65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Krydstogt i Caribien

Et krydstogt i Caribien bliver ofte kaldt for 'det klassiske krydstogt', og det er da også den krydstogtrejse, de fleste begynder med, når de skal på prøve denne rejseform for første gang. Et krydstogt i denne del af verden indeholder alle de elementer, der udgør en fantastiske ferie: Samvær, oplevelser, sjov, aktiviteter, god mad og ikke mindst fantastisk vejr.

Krydstogterne i Caribien er typisk opdelt i ture det vestlige, det østlige og det sydlige Caribien.

 

Krydstogt i det østlige Caribien

Caribiens østlige del er oftest der, de fleste danskere tager hen, da man her kan besøge De Dansk Vestindiske Øer, der er en drømmedestination for mange. Det østlige område inkluderer også tit besøg på eksotiske øer som bl.a. St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, og Guadeloupe.

 

Krydstogt i det vestlige & sydlige Caribien

Caribiens vestlige del og/eller sydlige del tager jer bl.a. til den den mexicanske riviera ved Cozumel og eksotiske destinationer som Jamaica, Bahamas og Cayman Islands, mens krydstogter i det sydlige Caribien omfatter sydlige øer såsom De Hollandske Antiller med øerne Curacao og Bonaire, Grenada og en gang imellem også stop på Sydamerikas fastland i Colombias hovedstad, UNESCO-beskyttede Cartagena!

 

Unik kultur og spændende kolonihistorie

På et krydstogt i Caribien får I ikke kun sol, sommer og strand, men i høj grad også spændende historie og fascinerende, alsidig kultur! Mange caribiske øer har f.eks. tidligere været besøgt af spanske opdagelsesrejsende under deres erobringstogter af 'Den Nye Verden'. Dette er blandt andet tilfældet på Puerto Rico, hvor hovedstaden San Juan har en særdeles velbevaret, historisk bydel fra den spanske kolonitid eller i Trinidad & Tobago, hvor hovedstaden simpelthen hedder Port of Spain.

Det er ikke kun de spanske 'conquistadorer', der har sat sine aftryk i Caribien - mange steder vil I også støde på både engelske, franske og hollandske kolonireminiscenser, ligesom I på de tidl. Dansk Vestindiske Øer kan komme tæt på vores egen tid som kolonimagt!

Tager krydstogtet jer forbi Mexico vil I ikke blot kunne opleve spansk kolonihistorie, men også et møde med den gamle Maya-kultur!

 

Afslapning på caribisk manér

Udover en masse spændende historie og kultur, vil I på et krydstogt i Caribien også besøge nogle af verdens smukkeste og bedste badestrande - og reklamerne lyver ikke! Dykning og andre vandrelaterede aktiviteter er naturligt i højsædet. Hertil kommer at Caribien drager mange på grund af den meget tilbagelænede og afslappede livsførelse og livsstil. Her får man ingen stress!

Så et krydstogt i Caribien er altid en vinder, uanset om det er det østlige, vestlige eller sydlige Caribien, man havner i!

 

Lidt om vejret i Caribien

I Caribien er der masser af solskinsdage og en ret behagelig varme året rundt med en gennemsnitlig temperatur på 24-29 grader. I højsæsonen, der løber fra december til midten af ​​april, er det selvfølgelig dyrest at tage på krydstogt i Caribien. Til gengæld er der næsten ingen nedbør, relativt tør og mindre fugtigt på i denne periode.

Vil du vide mere om vejret i Caribien, de forskellige sæsoner og hvornår du skal tage på et krydstogt i dette område, kan du læse mere her.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Caribien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

 

Besøg St. Maarten på et krydstogt i Caribien
Besøg St. Maarten på et krydstogt i Caribien
Nyd et krydstogt i Caribien
Nyd et krydstogt i Caribien
Besøg St. Croix på et krydstogt i det østlige Caribien
Besøg St. Croix på et krydstogt i det østlige Caribien
Dyk ned under havoverfladen på et krydstogt i Caribien
Dyk ned under havoverfladen på et krydstogt i Caribien
Caribien
Caribien
Caribien
Caribien
Rejseekspert Malene kan skræddersy dit krydstogt i Caribien

Interesseret i Caribien?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt til Caribien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: