65 65 65 65
Mandag - fredag: kl. 10-15
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejs rundt i autocamper i USA

For mange er det at rejse rundt i USA i en autocamper den eneste rigtige måde at opleve dette fantastiske land på, - og når man først har prøvet det, forstår man hvorfor! En rejse gennem USA i autocamper er bare noget helt særligt. Med denne rejseform har I friheden til at gøre det impulsive, det ikke-skemalagte og til på en helt anden måde at være tæt på naturen, opleve naturen og samtidig være tæt på hinanden og familien. En forrygende ferieform, som vinder mere og mere indpas.

 

Kært barn har mange navne

I BENNS kalder vi fartøjet for en autocamper, andre kalder det et motorhome og i USA kalder man fx. en autocamper for en RV (recreational vehicle). Uanset hvad man kalder det, omfavner det i al sin enkelhed, hvad denne rejseform helt essentielt drejer sig om: Afstressende og afslappende oplevelser under frie former, der sætter sig dybt i ens sjæl, nu og for altid!

 

Hvorfor holde ferie i et mobilhome i USA?

Forstil jer en god naturfilm i jeres egne gode lænestole. I fascineres af den fantastiske oplevelse, filmen giver jer. Hvorfor ikke realisere dette og skifte fjernsynet ud med en stor forrude og lænestolen med et stort amerikansk autocampersæde med armlæn?

 

En unik rejseform

At rejse i autocamper er i høj grad en livsstil. Det er ikke luksusophold på et resort med et stort værelse, rengøring hver dag, stor pool og fine restauranter. I stedet er det store naturoplevelser, ultimativ frihed og mulighed for masser af socialt samvær på en anderledes nærværende måde.

 

Et hotel på fire hjul

En autocamper er et hotel på fire hjul. I har det hele med jer, og I behøver kun at pakke ud én gang. Den perfekte ferieform for børnefamilier med faste rammer for de mindste. Bliver sulten for stor undervejs på landevejen, kan en rasteplads byde på en frokost i det medbragte køkken.

 

For hele familien

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Priserne er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Vi sørger for, at I får glæde af de bedste special-tilbud, der er tilgængelig på jeres rejsetidspunkt og vi sørger for, at I ankommer til en fuldt udstyret autocamper, eller motorhome, inkl. ansvars- og kaskoforsikring. Desuden får I 10 % rabat på alle KOA campingpladser i USA og Canada, når I booker jeres Cruise America autocamper gennem BENNS. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud.

 

Oplev hvad I vil, når I vil

Vælger I at holde ferie ferie i autocamper i USA, vil I opleve den magiske følelse af ultimativ frihed og uafhængighed, som har fortryllet tusindvis af mennesker. På en autocamperferie har I alle muligheder til at være impulsiv, og gøre lige hvad I har lyst til! I tillæg kan man komme virkelig tæt på den smukke og varierende natur, som findes overalt i USA. Besøg f.eks. vidunderlige nationalparker som Yellowstone, YosemiteGrand Canyon eller Everglades uden at være nødt til at rejse ud af de fantastiske omgivelser igen for at overnatte - her kan I nemlig tilbringe natten midt i den vilde natur og få helt unikke oplevelser, som I ellers ikke ville få!

 

Oplev USA's fantastiske landskaber i første parket

Med en ferie i autocamper er naturen lige udenfor døren. En nærmest perfekt rejseform for at opleve bl.a. USA's imponerende nationalparker som Grand Teton, Yosemite og Yellowstone på. USA er jo bilernes land og særdeles velindrettet til at køre rundt på egen hånd. Her findes velindrettede campingpladser overalt, også i det store nationalparker, så her overnatter man midt i alle herlighederne. Få ting kan overgå den fornemmelse af frihed, man har her!

 

Oplev Californien i en autocamper

Det vestlige USA har alle dage draget mange på grund af området blændende seværdigheder. En autocamper er helt ideel til at opleve Californien og det øvrige vestlige USA. Ferie med en autocamper er også amerikanernes favorit, så I er næsten garanteret at komme tæt på lokalbefolkningen også.

Oplevelserne i denne del af USA er mange og forskelligtartede:

 

Oplev Alaska i en autocamper

Alaska er kendt for sin vilde, utæmmede natur og er hjemsted for et utroligt mangfoldigt dyreliv, og er I til store naturoplevelser, bør I opleve Alaska med en autocamper.

Alaska byder på et et væld af muligheder for oplevelser og aktiviteter:

  • Vandreture på nogle de talrige vandreruter i naturskønne omgivelser
  • Mærk historiens vingesus på en idyllisk sejltur med hjuldamper
  • Besøg en af de tryllebindende naturparker

Samtidig er køreturen mellem de forskellige byer og seværdigheder i sig selv en attraktion med de helt spektakulære udsigter til den majestætiske, uberørte natur.

Oplevelserne er mange:

  • Besøg i Anchorage er næsten et must
  • Denali National Park med bragende smuk natur og vilde dyr
  • Kenai Fiords National Park med isgletsjere, isbjerge m.m.
  • Kajakmuligheder ved Valdez
  • Hyggelige Seward

 

Oplev østkysten i en autocamper

På en rejse i autocamper i det østlige USA får I alt dette samt en masse spændende oplevelser oveni. Med en autocamper i det østlige USA kan I boltre jer i farverige og imponerende naturoplevelser ud over det sædvanlige, som f.eks. den uendeligt smukke nationalpark Great Smoky Mountains, den mest velbesøgte af USAs talrige nationalparker.

Endvidere rummer den østlige del af USA også nogle af de mest interessante og mest stemningsfulde storbyer, som I også kan besøge på jeres ferie i autocamper i det østlige USA. Tag pulsen på den mangfoldige, fascinerende og levende storby New York, oplev de interessante og verdensberømte museer, seværdigheder og monumenter i Washington D.C. eller besøg Atlantic City, spillebyen, som er det østlige USA's pendant til Las Vegas.

Glem heller ikke at nord for New York ligger de gamle stater i New England og frister med ufrolignelig natur, charmerende kystbyer og 'old school' atmosfære.

 

Oplev det sydlige USA i en autocamper

Det sydlige USA inkl. Florida bliver mere og mere populært som feriested i USA. Her får man helt andre oplevelser end i det vestlige USA. Florida har altid været et populært sted at køre i autocamper for her er noget for alle aldre med statens altid gode vejr, skønne strande, temaparker m.m. Floridas østlige kyst er efterhånden godt fyldt op, så mange søger til de fredeligere strande og naturområder ved fx. Fort Myers.

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Prisen på en autocamperferie i USA er pr. forespørgsel, og vil I have rejsen til den laveste pris, så kan det betale sig at være tidligt ud - jo tidligere man booker desto billigere er det nemlig. Vil I have rejsen så billigt som muligt er en god tommelfingerregel at booke rejsen ca. et år i forvejen. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse i autocamper i USA. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper her.

Autocamper i USA
Autocamper i USA
En rejse med autocamper i Alaska giver smukke naturoplevelser
En rejse med autocamper i Alaska giver smukke naturoplevelser
Besøg f.eks. Yosemite i et motorhome i USA
Besøg f.eks. Yosemite i et motorhome i USA
Motorhome i USA - Få fantastiske oplevelser
Motorhome i USA - Få fantastiske oplevelser
Kør på Route 66 i autocamper iUSA
Kør på Route 66 i autocamper iUSA
Se Great Smokey Mountains på en ferie i USA i autocamper
Se Great Smokey Mountains på en ferie i USA i autocamper
Udsigt til Monument Valley - Autocamper i USA
Udsigt til Monument Valley - Autocamper i USA
Oplev Washington D.C. på en autocamperferie i USA
Oplev Washington D.C. på en autocamperferie i USA
Autocamper i USA
Autocamper i USA
Autocamper i USA
Autocamper i USA
Rejseekspert Heine kan skræddersy din autocamperferie i USA

Skræddersyede autocamperferier i USA

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din autocamperferie i USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: