Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Anantara Hoi An Resort er centralt beliggende mindre end en kilometer fra Hoi Ans historiske kvarter i frodige omgivelser lige ved foden af Thu Bon floden. Omgivelserne indbyder til idylliske udendørs oplevelser; indtag jeres aftensmåltid ved flodbredden eller nyd den fantastiske solnedgang fra et River Cruise. Anantara Hoi An Resort byder på ren luksus med afslappende spaoplevelser i naturskønne omgivelser - den helt rigtige oase at opleve den pulserende storby fra. Der er ikke langt til stranden, som kan nåes enten med bil eller med båd fra den lille mole ved hotellet. Hotellets design er inspireret af fransk kolonistil og indretningen har hentet inspiration fra både fransk, hollandsk og asiatisk kultur. Hvis I vil udforske området på egen hånd, kan der lejes cykler direkte på hotellet.

Resortet består af 94 værelser i to etager. Alle værelser og suiter er åbne, går i ét med naturen og indeholder klassisk indretning badet i behageligt sollys. Værelserne indbyder til ren afslapning i stuen eller på balkonen - hvor der er mulighed for udsigt til den smukke have eller den rindende flod.

Deluxe Balcony Room

Deluxe Balcony værelserne findes i en 3-etagers bygning midt i de naturskønne haver. Balkonerne strækker sig over hele facaden og giver en fantastisk udsigt. Værelserne er 36 kvm og har plads til 2 voksne og 2 børn, ligesom det byder på valget mellem 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Der er desuden gratis wifi.

Mad og drikke

Anantara Hoi An's Riverside Terrace understreger skønheden af den fantastiske beliggenhed ved flodens bred. På den flodvendte udendørs terrasse kan I nyde friske, vietnamesiske specialiteter med den fantastiske udsigt som baggrund. Ønsker I en mere intim oplevelse i de smukke omgivelser, er der også mulighed for en privat middag ved flodbredden i en romantisk pavillon. Den lette sult kan stilles med lækre snacks ved poolbaren og gå heller ikke glip af et dejligt måltid i den kombinerede restaurant og kunstudstilling; Art Space eller restauranten Lanterns.

Maden på Anantara er moderne og innovativ med traditionelle vietnamesiske toner som underlæg. På Art Space kan I for eksempel få serveret en 3D-printet dessert eller friske, lokale fiskeretter.

Øvrige faciliteter

  • Restaurant & bar
  • Pool & poolbar
  • Massage & spa-behandlinger
  • River Cruise fra den private mole
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Vietnam

Interesseret i en rejse til Vietnam?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Vietnam!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: