Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kør selv ferie i Australien

En kør selv ferie i Australien er en rejse til det mest fantastisk og eventyrlige land Down Under. Australien er som skabt til ferie på egen hånd, og vælger man, at ens kør selv ferie i Australien skal være i egen bil, er man sikret den ultimative frihed og fleksibilitet til at opleve lige netop det eventyr, som I havde forestillet jer at bilferien i Australien skulle være.

 

Kør selv ferie i Australien kræver god planlægning

Australien er stort, meget stort, og strækningerne er enorme, så det er godt med god tid her. Men der er så meget at opleve i hver af de 6 stater og 2 territorier, at god tid i sig selv næsten er en nødvendighed. Planlægning af bilferien i Australien vil være en rigtig god ting for at kunne optimere både tid og oplevelser.

Infrastrukturen i det enorme kontinent varierer selv sagt. Så pas på med lige at ville tage en afstikker, eller 'vi kan lige dreje lidt fra her', - det kan vare længe, inden I kan komme retur. Så planlægning af jeres kør-selv ferie i Australien er essentielt.

Hvor infrastrukturen er rigtig god og finmasket i den østlige del af landet langs med kysten, er der langt imellem vejene, som ofte et 'dirt roads', i dels det indre af landet og dels jo længere vestpå og nordpå man kommer. Men så meget mere eventyrligt bliver det.

 

Sådan er det at tage et Roadtrip i Australien

At tage et Roadtrip i Australien på egen hånd er ganske nemt. Vejskilte og færdselsregler er let forståelige, og selv om der er venstrekørsel i landet, er det noget I hurtigt vænner jer til. Så selv om det ikke altid er 'piece of cake' så er et  Australierne er rigtig gode til at tage hensyn, og generelt fungerer trafik og trafikmoralen fint her. Vejen op langs østkysten kan dog være relativt trafikeret, så find de rigtige tidspunkter at køre her. Kommer man længere ind i landet, bliver strømmen af biler unægteligt noget mindre.

 

Roadtrip i Australien - i storbyer

At køre i de store byer som Sydney og Melbourne er som at køre i store byer i Europa eller som i København (Melbourne er på størrelse med København). Her er det som andre steder nødvendigt med agtpågivenhed og se sig godt over skulderen, især nu, hvor trafikken er modsat af i Danmark.

 

Roadtrip i Australien - i Outback'en

Et Roadtrip i Australien og i særdeleshed i landets Outback er en både spændende og anderledes oplevelse. Mange steder er der tale om 'dirt roads' (grusveje), og mange strækninger er ganske øde. Her kan der også være ret så varmt. Så sørg for, at bilen er fyldt godt op med benzin, evt. en ekstra dunk i bagagerummet.

Sørg også for, at der er nogen, der ved, hvor I er henne, og sørg for, at I har rigeligt med vand i bilen og evt. noget spiseligt. Dette i tilfælde af, at noget sker med bilen. Sker der noget, skal I blive i/ved bilen, indtil hjælpen kommer. Men god omtanke og planlægning er det ikke et problem at køre i Outback'en. Samtidig er det her, at man virkelig for alvor mærker landets sjæl og ophav. I kører under eventyrlige forhold og gennem fantastisk natur, men man skal en god gennemtænkt plan at køre efter. 

 

Roadtrip i Australien - ad Great Ocean Road

Australien er berømt for sine mange mulige køreruter. Har  I valgt at tage på et Roadtrip i Australien er turen ad Great Ocean Road i det sydlige Australien i staten Victoria legendarisk. Med udgangspunkt i den skønne storby Melbourne tager denne kør selv ferie i Australien jer langs med kysten med besøg i adskillige hyggelige kyst- og surferbyer, mægtige nationalparker som Grampians og ikke mindst mindst berømte klippeformationer som The Twelve Apostles. Dette område kan let kombineres med besøg på fx. Kangaroo Island, vinområdet i Barossa Valley og i afslappede Adelaide.

 

Kør selv ferie i Australien: Ruteforslag

Vores rejsekonsulenter kender Australien ud og ind og har selv flere gange oplevet det kæmpestore land. På baggrund af deres erfaring og oplevelser har vi sammensat nogle forslag til en kør selv ferie i Australien, som man kan gøre brug af, helt eller delvist.

Sammensætningen af køreplanerne har naturligvis en hensigt og en idé, som gør pakken til en helhed. Men alle forslag kan ændres eller justeres helt efter jeres ønske og behov. Men vi ser det som vores opgave som rejsearrangør at dele vores viden og erfaringer med jer, for at I får den bedst mulige ferieoplevelse som muligt. Disse er udtrykt i vores programforslag for en fantastisk bilferie i Australien.Hvorfor skulle I i givet fald vælge et programforslag:

  • Ruten er lagt på forhånd og har inkluderet de bedst tænkelige oplevelser undervejs. I skal bare koncentrere jer om at køre og opleve.
  • Hotellerne er naturligvis bestilt på forhånd, og vi har sikret jer de bedste priser gennem vore aftaler
  • Vi har inkluderet udflugter i prisen, hvor det giver mening. Dermed er væsentlige oplevelser sikret i rejseplanen.
  • Mulighed for at få en kørselsbog med kort, der hjælper jer med detaljerne under turen
  • Mulighed for at få et udvalg af ideer til, hvad der kan opleve undervejs, samt brugbare informationer til brug i trafikken.

Selv sagt skræddersyr vi også gerne jeres bilferie i Australien fra ende til anden, hvis det er jeres behov. Det er netop vores kompetence gennem mange år!

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kør selv ferie i Australien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om kør selv ferie her.
Læs mere om alle vore rejser i Australien.

Bilferie i Australien
Bilferie i Australien
De 12 Apostle - Kør selv ferie i Australien
De 12 Apostle - Kør selv ferie i Australien
Operahuset i Sydney - Bilferie i Australien
Operahuset i Sydney - Bilferie i Australien
En kør selv ferie i Australien åbner op for utallige muligheder
En kør selv ferie i Australien åbner op for utallige muligheder
Kørsel i Australiens Outback
Kørsel i Australiens Outback
Nyd friheden ved en kør selv ferie i Australien
Nyd friheden ved en kør selv ferie i Australien
Tag f.eks. til Hunter Valley på en kør selv ferie i Australien
Tag f.eks. til Hunter Valley på en kør selv ferie i Australien
Nyd den smukke natur på en kør selv ferie i Australien
Nyd den smukke natur på en kør selv ferie i Australien
Rejseekspert Siw kan skræddersy din kør selv ferie i Australien

Skræddersyede kør-selv ferier i Australien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din kør-selv ferie i Australien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: