65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Et krydstogt i Caribien bliver ofte kaldt for 'det klassiske krydstogt', og det er da også den krydstogtrejse, de fleste begynder med, når de skal på prøve denne rejseform for første gang. Et Caribien krydstogt indeholder alle de elementer, der udgør en fantastiske ferie: Samvær, oplevelser, sjov, aktiviteter, god mad og ikke mindst fantastisk vejr.

Krydstogter i Caribien deles typisk i:

  • Krydstogt i det vestlige Caribien
  • Krydstogt i det østlige Caribien
  • Krydstogt i det sydlige Caribien

Krydstogt i det østlige Caribien

Et krydstogt i Caribiens østlige del, er oftest der, danskere tager hen, da man her kan besøge De Dansk Vestindiske Øer, der er en drømmedestination for mange. Et Caribien cruise i det østlige område inkluderer også tit besøg på bl.a. St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, og Guadeloupe.

Krydstogt i det vestlige & sydlige Caribien

Tager I på krydstogt i Caribiens vestlige del og/eller sydlige del vil I bl.a. kunne besøge den mexicanske riviera ved Cozumel og eksotiske destinationer som Jamaica, Bahamas og Cayman Islands, mens krydstogter i det sydlige Caribien omfatter de mere sydlige caribiske øer såsom De Hollandske Antiller som Curacao og Bonaire, Grenada og også ofte stop i Colombias hovedstad, Cartagena!

Unik kultur og spændende kolonihistorie

Et krydstogt i Caribien er ikke kun synonym med sol, sommer og strand, men i høj grad også spændende historie og fascinerende, alsidig kultur! Mange caribiske øer har f.eks. tidligere været besøgt af spanske opdagelsesrejsende under deres erobringstogter af 'Den Nye Verden'. Dette er blandt andet tilfældet på Puerto Ricos, hvor hovedstaden San Juan har en særdeles velbevaret historisk bydel fra den spanske kolonitid eller i Trinidad & Tobago, hvor hovedstaden simpelthen hedder Port of Spain.

Og det er ikke kun de spanske 'conquistadorer', der har sat sine aftryk i Caribien - på et Caribien krydstogt vil I mange steder også støde på både engelske, franske og hollandske kolonireminiscenser, ligesom I på et krydstogt til De Dansk Vestindiske Øer, kan komme tæt på vores egen tid som kolonimagt!

Tager I på et krydstogt, der kommer forbi Mexico vil I ligeledes kunne opleve spansk kolonihistorie, men også se frem til et møde med den gamle Maya-kultur!

Afslapning på caribisk manér

Udover en masse spændende historie og kultur, vil I på et cruise i Caribien også besøge nogle af verdens smukkeste og bedste badestrande - og reklamerne lyver ikke! Dykning og andre vandrelaterede aktiviteter er naturligt i højsædet. Så et krydstogt i Caribien er altid en vinder!

Caribien drager ligeledes mange på grund af den meget tilbagelænede og afslappede livsførelse og livsstil. Her får man ingen stress!

Lidt om vejret i Caribien

I Caribien er der masser af solskinsdage og en ret behagelig varme året rundt med en gennemsnitlig temperatur på 24-29 grader. I højsæsonen, der løber fra december til midten af ​​april, er det selvfølgelig dyreste at tage på krydstogt i Caribien. Til gengæld er der næsten ingen nedbør, relativt tør og mindre fugtigt på i denne periode.

Vil du vide mere om vejret i Caribien, de forskellige sæsoner og hvornår du skal tage på et cruise i Caribien, kan du læse med her.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogt i Caribien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om krydstogtrejser her.

 

Besøg St. Maarten på et krydstogt i Caribien
Besøg St. Maarten på et krydstogt i Caribien
Nyd et krydstogt i Caribien
Nyd et krydstogt i Caribien
Besøg St. Croix på et krydstogt i det østlige Caribien
Besøg St. Croix på et krydstogt i det østlige Caribien
Dyk ned under havoverfladen på et krydstogt i Caribien
Dyk ned under havoverfladen på et krydstogt i Caribien
Et populært stop på et krydstogt i Caribien er St. Kitts
Et populært stop på et krydstogt i Caribien er St. Kitts
Nyd de paradisiske strande!
Nyd de paradisiske strande!
Tag på krydstogt i Caribien med BENNS
Tag på krydstogt i Caribien med BENNS
Rejseekspert Malene kan skræddersy dit krydstogt i Caribien

Skræddersyede krydstogter i Caribien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtsrejse i Caribien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: