65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Malaysia - 'truly Asia'

Malaysia, et skoleeksempel på multikulturel sameksistens. Malaysia er i sandhed 'Truly Asia' for nu at bruge et reklameslogan som landet har brugt gennem årene. Malaysia er et muslimsk land men ingen andre lande i det sydøstlige Asien kan opvise så stor en kultureldiversitet som Malaysia.

Et skoleeksempel på multikulturel sameksistens, som man andre lande i verden skeler til. Et fantastisk land, som er helt ideel til en rundrejse.

Rundrejse i Malaysia - en verden af forskellige oplevelser

Malaysia består af to geografiske områder: Den malaysiske halvø, som er forbundet til Thailand i nord og til Singapore i syd, og provinserne Sabah og Sarawak, som ligger på den nordlige del af Borneo. Mange kalder i daglig tale disse to provinser for Borneo.

Malaysia har gennem mange århundreder været under indflydelse af andre nationer som f.eks. Portugal, Holland, Kina og senest englænderne, inden landet blev selvstændigt delvist i 1957 og helt i 1963.

Malaysia er reelt et kongedømme, hvor kongetitlen går på skift mellem de 13 stater, som består af.

Malaysia er et tropisk land med masser af regnskov, vidunderlige strande og tropiske øer, fantastiske byer med masser af kultur og ikke at forglemme et særegent dyreliv.

En kulturel smeltedigel

Malaysia er en skønsom multikulturel smeltedigel, hvor især de kinesiske og indiske mindretal fylder godt i landskabet. Malayerne er naturligt nok i flertal men langt fra altdominerende, hvilket nok også er en forklaring på at de mange folkeslag lever i fredelig sameksistens.

Hvad mange ikke ved er at de australske indfødte Aboriginals har forfædre i Malaysia. Her hedder de Orang Asli, og nogle blev netop i Malaysia under vandringen mod Australien for tusinder af år siden. Man kan se Orang Asli folket især i nationalparken Taman Negara, hvor de får lov til at leve efter deres traditioner.

Kuala Lumpur - Malaysias unikke hovedstad

Hovedstaden i Malaysia hedder Kuala Lumpur og er en charmerende, asiatisk by med alle de karateristiska, som kendetegner byer herfra: Trafikkaos, folkemylder, gadekøkkener, fantastiske hoteller, vilde Shopping Malls og hyggelige caféer og restauranter i en skøn blanding.

Kuala Lumpur er i tilgift meget kompakt og det er let at opleve byens attraktioner til fods. Taxakørsel er billig, og byens letbane bringer let og hurtigt byens gæster rundt til de centrale områder. Kuala Lumpurs og omegns væsentligste attraktioner:

 • Merdeka Square
 • Grand Mosque
 • Den gamle banegårds arkitektur
 • Little India
 • Bintang-området med shopping og restauranter
 • Batu Caves lidt udenfor Kuala Lumpur

Penang og UNESCO beskyttede Georgetown

En anden by som er en must under en rundrejse i Malaysia, er Georgetown på øen Penang ud for vestkysten af det nordlige Malaysia. Georgetown er en vildt charmerende, gammel by, hvis historiske bydel er optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Her aner man den portugisiske, kinesiske og den engelske indflydelse ganske tydelig. Arkitektonisk er byens en perle og siden optagelse på UNESCOs liste i 1990'erne er der brugt store beløb på at restaurere byen og dens mange attraktioner.

En by, som trods restaurering har bevaret sin autencitet og charme. Her er rigtig mange, små charmerende boutique hoteller, indrettede i gamle 'shop houses'. Penang og Georgetowns væsentligste attraktioner:

 • Georgetown gamle bydel
 • Fort Cornwallis
 • Blue Mansion
 • Peranakan Mansions
 • Kek Lok Si templet
 • Koo Kongsi kinesisk mansion
 • Sri Miriamman, indisk tempel
 • Udsigten fra Penang Hill  

Malaysias utrolige øer

Malaysia har som mange andre lande i Fjernøsten fået tildelt en række skønne øer på såvel den østlige som vestlige side af Malaysia-halvøen. På den østlige side, som er bedst i perioden februar - august, finder i Tioman, Perhentian Island og Redang, som de store øer. Hertil kommer en række mindre øer, som f.eks. Rawa Island, i nærheden af Tioman. Østsidens øer er bedst at besøge fra februar - august.

På vestsiden dominerer Langkawi, Penang, Pangkor og Pangkor Laut, som er en privat ø med det formidable hotel af samme navn. Vestsidens øer er bedst at besøge i perioden december - marts.

Cameron Highlands og Taman Negara

Ryggen af Malaysia halvøen formes af en bjergkæde, hvor man bl.a. finder englændernes foretrukne sommersted, Cameron Highlands. Omgivet af masser af teplantager finder I adskillige eksempler på traditionel engelsk arkitektur oppe i 1000-1500 m højde.

I sammenhæng med bjergkæden ligger den store nationalpark, Taman Negara, og frister med en af klodens ældste regnskove og med små landsbyer, beboet af urfolket Orang Asli.

Sabah/Sarawak på Borneo

Sabah og Sarawak provinserne står for den mere uspolerede og eventyrlige del af Malaysia. Her finder man ligeledes flere indfødte folkeslag og ikke mindst særegne aber som Orangutang og Næseaber. Gode strande går man heller ikke forgæves efter.

En rejse til Malaysia opfylder til fulde alle drømme om en fantastisk og oplevelsesrig rejse. Masser af unik natur, utrolige byer med masser af kultur, tropiske øer i topklasse, rigtig god infrastruktur, langt de fleste taler rigtig godt engelsk, et hotel- og serviceniveau som matcher selv Thailand, og det bedste er, at her er - stadig - ikke voldsomt mange turister i forhold til andre lande i dette område.

Prøv Malaysia næste gang I skal på rejse i Asien - det vil I ikke fortryde.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Malaysia. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

 

Te-plantage i Cameron Highland - Rejser til Malaysia
Te-plantage i Cameron Highland - Rejser til Malaysia
Nyd de lækre strande på Penang - Rejser til Malaysia
Nyd de lækre strande på Penang - Rejser til Malaysia
Indgangen til batugrotterne i Gombak, Selangor - Rejser til Malaysia
Indgangen til batugrotterne i Gombak, Selangor - Rejser til Malaysia
Se de flotte huse i Georgetown, Penang - Rejser til Malaysia
Se de flotte huse i Georgetown, Penang - Rejser til Malaysia
Se om I kan spotte en orangutang på Borneo - Rejser til Malaysia
Se om I kan spotte en orangutang på Borneo - Rejser til Malaysia
Gør et stop i Kuala Lumpur - Rejser til Malaysia
Gør et stop i Kuala Lumpur - Rejser til Malaysia
På Borneo findes der næseaber - Rejser til Malaysia
På Borneo findes der næseaber - Rejser til Malaysia
Oplev Penang - Rejser til Malaysia
Oplev Penang - Rejser til Malaysia
Templet Kek Lok Si, Penang - Rejser til Malaysia
Templet Kek Lok Si, Penang - Rejser til Malaysia
Palau Payar. Foto: Malaysian Tourism - Rejser til Malaysia
Palau Payar. Foto: Malaysian Tourism - Rejser til Malaysia
Cameron Highlands - Rejser til Malaysia
Cameron Highlands - Rejser til Malaysia
Besøg Kuching på en rejse til Borneo - Rejser til Malaysia
Besøg Kuching på en rejse til Borneo - Rejser til Malaysia
Tag med på en udflugt. Foto: Malaysian Tourism - Rejser til Malaysia
Tag med på en udflugt. Foto: Malaysian Tourism - Rejser til Malaysia

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • The Taaras Beach & Spa Resort

  Helt gemt væk for omverdenen, ligger The Taaras på den lille malaysiaske trope-ø Redang ud for landets østkyst. Redang betragtes som en af de smukkeste øer i...

  Læs mere
 • Mutiara Taman Negara

  Det 3-stjernede jungleresort Mutiara Taman Negara er det eneste resort, der ligger inde i selve Taman Negara regnskoven. I indkvarteres i store og rummelige...

  Læs mere
 • The Andaman

  Velkommen til The Andaman! ...og velkommen til et ophold på et skønt luksushotel ved en af Malaysia allerbedste strande, The Datai Bay. En mere tropisk og fo...

  Læs mere
 • Belum Rainforest Resort

  Belum Rainforest Resort er et af Malaysias førende eco-resort, beliggende på Pulau Bandung, midt i Belum regnskoven. Resortet har alt, hvad den kræsne nature...

  Læs mere
 • Coral Redang Island Resort

  Coral Redang Island Resort ligger på den østlige side af den malaysiske tropeø Redang direkte ud til Long Beach, som er en vidunderlig, lang og hvid sandstra...

  Læs mere
Rejseekspert Henrik kan skræddersy din rejse til Malaysia

Få skræddersyet rejsen til Malaysia

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Malaysia.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: