65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Asien

Et krydstogt i Asien med besøg i flere farverige og eksotiske lande, er en rejse for livet. Et krydstogt i Asien tager jer til pulserende og livlige storbyer samt betagende og storslåede naturscenerier. På et krydstogt i Asien oplever i det af denne verdensdel.

Et krydstogt er et flydende luksushotelophold, som hver dag bringer jer til et nyt og spændende sted. En rundrejse som viser jer det bedste af Asien, og kombinerer destinationer som I måske ikke selv havde tænkt på. På jeres rejse skal I ikke tænke på at pakke ud og sammen flere gange. I skal blot nyde livet ombord på det luksuriøse skib, benytte jer af de mange faciliteter, slappe af og nyde det smukke scenarie som langsomt flyder forbi jer, og suge alle oplevelser til jer - både til vands og på landjorden, når I ligger til et nyt sted.

Et krydstogt Asien er fyldt med daglige oplevelser - men I bestemmer selv tempoet!

 

Krydstogt i Hong Kong

Hong Kong har virkeligt noget for alle. På et krydstogt hertil har I mulighed for at opleve noget af verdens bedste gastronomi på en af byens mange eksklusive restauranter eller snuppe en gang nudler nede på gadehjørnet. Eller måske på en af de mange madstande, hvor luften emmer af krydderier fra den stærke mad, mens akrobater, spåmænd og gademusikanter underholder. Nyd også atmosfæren nede ved havnen, hvor de mange krydstogtsskibe ligger til.

 

Krydstogt i Manila, Filippinerne

En skærgård fuld af øer, vulkanske bjerge og tropisk vegetation. Det er den ene side af Filippinerne. Den anden er storbylivet i eksempelvis Manila, som hvert sekund døgnet rundt syder af liv. Hvis I har god tid, er det oplagt at udforske Filippinerne med båd. Det er en billig transportform, og I kan sejle rundt til flere af de mange øer.

Når fødderne trænger til et hvil, skal I unde dig selv en tur med en af byens mange farvestrålende jeepneys - en hybrid mellem en bus og en militærjeep. Eller tag en tur i hestevogn, calesa, som stadig er et almindeligt transportmiddel i Manila. 

 

Krydstogt i Kota Kinabulu/Borneo

Borneo - verdens tredjestørste ø - rummer en indonesisk del ved navn Kalimantan. Hertil skal lægges det lille stenrige sultanat Brunei og de to malaysiske delprovinser Sabah i nord og Sarawak på den sydvestlige del af øen.

Det er især den malaysiske del af kæmpeøen, der er interessant for rejsende. Sabah og Sarawak rummer nogle enestående naturoplevelser i kombination med en spændende kultur, som man ikke finder magen til mange andre steder i verden. Desuden skal man unde sig at opleve en orangutang.

Kota Kinabulu er Sabahs hovedstad. Byen blev næsten ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag en moderne by med 250.000 indbyggere, og med en dejlig afslappet atmosfære.

 

Krydstogt i Brunei

På Borneos nordvestlige hjørne, langs det Sydkinesiske havs kyster, ligger det lille, men meget velhavende sultanat Brunei. Et lille land med en uspoleret regnskov, der er hjem for mange forskellige dyre- og plantearter, hvoraf mange af dem kun findes på Borneo. 

 

Krydstogt i Singapore

Singapore er i sandhed en kosmopolitisk by og et sandt paradis for shopping- og party-lovers! Men Singapore er samtidig meget mere end det. Singapore er meget anderledes end andre lande i den sydøst-asiatiske region, og et land med store indbyggede kontraster. Et land, hvor det ultramoderne går smukt hånd i hånd med det stærkt traditionelle. Her møder man nogle af verdens hotteste tøjmærker udstillet i de lækreste butiksmiljøer side om side med århundreder gamle buddhistiske og hinduistiske templer.

 

Krydstogt i Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City - eller Saigon som byen også stadig kaldes - har næsten et indbyggertal som den danske befolkning. Så Ho Chi Minh City er bogstaveligt talt en storby med drøn på og en vrimmel af trafik på to og fire hjul, med og uden motor. En by, hvor gamle franske kolonibygninger blander sig med kinesiske pagoder og buddhistiske templer - mixet med mindre kønne betonbyggerier fra den amerikanske æra. 

Det er uden tvivl de summende gader og de travle markedspladser i Ho Chi Minh City (Saigon), der vil sætte sig som de bedste rejseminder fra denne fantastiske storby, der tegner det moderne Vietnam.

 

Krydstogt i Sanya Hainan, Kina

Sanya ligger på den sydlige del af Hainan. Kineserne omtaler ofte Hainan som "Verdens Ende". Øen er meget tiltrækkende, hvilket store kommercielle virksomheder også har fået øje på.

Hainan er den eneste tropiske ø i Kina. Øens lange, hvide badestrande giver fantastiske bademuligheder. Den sydlige del af øen ligger på samme breddegrad som Hawaii. I Hainan er der mulighed for at opleve en dejlig afslappet badeferie.

På vores krydstogter vil I med garanti få valuta for alle penge. Vores krydstogter er fuld af oplevelser, luksus, kunst, komfort og gastronomi i højsæde. I vil ikke blive skuffet. Men pas på - I kan blive afhængig af at tage på krydstogt.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogtrejse i Asien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

Thailand
Thailand
Singapore
Singapore
Malaysia
Malaysia
Vietnam
Vietnam
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din krydstogtsrejse i Asien

Interesseret i Asien?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt eller en anden rejse til Asien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: