65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Grand Canyon

Midt i Arizonas ørken har Colorado River gnavet sig vej ned gennem undergrunden og dannet verdens største kløft, Grand Canyon. Den bugter sig ikke langt fra Las Vegas og et par hundrede kilometer ud gennem Arizona til Monument Valley.

 

De bedste udkigspunkter

Det bedste sted at få en fantastisk udsigt ud over Grand Canyon er ved South Rim ca. 100 km. nord for Flagstaff. Mellem South Rim og North Rim på den anden side er Grand Canyon bredest med en afstand på 30 km. fra kant til kant. Brug min. en hel dag her og oplev hvordan billedet af Grand Canyon ændrer sig i løbet af dagen, alt efter hvor på himlen solen står.

En 40 km. lang vejstrækning går langs kanten med mange stop undervejs for at nyde den spektakulære udsigt. Besøgscenteret ved South Rim har mange interessante informationer om Grand Canyon. Vil I nyde udsigten ud over Grand Canyon fra et mindre turistet sted, er North Rim også et rigtig godt sted at køre til.

 

Overnatning ved Grand Canyon

Ønsker I at overnatte helt ude ved Grand Canyon, ligger der flere dejlige hoteller i Grand Canyon Village ved South Rim i kort gå afstand til kanten af Grand Canyon. Kontakt en af vores konsulenter for et tilbud. I kan også bo meget billigt ved at vælge hoteller ca. 1 times kørsel fra Grand Canyon i Williams og Flagstaff.

 

Grand Canyon Sky Walk

Det sidste nye ved Grand Canyon er en glasbro bygget som en bue ud over kløften, hvor der er 1.200 meter ned til bunden. Turen ud på Grand Canyon Sky Walk er ikke for folk med højdeskræk. Men broen er dog testet til at kunne bære 71 Boeing 747 fly. For at finde broen, kører I fra Las Vegas ud over Hoover Dam og drejer fra ca. 50 km. mod øst mod Quatermaster View Point, der ligger i indianerreservatet Hualapai. Det er Hualapai-indianerne, der har fundet på at bygge Grand Canyon Sky Walk, som åbnede i starten af 2007. Men det koster både penge at komme ind i området omkring broen og flere penge at komme ud på selve broen. Broen har dog vist sig ikke at være den store succes, og mange er taget derfra med en skuffet følelse.

 

Sæson

Der er adgang til Grand Canyon ved South Rim året rundt, men det bedste tidspunkt at opleve Grand Canyon er maj til oktober. Der kan ligge en del sne i Grand Canyon i vintermånederne.

Læs mere om USA's nationalparker.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Grand Canyon. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Oplev fantastiske Grand Canyon
Oplev fantastiske Grand Canyon
Med helikopter gennem Grand Canyon
Med helikopter gennem Grand Canyon
Grand Canyon Sky Bridge
Grand Canyon Sky Bridge
Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til USA

Interesseret i en rejse til USA?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til USA!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: