Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt til Norge

På et krydstogt til Norge vil I få en rejse med det bedste af storslået natur fra vores smukke naboland mod nord. Norge er midsommersol, blanke fjorde, frodige fjelde, idylliske byer med farverige træhuse og herlige retter med alt godt fra havet. Oplev Norge på et krydstogt, og I vil blive fortryllet af det smukkeste, Nordeuropa har at byde på.

BENNS tilbyder flere forskellige krydstogter til Norge, hvor I, i de dybe sejlbare fjorde, kommer helt tæt på fjeldene og lægger til ved hyggelige norske byer, der oser af rolighed.

 

Fra Bergen til Nordkap - mange muligheder

Norge har verdens næstlængste kystlinje med over 100.000 km. Kun overgået af Canada. Den norske kystlinje strækker sig over 23 breddegrader fra Lindesnes (vest for Kristiansand) i syd til Svalbard i nord, og forholdene langs kysten er meget forskellige fra syd til nord.

I kan vælge mellem forskellige krydstogter til Norge. Det kan være et langt  krydstogt langs hele vestkysten til Nordkap med midnatssol, eller det kan være en kortere rute til de norske fjorde på den sydlige vestkyst ved Ålesund og Bergen.

På et krydstogt til Norge kan det være muligt at besøge byer som Bergen, Honningvåg (Nordkap), Olden (i Innvikfjorden ved Jostedalsbreen nationalpark), Trondheim og Ålesund (ved Storfjorden og Geirangerfjorden).

Af andre klassiske stop kan nævnes den berømte fjord Geirangerfjord, den nordlige øgruppe Lofoten og hyggelige kystbyer som eksempelvis Ålesund og Flåm. Sidstnævnte er berømt for sin smukke jernbanestrækning, der kan føre jer helt til toppen af fjeldet.

 

Krydstogt fra København til Norge

Vælger I et krydstogt fra København til Norge, får I en komfortabel rejse, hvor I ikke skal ud at flyve for at komme afsted, men simpelthen bare stige ombord fra vores egen hovedstad.

Det er dog ikke ens betydende med, at det bliver kedeligt - langt fra endda! Masser af utrolige oplevelser venter forude, hvis I vælger et krydstogt langs Norges kyst. Og jo længere ind i fjordene og op langs den norske vestkyst, I kommer, jo mere fjern virker flade Danmark.

 

Udvalgte seværdigheder langs Norges kyst

Tromsø ligger i Nordnorge og er Norges arktiske hovedstad med hvalsafari, midnatssol, nordlys og naturoplevelser. Lidt længere mod syd finder I Lofoten og Nordland med hyggelige, små autentiske fiskerlejer og billedsmukke strande.

Lige midt i Norge ligger Trondheim, hvor I kan opleve Norges vigtigste kirke, den 800 år gamle Nidaros-domkirke. Trondheims kulinariske fristelser lokker madglade turister fra store dele af verden til området, og byen er da også blevet kendt for at være Norges madhovedstad.

I den nordvestlige del af Norge finder I Nordvestlandet og Geirangerfjorden, Norges mest kendte fjord, hvor I kan blive imponeret af vandfaldene ”De Syv Søstre” samt et utal af andre vandfald, der fylder fjorden fra toppen af fjeldene. Af større byer i området finder I den maleriske by Ålesund, der efter en ødelæggende brand i 1904 blev genopført i jugendstil.

I det vestlige Norge finder I Bergen med Bryggen, den historiske bydel og Fisketorget, kunstmuseet KODE, Troldhaugen (komponisten Edward Griegs hjem), men også syv fjelde omkring byen, hvor I kan vælge at tage en tur til Fløyen og Ulriken.

 

Hvorfor et krydstogt til Norges fjorde?

Norge er med sin lange, dramatiske og imponerende kyststrækning perfekt til en krydstogtsrejse. I får fra krydstogtskibet den bedste, ugenerte udsigt, og den mest behagelige mulighed for at opleve den lange kystlinje eller dele af den.

I kan opleve de smukkeste bjerge, som hæver sig over smalle fjorde, fiskerlandsbyer og gletsjere. Et krydstogt langs Norges kyst giver den perfekte kombination af at opleve Norge fra havet og herlige sightseeingture, når skibet lægger til kaj i udvalgte byer langs Norges vestkyst.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt til Norge. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Et krydstogtskib på Geirangerfjorden i Norge
Et krydstogtskib på Geirangerfjorden i Norge
En af de mange indbydende strande i Lofoten i Norge
En af de mange indbydende strande i Lofoten i Norge
Bergen i Norge
Bergen i Norge
Honningsvåg i Norge
Honningsvåg i Norge
Trondheim, Norge
Trondheim, Norge
Selv fra jeres "hjem" på et krydstogt til Norge kan I nyde skønne udsigter
Selv fra jeres "hjem" på et krydstogt til Norge kan I nyde skønne udsigter
Costa Cruise krydstogt til Ålesund i Norge
Costa Cruise krydstogt til Ålesund i Norge
Rejseekspert Charlotte kan hjælpe med krydstogtsrejse til Norge

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt i til Norge!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: