65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Tag på bilferie med familie eller venner til det fantastiske og eventyrlige land Down Under, Australien. Australien er som skabt til ferie på egen hånd, og vælger man ferie i egen bil, er man sikret den ultimative frihed og fleksibilitet til at opleve lige netop det eventyr, som I havde forestillet jer.

Kør-selv-ferie i Australien kræver god planlægning

Australien er stort, meget stort, og strækningerne er enorme, så det er godt med god tid her. Men der så meget at opleve i hver af de 6 stater og 2 territorier, at god tid i sig selv næsten er en nødvendighed. Planlægning vil være en rigtig god ting for at kunne optimere både tid og oplevelser. Infrastrukturen i det enorme kontinent varierer selv sagt. Så pas på med lige at ville tage en afstikker, eller 'vi kan lige dreje lidt fra her', - det kan vare længe, inden I kan komme retur. Så planlægning er essentielt. Hvor infrastrukturen er rigtig god og finmasket i den østlige del af landet langs med kysten, er der langt imellem vejene, som ofte et 'dirt roads', i dels det indre af landet og dels jo længere vestpå og nordpå man kommer. Men så meget mere eventyrligt bliver det.

Sådan er det at køre bil i Australien

At køre rundt på egen hånd i Australien er nemt. Vejskilte og færdselsregler er let forståelige, og selv om der er venstrekørsel i landet, er det noget I hurtigt vænner jer til. Australierne er rigtig gode til at tage hensyn, og generelt fungerer trafik og trafikmoralen fint her. Vejen op langs østkysten kan dog være relativt trafikeret, så find de rigtige tidspunkter at køre her. Kommer man længere ind i landet, bliver strømmen af biler unægteligt noget mindre.

Kørsel i storbyer

At køre i de store byer som Sydney og Melbourne er som at køre i store byer i Europa eller som i København (Melbourne er på størrelse med København). Her er det som andre steder nødvendigt med agtpågivenhed og se sig godt over skulderen, især nu, hvor trafikken er modsat af i Danmark.

Kørsel i Outback'en

Kørsel i Outback'en er en både spændende og anderledes. Mange steder taler vi om grusveje, og mange strækninger er relativt øde. Her kan der også være ret så varmt. Så sørg for at have bilen fyldt godt op med benzin, evt. en ekstra dunk i bagagerummet.

Sørg for af der er nogen, der ved, hvor I er henne, og sørg for at I har rigeligt med vand i bilen og evt. noget spiseligt. Dette i tilfælde af, at noget sker med bilen. Sker der noget, skal I blive i/ved bilen, indtil hjælpen kommer. Men god omtanke og planlægning er det ikke et problem at køre i Outback'en. Samtidig er det her, at man virkelig for alvor mærker landets sjæl og ophav. I kører under eventyrlige forhold og gennem fantastisk natur, men man skal en god gennemtænkt plan at køre efter. 

Forslag til rejserute for kør-selv-ferien i Australien

Vores rejsekonsulenter kender Australien ud og ind og har selv flere gange oplevet det kæmpestore land. På baggrund af deres erfaring og oplevelser har vi sammensat nogle forslag til kør-selv ferier, som man kan gøre brug af, helt eller delvist. Sammensætningen af pakker har naturligvis en hensigt og en idé, som gør pakken til en helhed. Men alle forslag kan ændres eller justeres helt efter jeres ønske og behov. Men vi ser det som vores opgave som rejsearrangør at dele vores viden og erfaringer med jer, for at I får den bedst mulige ferieoplevelse som muligt. Disse er udtrykt i vores programforslag.

Hvorfor skulle I i givet fald vælge et programforslag:

  • Ruten er lagt på forhånd og har inkluderet de bedst tænkelige oplevelser undervejs. I skal bare koncentrere jer om at køre og opleve.
  • Hotellerne er naturligvis bestilt på forhånd, og vi har sikret jer de bedste priser gennem vore aftaler
  • Vi har inkluderet udflugter i prisen, hvor det giver mening. Dermed er væsentlige oplevelser sikret i rejseplanen.
  • Mulighed for at få en kørselsbog med kort, der hjælper jer med detaljerne under turen
  • Mulighed for at få et udvalg af ideer til, hvad der kan opleve undervejs, samt brugbare informationer til brug i trafikken.

Selv sagt skræddersyr vi også gerne bilferien for jer fra ende til anden, hvis det er jeres behov.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør-selv-ferie i Australien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om kør-selv-ferie her.

Bilferie i Australien
Bilferie i Australien

"Nyd friheden ved en kør-selv-ferie i Australien i eget tempo"

BENNS
De 12 Apostle - Kør-selv-ferie i Australien
De 12 Apostle - Kør-selv-ferie i Australien
Operahuset i Sydney - Bilferie i Australien
Operahuset i Sydney - Bilferie i Australien
Kørsel i Australiens Outback
Kørsel i Australiens Outback