnam
Oplev de smukke rismarker i Sapa - Rejser til Vietnam
Sejltur på Mekongfloden - Rejser til Vietnam
Sejltur på Mekongfloden - Rejser til Vietnam
Besøg Vietnams skønne strande på Phu Quoc - Rejser til Vietnam
Besøg Vietnams skønne strande på Phu Quoc - Rejser til Vietnam
Rådhuset i Ho Chi Minh City - Rejser til Vietnam
Rådhuset i Ho Chi Minh City - Rejser til Vietnam
Slap af på Phu Quoc Beach - Rejser til Vietnam
Slap af på Phu Quoc Beach - Rejser til Vietnam
Vietnam
Vietnam
Vietnam
Vietnam

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Azerai La Residence Hué Hotel & Spa

  Beliggende på 2,5 ha land ved bredden af Perfume River finder I Azerai La Residence Hué Hotel & Spa. Det smukke palæ i tydelig fransk kolonistil blev byg...

  Læs mere
 • Azerai Can Tho

  Beliggende på den lille ø, Au, ude i Hau floden, dækker Azarai Can Tho et område på 8 ha og med 60 værelser. Hotellets design er inspireret af traditionel ar...

  Læs mere
 • Boutique Hoi An Resort

  Boutique Hoi An Beach Resort er det perfekte udgangspunkt for at opleve den kulturhistoriske byperle, Hoi An. Med sit dejlige køkken, den store swimming pool...

  Læs mere
 • La Veranda Resort Phu Quoc

  Stille, historisk og unikt - La Veranda Resort Phu Quoc er dybt forankret i Indokinas historie. Inspireret af fransk kolonipalæstil fra 1920'erne byder hotel...

  Læs mere
 • L'Alya Ninh Van Bay

  Dette resort er en sand perle placeret midt i frodige, grønne omgivelser ud til en smuk, turkis lagune. Beliggende i Ninh Van Bay ca. 16 km fra centrum af Nh...

  Læs mere
 • Anantara Hoi An Resort

  Anantara Hoi An Resort er centralt beliggende mindre end en kilometer fra Hoi Ans historiske kvarter i frodige omgivelser lige ved foden af Thu Bon floden. O...

  Læs mere
 • Furama Resort Da Nang

  Dette idylliske resort i Da Nang byder på lækre, kulinariske oplevelser i helt fantastiske omgivelser. Resortet er placeret lige på My Khe Beach i centrum af...

  Læs mere
 • Palm Garden Beach Resort & Spa

  Palm Garden Beach Resort and Spa er et skønt 4-stjernet hotel med en førsteklasses beliggenhed i centrum af Hoi An. Det ligger direkte ved den skønne sandstr...

  Læs mere
 • The Indochine Palace Hué

  Stilfulde Indochine Palace byder på en blanding af kolonial stemning og moderne funktioner. Hotellet er indrammet af en frodig eksotisk have og er et af Hue’...

  Læs mere
 • The Ann Hanoi Hotel

  The Ann Hanoi præsenterer sig som et rigtigt dejligt 4-stjernet hotel med gode faciliteter og en meget fin beliggenhed.Her bor man tæt på den gamle bydel og...

  Læs mere
 • The Ninh Binh Hidden Charm Hotel

  Beliggende i Tam Coc, der er kendt som "Ha Long Bay på land", er Ninh Binh Hidden Charm et af de bedste boutiquehoteller og resorts i området. Omkranset af d...

  Læs mere
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Vietnam

Interesseret i en rejse til Vietnam?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Vietnam!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: