65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

Nationalparker og andre smukke naturområder i USA

Vil I opleve storslået og varierende natur, så er USA den perfekte destination for jer. Her findes hele 59 nationalparker som spænder fra tørre ørkenområder og dybe kløfter, til dyrerige sumpområder og majæstetiske bjerge. Udover de amerikanske territorierne, Amerikansk Samoa og De amerikanske Jomfruøer (Dansk Vestindien), har 27 af USA's 50 delstater nationalparker.

USA's første nationalpark er Yellowstone, som blev etableret i 1872 i delstatene Idaho, Montana og Wyoming. Dette er også verdens ældste nationalpark. I dag finder man flest nationalparker i Californien, som kan prale med 9 parker. Tæt efterfulgt kommer Alaska (8), Utah (5) og Colorado (4).

Ikke nok med det; hele 14 af de amerikanske nationalparker er på UNESCOs verdensarvliste. 

Nedenfor kan I læse mere om nogle af USA's mest kendte nationalparker og andre smukke områder. De forskellige nationalparker byder alle sammen på noget unikt, der gør dem værd at besøge. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i USA's nationalparker. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om USA her. 

Bryce Canyon National Park
Bryce Canyon National Park
Yellowstone National Park
Yellowstone National Park
Rejseekspert Maria kan skræddersy din rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til USA

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til USA.

Vis resultater for: